Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.

• Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι κάτοχος του Huawei p9 lite 2016 και θέλω να αλλάξω την γραμματοσειρά, αλλά δεν μου έχει την επιλογή στις ρυθμίσεις! Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό χωρίς να μπλεχτώ με root?

• Πρόβλημα με Redmi 4x

bacardimojito - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Ωραία! Θα ενημερώσω με ότι του πει το μαγαζί! Ευχαριστώ για την γρήγορα ανταπόκριση!

• Πρόβλημα με Redmi 4x

Μήνυμα

Τώρα άνοιξε πάλι! Τι φάση? Συνεχίζουμε για την αντικατάσταση ή το κρατάει και ας το κάνει συχνά?

• Πρόβλημα με Redmi 4x

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι! Μετά από 2 εβδομάδες πάλι το ξανά έκανε το πρόβλημα και τώρα παρόλο που το σύνδεσε στον υπολογιστή ΔΕΝ ανοίγει! Να ζητήσει αντικατάσταση ή κάτι άλλο? Βρήκε βέβαια και αυτό εδώ "http://en.miui.com/thread-362948-1-1.html" και λέει να το δοκιμάσει! Θα δουλέψει ή τσάμπα θα χαθεί η όποια εγγύηση έχει?

• Πρόβλημα με Redmi 4x

Μήνυμα

Κομπλέ, ευχαριστώ παιδιά!

• Πρόβλημα με Redmi 4x

Μήνυμα

xQM0aK2.png τωρα?

• Πρόβλημα με Redmi 4x

Μήνυμα

xQM0aK2.png Αυτό εδώ θα λες λογικά! Για μαγαζί περιμένω να δει τα mail του να μου πει το όνομα του μαγαζιού και όταν μου πει θα ενημερώσω EDIT: Το μαγαζί είναι το Exoplizin από Skroutz!

• Πρόβλημα με Redmi 4x

Μήνυμα

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι καινούριος στην ομάδα! Αν έχω βάλει σε λάθος μέρος το τόπικ αλλάξτε το ή πείτε μου να το γράψω στο σωστό! Πρόσφατα, συγκεκριμένα την Παρασκευή, αγοράστηκε από τον κολλητό μου το Xiaomi Redmi 4x από Ελληνικό μαγαζί. Την Κυριακή, έκανε μια επανεκίνηση το κινητό του και δεν άνοιγε, αλλά το σύνδεσε μετά με καλώδιο στον υπολογιστή του και από τότε όλα καλά, ανοίγει και κλείνει κανονικά! Έχω τα εξής ερωτήματα: Υπάρχει περίπτωση απλά να σκάλωσε κάπου το κινητό? ήταν της στιγ…

• Καλή επιτυχία σε όλους!