Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Τις πήρα τελικά τις φωτογραφίες εκεί που είμου έτοιμος για wipe @makisfz αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να γράψεις τον τρόπο για κάποιον που ψάχνει κατι παρόμοιο και για να ξέρουμε και εμείς (αχρείαστο να ναι) Το δικό μου το πρόβλημα λύθηκε με υπομονή. Τα 3 δευτερόλεπτα που ήθελε να κρασάρει το κινητο κάθε φορά που άνοιγε κατάφερα μετά απο 500+ προσπάθειες και ενεργοποιησα την επιλογη για μεταφορά φωτογραφιών. τώρα πάω για Hard reset και επανέρχομαι
-
Καλημέρα... Απο τα πρώτα που σκέφτηκα ήταν @NasDriver αλλα νομίζω ότι δεν μπορεις να κάνεις απεγκατάσταση μέσω Browser στο καινουργιο Playstore. Τώρα απο κάτι που διάβαζα χθες ειδα οτι ένας που είχε ένα Boot loop θέμα έκανε ένα TWRP εγκατάσταση και κατάφερε να αναγνωρίσει το κινητο ο υπολογιστής για να πάρει τα δεδομένα. μετα κάτι για fastboot επιδιόρθωση firmware κτλ αλλα χαθηκα Για το Hard Reset γιατί γράφουν αρκετοι ότι MAY loos your data ?
-
Καλημέρα Χθές το κινητο μου κράσαρε και απο τότε μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα com.android.systemui has stopped έκανα reboot αλλά έμφανίζει το wallpapper και μετά μαυρίζει η οθόνη. Το θέμα είναι οτι σκέφτομαι να κάνω Hard reset (το κινητό έχει την Stock Global rom) αλλά έχω φωτογραφίες της κόρης μου μέσα και θέλω οπωσδήποτε να τις πάρω. Συνδέω το κινητό στο PC βλέπει την συσκευή αλλα δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το usb debugging για να πάρω τα αρχεία. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να πάρω τα α…
-
RE:
ΜήνυμαΚαλησπέρα και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Άρα πάω για την stable του φόρουμ οπότε τι διαδικασία να ακολουθήσω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
ΚΑλησπέρα Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την επιλογή Rom και την διαδικασία εγκατάστασης. Αυτή την στιγμή το κινητό έχει περασμένη την GTV 6.6.30 | BETA Screenshot 2017 07 17 15 48 07 709 com android settings — imgbb.com και θα ήθελα καποια Stable GLobal με ελληνικά που να παιρνει τυχόν νέα OTA updates Απο Rom αυτή είναι η τελευταία που υπάρχει ? https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6094-Stable-V8-2-1-0-Xiaomi-Redmi-Note-3/ και τι διαφορές έχει απο αυτή MIUI ROM for Redmi Note …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dfoust: “Παράθεση από arnaougeo: “Υπάρχει φίλος με redmi note 3G που έχει περάσει τη νέα ROM. Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν κατάφερα τίποτα. ” πήγα να την βάλω χθες το βράδυ και μου έβγαλε σφάλμα στο φλασάρισμα και έπασε το κινητό σε bootloop τώρα την κατεβάζω στον υπολογιστή να ξαναδοκιμάσω αν και ΄τωρα δεν μπει μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την ρομ , θα την φτιάξουν τα παιδιά . Παράθεση από webtool: “Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ για ολη τη δουλειά και την προσπάθεια! Έχω Xiaom…
-
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστούμε πολύ για ολη τη δουλειά και την προσπάθεια! Έχω Xiaomi Redmi Note 3 hennessy με MIUI 8 6.6.30 | Weekly Επειδή δέν έχω ξανακάνει κάποιο update η διαδικασία είναι με αυτους τους 2 τρόπους? => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) Είναι κάποιος καλύτερος η ακολουθώ τον 1ο που τον βρίσκω πιο εύκολο? .Ευχαριστώ !