Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
Xiaomi R1D router
ΜήνυμαΈχει κανείς την τελευταία κινέζικη stable? Πρέπει να βγήκε πέρυσι. Αν ναι, έχει plugins? Γιατί με την 2.19.32 που είναι η τελευταία developer έχω φορτώσει και torrent client από τα plugins αλλά θα ήθελα να πάω σε stable. Μετάβαση δεν έχω κάνει γιατί φοβάμαι μην κάνει φορματ τον δισκο.
-
Και σε αυτή έχω θέμα με το χρώμα από τα notifications. Παλιά άσχετα με τι χρώμα ήταν δηλωμένο στις ρυθμίσεις έπαιρνε το χρώμα κάθε εφαρμογής. Πλέον είναι ενα χρώμα για όλα. Πριν τις xtrv ήταν όλα καλά Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από xristos!: “Έκανα update από την gtv στο mi4 κ τώρα σε όλες τις εφαρμογές ανάβει μόνο μπλε λαμπάκι στις ειδοποιήσεις. Το έχει κανείς άλλος; Sent from my MI 4W using Tapatalk ” Απο τις ρυθμίσεις δεν αλλάζει;” Δν έχει χρώμα για κάθε APP. Στην προηγούμενη απλά το έπαιρνε αυτόματα από κάθε app Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Έκανα update από την gtv στο mi4 κ τώρα σε όλες τις εφαρμογές ανάβει μόνο μπλε λαμπάκι στις ειδοποιήσεις. Το έχει κανείς άλλος; Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Καλησπέρα, έχω το mi4w και έβαλα xposed με greenify και είδα ότι δν υποστηρίζει το shallow hibernation. Στη σελίδα του greenify λέει ότι δν είναι ενεργοποιημένο το config_enableAutoPowerModes flag. Στο redmi note 3 pro με Android 6 είναι. Υπάρχει περίπτωση να γίνει εδώ από σας? Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Παράθεση από Theodoros Triandafillidis: “Καλήμερα στα παιδιά! Έχω ένα "μικρό" θέματακι σε MiNotePro σε silent Mode δεν έχω ήχο στο ξυπνητήρι ενώ θα έπρεπε! Είμαι με την τελευταία GTV! Κάποια λύση; ευχαριστώ..... ” Δεν το έχεις μόνο εσύ. Διάβασα στο xiaomi.eu το έχουν πάρα πολλά άτομα και όχι μόνο από τη συσκευή σου. Οπότε λογικά είναι γενικό το πρόβλημα
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από spideman3: “Η GTV είναι ή Ελληνική βασισμένη στην china dev. ” θα ελεγα οτι βασιζονται στις eu ” Από το αρχικό πόστ. Παράθεση από MIUI_ART: “Mi 3 / Mi 4 / Mi Note 100% Source από Κινέζικη Developer ”
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από Sitalkas: “η κατανάλωση μπαταρίας στην cancro έφτιαξε; ” Μα δεν είχε χαλάσει, μια χαρά είναι σε mi4 εδώ και πάρα πολλές ρομ. Πρόβλημα είχαν οι πρώτες V8. ” Ήμουν με smiui stable μέχρι προχθές και πέρα από ταχύτητα που λες είναι λίγο πιο αργό απο την developer, η μπαταρία ειδικά στο idle (όλο το βράδυ πχ) δεν έπεφτε με τπτ. Τώρα είμαι στου gkalen dev 6.9.8 και μπορώ να πω ότι φαίνεται να είναι πιο γρήγορο το κινητο, αλλά στο θέμα μπαταρία ίσως ένα κλικ π…
-
Τέλεια, ετοιμάζομαι για flash. Πάντα σε stable ήμουν και αφού παντού διαβάζω τα καλύτερα είπα να δώσω μια ευκαιρία. Τη δουλεύει κανείς με xposed? Γιατί στην stable είχα τρελό battery drain και χωρίς να τρέχουν modules
-
Για το mi3/mi4 η ρομ είναι πριν βγει το fix ή εδώ δεν επηρεάζονται οι εφαρμογές από force close? Αν είναι πριν το fix, μπορούμε να κάνουμε flash μόνο το fix που βγήκε σε αυτή τη rom? thanks
-
Παράθεση από deltaman: “Καλησπέρα στην κοινότητα. Στις ρυθμίσεις της ηχογράφησης δεν υπάρχει το νέο feature για στερεοφωνική λήψη. Η αναβάθμιση έγινε μέσω TWRP από την προηγούμενη developer. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω την ρομ και δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο feature αν δουλεύει σε όλες τις συσκευές αλλά εγώ έχω βάλει την ηχογράφηση της sony (από το playstore) και κάνει ηχογράφηση και απο τα δυο μικρόφωνα όπως και αρκετές επιλογές για ποιότητα.
-
Τελικά μετά από μια βδομάδα σε Mi4 έχει κάποιος άποψη για την μπαταρία, γιατί και στο xiaomi.eu αλλά και αλλού (για την global όμως) διάβασα πάρα πολύ διαχείριση της μπαταρίας. Είμαι σε stable και πλέον το σκέφτομαι να γυρίσω και σε developer. Επίσης κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει xposed σε developer? Γιατί στην stable η μπαταρία φεύγει νερο...
-
για το mi4 που το source είναι από κινέζικη, υπάρχουν τα νέα emojis από το android 7? η γραμματοσειρά? αντικαθιστά τη mi landing που έχει το miui 8?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “ στην εφαρμογη καμερα οταν εχεις επιλεγμενη την μπροστινη καμερα και πατας να βγαλεις εχει καθυστερηση.” Όταν θα είσαι στην κάμερα κλείσε από πάνω δεξιά το beautify κ η ταχύτητα θα είναι άμεση όπως παλιά Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Σε mi4 πάντως έχω κ την εντύπωση ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την ομιλία. Θα πω κ γω πως ίσως είναι λίγο καλύτερη η μπαταρία. Για την ταχύτητα άλλωστε φαίνεται σε κάθε χρήστη. Απορώ γιατί όλοι θέλουν να έχουν περισσότερη ελεύθερη ram. Στο miui 7 η διαχείριση ήταν απαίσια. Μετά από λίγο όλες οι εφαρμογές γινόταν redraw, κάτι απαράδεκτο για 3 gb ram. (είχα κλείσει και το memory optimization από τα developer options). Τώρα βλέπω να έχει διορθωθεί λίγο αυτό στο 8. Sent from my MI 4W using Tapatalk
-
Για το cancro mi4 είναι όπως οι developer μόνο από China source ή πάλι ευρωπαϊκή;
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από HeavenScent: “Επίσης η εφαρμογή aliexpress δεν κάνει ούτε login ούτε δείχνει τίποτα στο search, ούτε τα trends τπτ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής ή miui8, αλλά πιστεύω πως φταίει το miui πριν δούλευε μια χαρά, τώρα λέει can't connect to server/check internet connection. ” Η έκδοση 4.8.5 aliexpress δουλεύει κανονικά με miui 6.6.12 Με τις επόμενες υπάρχει το θέμα