Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• mi IR Controller

dimitrisdmtriou - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Μόλις παρέλαβα και εγώ, Αλλα συνεχεία μου τερματίζει το Mihome και μου λέει εαν θέλω να στείλω αναφορά. έχω το mihome του googleplay, τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά (router, smart home) μόνο όταν μπαίνω στο mi ir controler κολλάει η εφαρμογή μετα από 5 δευτερόλεπτα

• Μόνο του Playstore έχω... Δεν έχω βάλει τπτ άλλο γιατί εάν είναι μόνο για τα ελληνικά δεν θέλω να μπαίνω σε διαδικασίες άλλες. Εάν αλλάζει και τπτ άλλο. Κάτι διάβασα πως πρέπει να κάνω και ρουτ.. Έχω το Mi max αλλά και αυτό δεν βλέπω τον λόγο να το πειράξω.. Εάν χρειάζεται όμως για να δουλέψει σωστά θα το κάνω. Δεν θέλω να φτιάξω σενάρια και μετά να τα χάσω με μια άλλαγη τις έκδοσης. Τι θα ήταν καλύτερα? Εφαρμογή playstore η αυτήν εδώ?

• Έχω γράψει και στο νήμα για την ants αλλά δεν πήρα απάντηση. Έχω την Camera 720p international έκδοση και δεν μου συνδέεται με το Mi Home γιατί έχω τοποθεσία Κίνα. Ενώ η international έκδοση θέλει Αμερική. Έχω παραγγείλει 2 1080 τις φθηνές που πιστεύω αυτές θα συνδεθούν χωρίς πρόβλημα. Μπορώ να αλλάξω firmware στην κάμερα να την κάνω κινεζική για να συνεργάζεται με το Mi Home? Σε όλα αλλάζεις μπαταρία και γράφει από πίσω τι μπαταρία περνει το καθένα. Ο αισθητήρας πόρτας ανοίγει πανεύκολα από κάτ…

• xiaoyi ant 720 προβλημα?

dimitrisdmtriou - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Γειά σε όλους, Μόλις μου ήρθε η 720 p international. Αύριο μου έρχεται το έξυπνο σπίτι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή είναι η international έκδοση δεν μπορώ να συνδεσω την κάμερα με την εφαρμογή mi Home. Αλλά μόνο με την yi Home και αυτό με τοποθεσία us. Μπορώ να αλλάξω το firmware της κάμερας για να την συνδέσω μαζί με το Smart Home? Η Πρέπει να βάλω το Mi Home που έχετε εδώ? Ευχαριστώ