Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεκει που με παει το link για να κατεβασω την μπλοκαρει το antivirus σε μια επιλογη που πατησα τι παταω ?
-
Μήνυμανα ξανατσεκαρω μεσο του cmd αν εχει οντος ξεκλειδωση? πες μου μια ελληνξκη να μην παιδευομε με θεματακια
-
Μήνυμαδεν ξερω τι κανω αλλα "ξεκλειδωμα " δεν βγαζει πουθενα το κανα...ολε ποια ελληνξκη να βαλω???
-
Μήνυμαδεν μπορο να καταλαβω πως ξεκλειδωνη γαμ..... αυτο το αρχειο MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en που @@@@ το βαζω?
-
Μήνυμακαλημερα εχω αυτην την εκδοση ¨MIUI8 6.8.18/beta και μου εχει ερθει το μυνημα για ξεκλειδωμα συνεχιζω ? η θελει αλλη εκδοση για να βαλω ελληνικη rom
-
Καλησπερα ερωτηση αναβαθμοσεις στο android κανει καποια εκδοση ? Δεν ξερω αν χρειαζετε απλος ρωταω
-
Καλησπερα,Να σας ευχαριστησω για την καλη δουλεια που κανετε. Εχω Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro αγορασμενο απο ελληνικο μαγαζι αρα με την εκδοση που του βαζουν. Εκανα update συμφωνα με αυτο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO μου εβγαλε μια εκδοση κινεζικη- αγγλικη μονο stable και την εκανα και ολα πηγαν καλα. Δοκιμαζω μετα να περασω μια dev για να το γυρισω στα ελληνικα μεχρι να ρθει το ξεκλειδωμα boatler αλλα δεν τα καταφερα ...μαλλον λογο drivers απο τα win 10. Σημερα παω να δοκιμασω και μο…