Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 36.

• Παράθεση από Bodai: “Γνωμη μου είναι να το αφήσεις έτσι. Αν δεν έχει πάρει, σε λίγο θα πάρει και ελληνικά (δλδ θα έχεις και ελληνικό μενού) και θα είσαι μια χαρά. Βάλε και το Swiftkey, αν δεν υπάρχει για να εχεις και ελληνικά όταν γράφεις και τελείωσες. Κοίτα να το ευχαριστηθείς τωρα .. ” σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας......τελικα θα αφησω την global stable για να μην εχω κιαλα τρεχαματα....... ευχαριστω και παλι...

• Παράθεση από Bodai: “@chris307 θα μπορούσα να σου πω να φλασαρεις Global ή και κάποια Stable αλλά πλέον έχω την αίσθηση ότι ταλαιπωρείσαι τσάμπα. Αν θελεις κανε ακομα μια δοκιμη με φλασαρισμα Global Stable, αλλιώς επικοινώνησε με τον πωλητή για επιστροφή της συσκ ” εβαλα την global stable 8.0.6.0 και το κινητο δουλευει και τις 2 sim μια χαρα.....τωρα τι κανω?το αφηνω ετσι η' υπαρχει καποια ελληνικη που μπορω να βαλω?

• Παράθεση από Bodai: “@chris307 θα μπορούσα να σου πω να φλασαρεις Global ή και κάποια Stable αλλά πλέον έχω την αίσθηση ότι ταλαιπωρείσαι τσάμπα. Αν θελεις κανε ακομα μια δοκιμη με φλασαρισμα Global Stable, αλλιώς επικοινώνησε με τον πωλητή για επιστροφή της συσκευής. ” τωρα μου πεταει 2 μυνημα επανω στις πληροφοριες και λεει: -your sim card isn't activated(απο mi message) και -sim card activated(send sms to activate sim mi message) μηπως δεν ενοργοποιει την δευτερη σιμ το mi message???????????

• Παράθεση από Bodai: “Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Mi Account και πάτα Sign Out. Θα σε ρωτήσει αν θελεις Πλήρη Διαγραφή ή Διατήρηση των ρυθμίσεων. Θα πατήσεις Πλήρη Διαγραφή και είσαι έτοιμος. Μετα θα κάνεις Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. ” το εκανα και παλι τα ιδια κανει.....τωρα τι να κανω?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από chris307: “μηπως εχω πειραξει τιποτα σε ρυθμισεισ ασφαλειας σε κανα mi account και μπλοκαρει την δευτερη σιμ με οποια ρομ και αν περασω?λεεω μηπως υπαρχει τιποτα τετοιο γιατι καποια στιγμη μου ειχε γραψει οτι "οι ρυθμισεις εχουν γινει με αλλη sim στο λογαριασμο σας τησ mi"και δεν θυμαμαι τι ειχα πατησει..εχω απελπιστει...εχω το κινητο απο τισ 7/11 και δεν μπορω να το χαρω ” Αφου έβαλες fastboot rom ολα αυτα εχουν χαθεί, εκτός και σου τα έφερε πίσω το mi cloud. Ο…

• Παράθεση από Bodai: “Υπάρχει περιπτωση να βρεις (έστω για λιγο) δανεικες sim και να δοκιμάσεις την συσκευή σου με τις άλλες? Αν όχι και έχεις ξεκλείδωτο bootloader βάλτο σε fastboot mode και φλασαρε Global Stable. ΣΥμφωνα με την περιγραφή σου με την unofficial σου δούλευαν και οι 2 sim, και τωρα με Official και σε εργοστασιακη κατάσταση έχεις προβλήματα. Θα πρέπει να αποκλείσουμε το θέμα hardware πριν να σου πω βάλε ελληνική. Μην χάσεις και τίποτα IMEI και τρέχουμε όλοι μαζι μετά .. ” μηπως εχω …

• Παράθεση από Bodai: “Settings/About Phone και πατάς συνεχόμενα πάνω στον kernel ... ” στη θεση sim2 οποια sim και να βαλω,ειτε εχει sim στη θεση 1ειτε οχι,το κινητο βαζω pin, το δεχεται και μετα με γυριζει στην αρχη και μου ζηταει παλι pin...... στην θεση 1 οποια sim και να βαλω την δεχεται,αρκει να μην εχει sim στην θεση 2. οταν το πηρα το κινητο με unoficcial stable rom δουλευε και τισ 2 sim. τι να κανω?

• Παράθεση από Bodai: “Settings/About Phone και πατάς συνεχόμενα πάνω στον kernel ... ” ωραια πατησα sim test και μου λεει: fail sim1 inserted sim2 not insert Τι σημαινουν αυτα?

• συγνωμη αλλα δεν γνωριζω και πολλα

• Παράθεση από NasDriver: “ ” Παράθεση από Bodai: “ Παράθεση από chris307: “καλησπερα....εβαλα την china fastboot rom 6.5.12 αλλα η δευτερη sim με αυτη τη rom δεν δουλευει και παλι.....τι να φταιει? να συνεχισω να βαλω την stable την ελληνικη? ” Καλό θα ήταν να μεινεις μερικες μέρες με την κινεζικη, τσεκαρες μηπως εχει θεμα η sim (μηπως ειναι κομμένη??) ?? Τουλάχιστον να κανεις καποια hardware tests και να μην εχουμε αμφιβολιες για την rom ... Δοκιμασε να μπεις και στο engineering menu και να κάνε…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από chris307: “υπαρχει κατι αλλο, να μου προτεινει καποιος αλλος ,διαφορετικο απο αυτο που λεει ο ” Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που σου προτείνει ο @NasDriver . Αν βέβαια θέλεις λειτουργική συσκευή. ” ωραια....μετα ποια ελληνικη rom πρεπει να βαλω και με ποιο τροπο να την κανω flash στο κινητο..?ρωταω γιατι προσπαθησα με αυτον τον οδηγο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) αλλα σε recovery mode ενω ειχα την rom μεσα στην συσκευη δεν τη…

• Παράθεση από demakhs: “τσέκαρε αν κλείδωσε ο bootloader: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος όταν έχεις το κινητό σε twrp και το συνδέσεις στο pc, δεν το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο, για να αντιγράψεις τη rom και να τη φλασάρεις? αν δεν το βλέπει, διάβασε εδώ: Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini) υπάρχει και αυτό: Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) για τους ξεχασιάρηδες. ” καλημερα....τελικα καταφερα να περασω μια stable ελληνικη ρ…

• Συγνωμη για τη συνεχη αποστολη μηνυματος αλλα εντοπιστηκε προβλημα στον server =============== Δεκ 5th 2016, 11:33pm =============== υπαρχει κατι αλλο, να μου προτεινει καποιος αλλος ,διαφορετικο απο αυτο που λεει ο NasDriver....????????????

• ΜΕΤΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ? ΣE εχω ζαλησει αλλα παλευω τοσο καιρο να περασω μια rom ελληνικη..

• Παράθεση από NasDriver: “αν κάνεις κλικ να κατεβάσεις την ρομ κατεβάζει την 6.5.15 ” αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi το προβλημα με την sim λες να διορθωθει?

• Παράθεση από NasDriver: “Τα έχει όλα στον οδηγό που σου έβαλα...πιθανόν να κλειδώσει ξανά...αν κλειδώσει τρέχεις το mi unlock tool και κάνεις πάλι unlock ” ο οδηγος που μου λες εχει την 6.4.1.4 και οχι την 6.5.15.Οποτε..............? αν ακολουθησω αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi το προβλημα με την sim λες να διορθωθει?

• Παράθεση από NasDriver: “Γύρισες από android 6 marsmallow σε android 5 lollipop...για αυτό έχεις προβλήματα Βάλε την παλιά china fastboot rom 6.5.15 που είναι lollipop με το miflash από τον οδηγό εδώ Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και μετά βάλε την stable ” την 6.5.15 που θα την βρω? μετα ποια stable μου προτεινεις να βαλω....?θα κλειδωσει το bootloader παλι με την developer rom?

• Παράθεση από NasDriver: “ποια developer rom είχες βάλει ? ” αυτη Redmi Note 3 Qualmlomm Latest China Developer Version Fastboot File Download απο αυτη τη διευθυνση Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από NasDriver: “Άρα έχεις το kenzo, γύρισες από developer σε stable r ” ειχα βαλει μια developer κινεζικη rom(official),ξεκλειδωσα και περασα μετα την ελληνικη stable rom....σωστα? η' εννοεις κατι αλλο?

• Παράθεση από NasDriver: “Κοίτα στο κουτί της συσκευής πίσω στο ταμπελάκι με τα στοιχεία εάν γράφει κάπου 2015112 ή 2015161 και πας μας ποιο έχεις ” 2015112 καπου βλεπω μετα απο κατι κινεζικα γραμματα