Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμασπασμενα ειναι δεν το εχει.αν δεν τις στειλω μπορεις να βοηθησεις?
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαεχω windows 7
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμααπο υπολογιστη? πωσ το κανω αυτο?
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυματο κανω αλλα στο miflash βαζω την global και μου βγαζει (η μετατροπη που οριστηκε δεν ειναι εγκυρη)
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαok το εκανα .προσπαθω να βαλω global official και δεν μπορω.πως φλασαρω?
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαεπιλεγω qualcomm ετσι?
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμασορρυ φιλος αλλα ειμαι καινουριος και δεν ξερω.θα μαθω ομως.οκ θα το κανω και θα σου πω.ευχαριστω που με ανεχεσαι και με βοηθας. =============== Μαι 12th 2017, 11:37am =============== μου λεει secure:yes αρα ειναι κλειδωμενος
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυματο εκανα και σταματαει στο 50 παλι =============== Μαι 12th 2017, 11:09am =============== κατερινη
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαανοιγει μαυρο παραθυρακι και κλεινει μονο του πριν προλαβω να κανω κατι
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμανα ενεργοποιησω το internet?μου λεει να συνδεθω στο mi λογαριασμο πρωτα. =============== Μαι 12th 2017, 10:55am =============== για το usb debbuging εννοω
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαδεν βλεπει το κινητο =============== Μαι 12th 2017, 10:49am =============== παντως πηγαινε στο 50%και σταματουσε
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαωχ το εκλεισα θα περιμενεις λιγο.να το ξανακανω =============== Μαι 12th 2017, 10:46am =============== τωρα γιατι δεν μπορω να το κανω? =============== Μαι 12th 2017, 10:47am =============== μηπως επειδη εκανα factory reset?
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυματωρα κανω =============== Μαι 12th 2017, 10:22am =============== κλειδωμενος
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμακαλημερα παιδια και συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα αλλα λογω καποιων προβληματων δεν μπορουσα.λοιπον ειμαι ετοιμος να το φλασαρω.πως αρχιζω? εχω κανει factory reset.
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαεγκριση εχω αλλα μολις φτασει στο 50% λεει οτι δεν μπορει να συνεχισει. =============== Απρ 23rd 2017, 8:43pm =============== Σας ευχαριστω ολους.ειχα κατι προβληματα και δεν μπηκα στο forum.please help....
-
δεν μπορω,δεν μπορω
Μήνυμαγεια σας εχω ενα redmi 4 pro απο κινα. διαβασα 5 ωρες και δεν καταλαβα τιποτα. ολα ειναι κλειδωμενα και εχει unofficial.δεν ξερω απο που να αρχισω.τι κανω τωρα που μπερδευτικα.φοβαμαι μην κανω καμμια βλακεια.