Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 110.

• Παράθεση από iAmLiakos: “Δεν είσαι συνδεδεμένος σε wifi; Εαν βάλεις τον κωδικό σου απο το MiAccount πρέπει να ξεκλειδώσει κανονικά. Αλλά πρώτα συνδέσου σε wifi ή σε δεδομένα απο τη sim. ” Έκανα τελικά verify όλα κομπλέ αλλά κρασαραν συνεχώς οι ρυθμίσεις. Το έκανα ξανά φακτορι ρισετ και τώρα στις αρχικές ρυθμίσεις υπάρχει θέμα. Μόλις πάω να συνδεθώ σε Google account λέει this device was reset. To continue sign in with a google account that was previously synced on this device. Βάζω email pass κ λ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Καλησπέρα. Μήπως χρειάζεται κάποιο factory reset; Είναι η πρώτη φορά που βάζεις την ελληνική; Ποιά rom είχε πριν βάλεις την τελευταία 6.12.1; Ρωτάω γιατί δεν έχουν αναφερθεί απο άλλον τα προβλήματα που αναφέρεις. Αυτό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να ξανακατεβάσεις την rom(είναι πολύ σημαντικό αυτό), να κάνεις factory reset απο το TWRP, και να την φλασάρεις. ” Ειχα ελληνική developer δε θυμάμαι ακριβώς ποια. Έκανα factory reset. Όλα μια χαρά μέχρι που μου λέει thi…

• Μετά το πέρασμα της 6.12.1 μόλις ξεκλειδωνω με κωδικό κλειδώνει κατευθείαν. Επίσης ο fingerprint sensor δε δουλεύει. Έχω βγάλει τη θήκη και τίποτα δεν καλύπτει τους αισθητήρες. Έχω δοκιμάσει επανεκκίνηση και clear cache delvik. Σας παρακαλώ βοηθήστε Γτ δεν είναι δικό μου το κινητό. Ευχαριστώ

• Redmi pro ή redmi note 3 pro?

rocketking85 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nickkon: “υποθέτω τοτε οτι οταν μιλάς για redmi pro στα 250€ ειναι το πιο μικρο με χ20 και 32gb σωστά; Για μένα τη διαφορά την κάνει ο SD σε σχέση με τον MTK υπέρ του SD αν και ο x20 ειναι κοντά σε επιδόσεις Αν έχεις συνηθισει oled τότε θα ζοριστεις αν γυρισεις σε ips και θα σου έλεγα να πας στο redmi pro Εξαρτάται λίγο και με τη χρηση που θες να κάνει ” Ναι το μικρό είναι. Δεν είχα ολεντ απλά σκέφτομαι ποιο είναι καλύτερο και αν αξίζει η χρηματική διαφορά

Μήνυμα

Παράθεση από nickkon: “Αν εχεις βρει το redmi note 3 pro 210€ τοτε το έχεις βρει ακριβά. Στα 150-160€ παίζει από κινεζομάγαζα ” Το γνωρίζω απλά για προσωπικούς λόγους θ το πάρω από Ελλάδα

Μήνυμα

Αξίζει το redmi pro (250€) τα 40 ευρώ παραπάνω; με ενθουσιαζει η oled του redmi pro.

• Οχι. Για να αναγνωριστεί πρέπει να ξεκλειδωσω την οθόνη πρώτα αλλά δεν μπορώ γιατί δε λειτουργεί η αφή

• Καλησπέρα. Μου έπεσε το mi3 σε τσιμέντο και ραγισε η οθόνη. Η οθόνη lcd λειτουργεί Άψογα αλλά χάλασε το touch (digitizer). Το κινητό είναι κλειδωμένο με μοτίβο. Παρήγγειλα αυτό For Xiaomi 3 Mi3 M3 Original Replacement Touch Screen Digitizer Glass+Tool+Film | eBay . Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος είτε με την εγκατάσταση του νέου digitizer είτε με τη μεταφορά των αρχείων; ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• χαχα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον geoanto που με ξελάσπωσε

• άκυρο. Δε δούλευε με Wi-Fi. Ήθελε δεδομένα

• Την κάρτα what's up την έχω στην slot 1 αλλά μου βγάζει αυτό. Επίσης έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή. Το υπόλοιπο στην κάρτα είναι 0.15€. Γιατί μου βγάζει αυτό;

• Παράθεση από geoanto555: “Γράφεις και ότι έχεις ρομ global 7.1.8 .. για δώσε ένα screenshot το about the phone./. ” λοιπον. εχω redmi note 3 pro. ξεκλειδωσα τον bootloader συμφωνα με αυτο: youtube.com/watch?v=AyKX354v0z0 . ολα κομπλε. μετα θελω να βαλω ελληνικη ρομ. παω σε αυτο: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) . ολα κομπλε περναω twrp recovery, κανω factory reset παταω install τρεχει για 30 δευτερολεπτα και μετρα κλεινει. το ανοιγω βγαζει mi logo κλεινει, ξαναβγαζει …

• Παράθεση από geoanto555: “Ξεκλείδωσες bootloader ή ήταν ξεκλείδωτος; Δ'ωσε περισσότερα στοιχεία.. ” μα το γράφω "εχω ξεκλειδωσει bootloader" :Ρ

• Θελω να περασω ελληνικη rom σε redmi note 3 pro. εχω ξεκλειδωσει bootloader. εχω global stable 7.1.8.0. δεν εχω twrp. τι κανω τωρα;

• Παράθεση από spideman3: “Το RN3pro είναι μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις συσκευές αλλά ακόμα είναι στην lollipop ” θα μπει ποτε marshmallow σε RN3pro ;;

• mi4 lte : 197 ευρω Xiaomi Mi 4 LTE (2GB RAM) (16GB) | Skroutz.gr redmi note 3 pro : 202 ευρω Xiaomi Redmi Note 3 Pro (16GB) | Skroutz.gr

• Πρόταση στα 250 €

Μήνυμα

Ποιο είναι το καλύτερο xiaomi smartphone που μπορώ να πάρω στα 250 και ποιο στα 300. Ευχαριστώ.

• BUGS (6.6.4 σε mi3) : Βίντεο: Όταν τελειώνει η αναπαραγωγή, δεν βγαίνει από το βίντεο αλλά μένει στο τελευταίο στιγμιότυπο. Μπαταρία: Τυχαίνει να έχω 13% και ξαφνικά να κλείνει και μόλις το βάζω να το φορτίσω λέει 0%. Επίσης (και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι bug) η ένδειξη χαμηλή μπαταρία εμφανίζεται στο 19% και όχι στο 9%.

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμες για λήψη οι νέες MIUI V8 (Alpha) GTV-6.6.4 ROM για τα Mi-3 & Mi-4 (Cancro) / Mi-Note (Virgo) / Mi-5 (Gemini). Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για το Download στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος... ” Περασα απο miui 7 σε 8 ( 6.6.4 ). Περασα τις φωτο της Camera στο pc και μετα τις διεγραψα απο το κινητο γτ δεν ειχε χωρο για το zip της miui 8. Την περασα ολα κομπλε αλλα μολις εβαλα ξανα τις φωτο της Camera στο κινητο, απο τις 1000, 220 απο αυτες (εντελως τυ…

• Περασα απο miui 7 σε 8 ( 6.6.3 ). Περασα τις φωτο της Camera στο pc και μετα τις διεγραψα απο το κινητο γτ δεν ειχε χωρο για το zip της miui 8. Την περασα ολα κομπλε αλλα μολις εβαλα ξανα τις φωτο της Camera στο κινητο, απο τις 1000, 220 απο αυτες (εντελως τυχαιες) πηραν την ημερομηνια τη χθεσινη με αποτελεσμα να εμφανιzονται πανω πανω στο αλμπουμ. Τι μπορω να κανω;;;;; Απο θεμα bugs: 1. Χθες μου εβγαzε στη μπαρα το εικονιδιο της νυχτερινης σιγασης ενω την ειχα απενεργοποιησει. Εφυγε μετα απο λι…