Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• υπαρχουν δυο ρομ μια σταθερη και μια dev,να κατεβασω την dev full rom pack και πρεπει να την μετονομασω για να γινει το update μεσω συσκευης?η μου προτεινεις κατι αλλο?χιλια ευχαριστω ξανα

• Ουφφφ παει και αυτο,το εκανα,παιδια ευχαριστω πολυ για τον αναλυτικο οδηγο,ειχα μια unofficial rom multilanquage βεβαια αλλα ειχε θεματα,τωρα περασα την official global και ψαχνω μια global dev για να μπορεσω να ξεκλειδωσω τον bootloader οταν με το καλο μου το εγκρινει η xiaomi,κανενα λινκ για την τελευταια dev glabol????Ευχαριστω

• Δουλεψε,σε ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα,κατι ακομα δουλευω πολυ με το custom live wallpaper (KLWP) στα προηγουμενα τηλεφωνα που ειχα οι ανανεωσεις γινονταν κανονικα,τωρα στο redmi note ουτε update καιρου ουτε update της μπαταριας διαβαζει και υπαρχουν ορισμενα θεματα του KLWP που εχουν χαρτη της περιοχης σου απλα το κινητο δεν τους δειχνει,λειπει κατι απο την ρομ?μπορω να προσθεσω εγω τιποτα?Ευχαριστω...

• Ωραια το δοκιμαζω τωρα και θα αναφερω,Ευχαριστω

• Καλησπερα στο φορουμ,δευτερη φορα που αγοραζω xiaomi μετα απο το mi note pro πηρα το redmi note 3,εντυπωσεις θετικες μπορω να πω με εξεπληξε ευχαριστα,ενα προβλημα που αντιμετωπζω προς το παρων ειναι με το δακτυλικο αποτυπωμα,δεν μου δουλευει,το τηλεφωνο ειναι με την Eλληνικη stable edition 7.1.8,καμια βοηθεια?Ευχαριστω

• Miui v6

pafimal - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καλησπερα στο φορουμ,απο μια προχειρη ματια βρηκα το λινκ με update rom στην version 6,ειναι safe να την βαλουμε στο κινητο μας η να περιμενουμε απο τους δικους μας Dev?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από pafimal: “εαν θα πρεπει να το κρατησω η να το πουλησω κριμα γιατι ειναι υπεροχη συσκευη τελειως αλαγκαριστη με πολυ customizing αλλα με βαζει σε μεγαλο διλημμα” Δεν χάνεις τίποτα να κρατήσεις την συσκευή για κάνα μήνα. Θα έχεις στην χειρότερη περίπτωση 3 νέες version απο την rom.. Ισως τότε να έχεις καλύτερη άποψη αν πρέπει να κράτησεις την συσκευή..” Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας,μολις φλασαρα την 5.7.31,για να δουμε...

• Kαλησπερα στο φορουμ και απο εμενα ,εχω παρει απο προχθες την συσκευη,ολα καλα ολα ομορφα αλλα η μπαταρια του ειναι το μεγαλο του μειονεκτημα,παιδια,δεν βγαζει με τιποτα την μερα κοντα στις 3 ωρες ανοιχτης οθονης μετα εχω δει την μνημη του να πεφτει κατω και απο τα 400mb,και το τελευταιο ζεσταινεται αρκετα,δεν ξερω προερχομενος απο Huawei mate 7 & Onor plus εαν θα πρεπει να το κρατησω η να το πουλησω κριμα γιατι ειναι υπεροχη συσκευη τελειως αλαγκαριστη με πολυ customizing αλλα με βαζει σε μεγαλ…