Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Καλησπέρα Λοιπόν υπάρχουν νέα Μίλησα με το παιδί που είχε το τηλέφωνο και ήταν αρκετά κατατοπιστικός οπότε έχουμε και λέμε: Το τηλέφωνο το έδωσε ξεκλείδωτο και με περασμένο custom recovery Μου είπε ότι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω είναι η αυτή (απο το TWRP-Recovery και κάτω επειδη το κινητό είναι ξεκλείδωτο και έχει και custom recovery) Από τις ROm που υπάρχουν ποια θα μου προτείνατε ? Γένικα για αρχή θέλω κάτι σταθερό και απροβλημάτιστο οσο γινετε. "Επειδή έχω δει Xiaomi να πηγαίνει απ…

• Αντε να ακούω και κάτι καλό γιατι μου άρεσε η συσκευή και Xiaomi χωρίς Miui τι να το κάνεις Ορίστε και Link απο το CPU-Z CPU-Z VALIDATOR Και το validation απο xiaomi ειναι οκ!

• Καλημέρα παιδιά Με αγχώσατε:-) Ναι μεταχειρισμένο το πήρα και το cpu-z τα βγάζει όλα καλά Ανεβάζω screenshot σε λίγο Τι κάνω? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλο το Forum Μόλις πήρα ένα Redmi Note 3 (3G/32GB/MTK-HelioX10) στα χέρια μου και έχει περασμένη μια AOSP v3.3 @pocarropa και θέλω να βάλω την ελληνική miui. Tι διαδικασία να ακολουθήσω -χωρίς να καταστρέψω το τηλέφωνο- γιατι έχω μπερδευτεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαγγέλης