Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Xiaomi Redmi Note 7

AlexVag - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Οταν σου ερχεται μηνυμα στο viber εμφανιζεται μια ειδοποιηση επανω αριστερα στην οθονη διπλα στην ωρα...Αυτη η ειδοποιηση κανονικα μενει μεχρι να διαβασεις το μηνυμα. Ε στο δικο μου κινητο και σε πολλα αλλα εξαφανιζεται μεσα σε 3 δευτερολεπτα ακομα και αν δεν διαβασεις το μηνυμα...και για να δεις οτι εχεις μηνυμα πρεπει να κατεβαζεις με το δαχτυλο σου ολο τον πινακα ειδοποιησεων. Ουσιαστικα δηλαδη δεν μενει ενεργη η ειδοποιηση στη γραμμη καταστασης

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

ok αρα να μην κανω factory reset αδικα. Ωραιο κινητο για τα χρηματα του αλλα το πρωτο που εκανα ηταν να αλλαξω launcher... Το κινητο ειναι αγορασμενο απο ελληνικη αλυσιδα καταστηματων αρα λογικα εχω global rom, δεν ξερω εαν ειναι η ευρωπαικη. Εχω σκοπο να ξελειδωσω bootloader και να περασω την ελληνικη ρομ αλλα δεν εχω ψαξει ακομα τι γινεται με την εγγυηση και δεν εχω χρονο για διαβασμα αυτη την περιοδο.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα, εχω το κινητο στην κατοχη μου εδω και 2-3 εβδομαδες αλλα εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο notification bar. Πχ οταν λαμβανω ενα μηνυμα μεσω viber εμφανιζεται το εικονιδιο του μηνυματος για 2-3 δευτερολεπτα και μετα εξαφανιζεται, κατι που δεν γινεται στο redmi note 5 της αδερφης μου. Σημερα ελαβα την αναβαθμιση σε 10.3.3.0 και στο change log εγραφε οτι θα διορθωνωταν αυτο το προβλημα ωστοσο δεν ειδα καποια αλλαγη. Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσουμε? Υπαρχει αυτο το bug και στ…

• Ευχαριστω δεν το ηξερα. Τωρα δεν μου δεχεται το λογαριασμο google. Δεν κανει συγχρονισμο. Μου λεει να δοκιμασω αργοτερα. Μηπως να βαλω καμια dev rom η απλα ετυχε και να προσπαθησω πιο μετα? ΥΓ. Λυθηκε και αυτο. Ειχα ορισει ενα διαφορετικο απο το default theme. Δεν νομιζω να ειχε καποια σχεση αυτο αλλα λεω ποτε δεν ξες. Οποτε εκανα ολα τα wipes και σεταρα ξανα και ειναι ολα οκ.

• ευχαριστω. Τωρα δεν μπορω να ξεκινησω τη συσκευη. Μου ζηταει να κανω λογαριασμο miui και οταν παταω παραβλεψη μου λεει οτι η εφαρμογη σταματησε και με γυρναει πισω. Ειναι γνωστο bug? Εκανα ξανα wipe user data και cache αλλα το προβλημα παραμενει

• Ολα πηγαν οκ. Ευχαριστω. Απλα επειδη πηρε το ματι μου οτι και αλλοι ειχαν προβλημα και μετεφεραν το αρχειο της ρομ και στην καρτα και στην εσωτερικη μνημη αν μπορουσατε καλο θα ηταν να το βαλετε στον οδηγο σαν πληροφορια. Εγω ετυχε να το εχω διαβασει καπου αλλου στο φορουμ και το εκανα και μου το επιβεβαιωσες και εσυ οποτε σε ευχαριστω. Οχι τιποτα αλλο αλλα το κινητο δεν ηταν και δικο μου και με αγχωσε. Με την υποστηριξη που εχετε με βλεπω συντομα να δινω το g3 για καποιο xiaomi. Παλι ευχαριστω.…

• οχι το αρχει ειναι zip. Το εκανα και προσπαθησα παλι απο τον updater. Εδω και 2 λεπτα εχει κολλησει στο 25%. Ελπιζω να συνεχισει...

• Καλησπερα. Εχω ενα redmi note 4g και προσπαθω αν βαλω ελληνικη ρομ. Εχει multi rom 4.4.2. Το προβλημα ειναι οτι εχω ονομασει τη ρομ update.zip αλλα οταν μπαιν στο recovery και κανω τα wipes κατα το φλασαρισμα της ρομ μου λεει οτι δεν βρεθηκε το αρχειο. Το αρχειο το εχω στην sd. τι μπορει να φταιει? Προσπαθησα και απο τον updater αλλα με πεταει στον recovery και γραφει στα κινεζικα μαλλον οτι δεν βρεθηκε το αρχειο.