Kαλησπέρα σας REDMI NOTE 6 PRO Ξεκλέιδωσα τον ΒOOTLOADER πέρασα το trpw έκανα install to Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt.zip file και δέν ανοιγει με τιποτα.είναι κολλημενο στο mi android πολύ ώρα.Υπάρχει τρόπος επαναφοράς να ανοίξει το κινητό?Δοκίμασα format τα παντα αλλα τίποτα.βοήθεια....
Παράθεση από Vaggelisthess: “Kαλησπερα σας έχω ένα rn6 pro έκδοση stable 10.2.2.0 global.με ARollbar 4 μπορώ να το κάνω root η μπορεί να κάνει brick? ” Ο bootloader γραφει device tempared true όλα τα άλλα false είναι κλειδωμένο σωστά?έκανα αίτηση για unlock και μου γράφει σε 360h.Ειναι σωστά τα βήματα? Δηλαδή κίνδυνος για brick υπάρχει Μόνο όταν πάμε σε προηγούμενες εκδόσεις?
έδωσα τις εντολές η τελευταία λέει start unlock flow failed remote err0xffffffff =============== Μαι 23rd 2017, 10:58pm =============== Διάβασα τον οδηγό.Στο άλλο redmi note 3 pro έχω rom kenzo δέν είχα προβληματιστεί θυμάμαι.To δεύτερο xiaomi είναι αυτό που πήρα.
εχω τό rn3 mtk ξεκλειδωσα τον bootlader αλλά δεν μπορώ να περάσω ελληνική γλώσσα.πως θα το κάνω αφού όταν πατάω adb devices δεν αναγνωρίζει την συσκευή;