Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• προσωπικα επειδη το εψαξα οταν αποφασισα να το παρω κατα την διαρκεια της Black Friday σε ΜΗ GLOBAL version (240 μου πηγε αυτο με την 4αρα ram που το παρουσιαζει σαν International Version) αν εισαι απο αστικο κεντρο και εχεις παροχο που να μην ειναι η wind δεν θα εχεις θεμα γιατι θα πιανεις 4G στην μπαντα B7 ...τωρα αν εισαι ταξιδιαρης καλυτερα ψαξου για global. Παντως μεχρι την Παρασκευη θα το εχω παραλαβει , θα αφησω εδω feedback για το 4G (κατοικος Αθηνας)..

• Τελεια φιλε μου οταν σου απαντησουν ,αν εχεις την καλοσυνη, ανεβασε εδω τι σου ειπαν , να εχω και εγω μια ιδεα του τι γινεται ...Σε ευχαριστω εκ των προτερων ! Καλη χρονια να εχουμε.

• Καλησπερα στην παρεα , εχει παραλαβει κανεις την παραγγελια του απο Black Friday ? γιατι το δικο μου Mi Note 2 (απο Gearbest) ακομα βρισκεται στο Southall και εχω πελαγωσει ...ειμαι 1 μηνα με ενα G3 με χαλασμενη (οχι σπασμενη) οθονη !! Ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να τους ταρακουνησω μπας και ερθει συντομα;

• το περιμενω και εγω Νικο , το συγκεκριμενο ειναι με τα 6gb ram ? καλοριζικο οπως και να χει ! το χες παρει με global rom ? αν οχι με τι σου ηρθε ;

• Αν ερθει με καμια unofficial κινεζορομ τοτε πως πρεπει να κινηθω ; Αν δηλαδη ερθει με stable κινεζομουφα ...;

• Παιδια το πηρα και εγω στην black friday στα 240. Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας , εχω διαβασει καλα τους οδηγους αλλα δν εχω στο παρελθον αναλογη εμπειρια με την διαδικασια flashαρισματος ...θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματακια ! Μπορω να περασω ελληνικη ρομ αμεσως αφου ξεκλειδωσω bootloader και εγκαταστησω twrp η πρεπει πρωτα να εγκαταστησω την official global κ μετα να μεταβω στην ελληνικη ; Επισης ποια rom να προτιμησω την Stable η την Developer και γιατι ; Ευχαριστω πολυ , εχω κανει κ αναλο…

• Καλησπερα στην παρεα , πρωτο μου ποστ εδω μιας και εγινα μελος λιγο μετα την black Friday κατα την οποια παρηγγειλα το Mi Note 2 στα 240 ευρω. Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι δν φοραει global rom και θα εχω δουλιτσα οταν θα ερθει , δουλιτσα που δν εχω ξανακανει στο παρελθον και με τρομαζει λιγο . Εχω διαβασει πολυ καλα τους οδηγους , θελω να ρωτησω κατι που δν διευκρινιζεται στο μυαλο μου. Ποια rom να προτιμησω ; Stable η Developer και γιατι ; Επισης ποια τα βηματα που πρεπει να κανω οταν παρω το …