Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
καλημερα.....προχθες περασα στο κινητο μου(xiaomi redmi note 3pro)μια ελληνικη stable rom(gtv 8.0/stable/8.0.1.0) και ενω το κινητο δουλευε την δευτερη sim πριν...με αλλη rom ,τωρα οταν βαζω και τις δυο sim μαζι μου ζηταει τα pin και απο τις δυο καρτες και μολις δινω απο την δευτερη και παταω ok το κινητο δεν μπαινει σε καμια.μου ζηταει παλι να βαλω τα pin...με μια μονο στην θεση sim 1 δουλευει οποια και απο τις 2 και αν βαλω..στην θεση sim2 καμια απο τις 2.....τι να κανω????????? μηπως δεν εγκα…
-
Παράθεση από derveni: “@chris307 Έχει αναφερθεί σαν πρόβλημα από κάποια παιδιά νομίζω το έλυσαν με πέρασμα σε άλλη rom. Κράτησε ένα backup καλού κακού και πέρνα μια άλλη rom, προσοχή αν είσαι σε lollipop περνάς lollipop, αν είσαι σε MM μην επιχειρήσεις να έρθεις σε lollipop,θα έχεις προβλήματα. ” ποια να βαλω?και με ποιον τροπο?
-
γεια σας και παλι.......προχθες περασε στο κινητο μου(xiaomi redmi note 3pro)μια ελληνικη stable rom(gtv 8.0/stable/8.0.1.0) και ενω το κινητο δουλευε την δευτερη sim πριν...με αλλη rom ,τωρα οταν βαζω και τις δυο sim μαζι μου ζηταει τα pin και απο τις δυο καρτες και μολις δινω απο την δευτερη και παταω ok το κινητο δεν μπαινει σε καμια.μου ζηταει παλι να βαλω τα pin...με μια μονο στην θεση sim 1 δουλευει οποια και απο τις 2 και αν βαλω..στην θεση sim2 καμια απο τις 2.....τι να κανω????????? μηπ…
-
παιδια ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.....επιτελους τα καταφερα
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από chris307: “Παράθεση από geobas: “Βρε παιδιά ...... μήπως φλασάρισε την stable πάνω από Dev που ξεκλείδωσε και τα έκανε ...................... ” κατι τετοιο εκανα ” Βρε άνθρωπέ μου , γιατί κάνετε ότι σας κατέβει - Stable και Dev είναι δύο διαφορετικά πράγματα κι' όταν ανακατευτούν γίνεται της πουτ......... Από Dev σε Stable ΚΑΙ το αντίθετο , χρειάζεται factory reset πριν φλασάρεις ... ” εγω ρωτησα αν δεις ποιο πανω αν μπορω αντι για gtv ελληνικη rom βαλω stable.…
-
Παράθεση από geobas: “Βρε παιδιά ...... μήπως φλασάρισε την stable πάνω από Dev που ξεκλείδωσε και τα έκανε ...................... ” κατι τετοιο εκανα =============== Δεκ 3rd 2016, 8:54pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Ξεκλείδωσε τον και reboot ” reboot?δηλαδη?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chris307: “πρεπει να το ελεγξω παλι? ” Φυσικα. το τσεκαρα και τελικα ο bootloader κλειδωσε παλι τι κανω? ”
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chris307: “μπορει καποιος να με βοηθησει? ” Δες για αρχη αν έχεις κλειδωμένo bootloader. ” το bootloader το ειχα τσεκαρει πριν ξεκινησω....ειχα κανει αιτηση στην xiaomi και μετα πηγα και το ξεκλειδωσα εγω.πρεπει να το ελεγξω παλι?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chris307: “please ας με βοηθησει καποιος....τι να κανω? ” Τι πήγες να κάνεις σε edl mode? ” πηγα να περασω μια ελληνικη stable rom τωρα τι κανω που το κινητο μπαινει μονο σε fastboot mode? μπορει καποιος να με βοηθησει?
-
Παράθεση από demakhs: “και βέβαια μπορείς!! ” εκανα οτι λεει και το κινητο αναβοσβηνε ενα κοκκινο λαμπακι....παταω το κουμπι να ανοιξει και το κινητο δεν ανοιγει.....το μονο που κανει ειναι να μπαινει σε fastboot mode.....please ας με βοηθησει καποιος....τι να κανω?
-
μπορουμε με αυτον τον οδηγο να περασουμε και stable rom αντι για gtv?
-
RE: 12 λεπτά νωρίτερα ΝΕΟ 34615-6d0a6e3588b8c705339df21b0d18dabb3b64765a-96.png Δες τον bootloader όπως σου λέει και ο Δημήτρης εάν είναι κλειδωμένος πήγαινε να ξεκλειδώσεις και δοκίμασε να μπουτάρεις εάν είναι ξεκλείδωτος και δεν ανοίγει το κινητό τοτε κατέβασε fastboot rom και κάνε instal με miflash δεν γνωριζω πολλα....ομως ειχα ξεκληδωσει τον bootloader στην αρχη και το ειχα ελεγξει..τωρα που το κανω δεν βλεπει καν την συσκευη....οποτε? =============== Δεκ 3rd 2016, 5:30pm =============== Πα…
-
παιδια καλησπερα....εχω προβλημα και πλεον το κινητο μπαινει μονο σε fastboot kai recovery.εκανα οσα λεει για να βαλω μια ελληνικη rom αλλα μετα το wipe που πατησα επσαχνα να βρω που ειναι περασμενη η ρομ η ελληνικη,,αλλα δεν την βρηκα...οποτε πατησα το power και το κινητο δεν μπαινει στα adroind αλλα γραφει μονο το λογοτυπο της Mi....τι κανω?