Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 107.
-
H εφαρμογή με τα ΘΕΜΑΤΑ δε πρόκειται ποτέ να επανέλθει. Μη περιμένεις. Αλλαξε region σε Ελβετία, Ινδία, ή Κινα και θα είσαι ΟΚ !
-
Παιδιά έχω χαθεί λίγο. Ήρθα από την 8.1.1.0 στην 10.1.10 και ψάχνω να βρω : 1. Τη μετάδοση οθόνης 2. Το Mi Drop στους διακόπτες. Που είναι? Πως μπορώ να τα προθεσω? Πήγα μπροστά ή πίσω τελικά?
-
Τα ίδια σκέφτομαι και εγώ. Μόλις ξεπέρασα την ψυχρολουσια με το ελαττωματικό Amazfit Straotos που παρέλαβα και δεν έχω όρεξη για πολλά πολλά. Θέλω σταθερότητα και λειτουργικότητα.
-
Συνεπώς, τι λες? Πιστεύεις ότι η προηγούμενη 9.5.7.0 είναι καλύτερη? Από ότι καταλαβαίνω τα μόνα θετικά της 10 ειναι: 1. Το νέο look 2. Το split screen 3. Το γεγονός ότι είναι τελευταία και δε πρόκειται να υπάρξει άλλη. Εσύ λες να γυρίσεις πίσω? Ή μήπως η διαφορά στη μπαταρία είναι αμελητέα?
-
Παράθεση από andreasp: “Με διαφορα παντως εχει χειροτερη διαχειρηση μπαταριας απο οτι το miui 9. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρέα, έχω παρόμοιες απόψεις για το κινητό με εσένα. Είμαι και εγώ με την 8.1.1.0 για τους ίδιους λόγους και σκέφτομαι να πάω στην 9.5.7.0 ή στην 10.1.1.0. Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δοκιμάσει την δεύτερη (10.1.1.0) και γύρισες στην πρώτη (9.5.7.0) ή μήπως δε δοκίμασες τη 10 καθόλου?
-
Μόλις χθες παρέλαβα το Stratos. Με μεγάλη χαρά άνοιξα το κουτί, κόλλησα και μια καλή μεβρανη πριν καλά καλά ανοίξω το ρολόι. Άνοιξα το ρολόι έκανα και τη σύνδεση με το Amazfit και αμέσως μου έκανε αναβάθμιση το ρολόι στη 2.3.6.1. Στη συνέχεια πέρασα watchfaces, springboard και ημερολογιο Έχοντας κάνει όλα αυτά και έχοντας γεμίσει και η μπαταρία του με όλη την ώρα που το είχα συνδεδεμένο με το PC αποφάσισα να το χαρώ , να δώ δηλαδή τι κάνει γιατι τόση ώρα απλα πέρναγα (με τα απαραίτα reboot) οτι …
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαιδιά ΠΡΙΝ το συνδέσουμε με το modem δίνουμε τη στατική του ip στο modem? Ποια ip θα δώσουμε στο router? Δε παίζει ρόλο ποια ip έχει το modem? Π.Χ. 192.168.0.1 ή 192.168.1.1 ή 192.168.0.254,?
-
Ποια ειναι η πιο πρόσφατη Mifit για το mi band 3? Στο 1ο η στο 2ο ποστ?
-
Παράθεση από lsdpower78: “Παιδιά, μια ερώτηση. Έχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο mi Fit σε υπαίθρια γυμναστική; πχ περπάτημα, τρέξιμο κτλ να μας πει αν δουλεύουν οι χάρτες κανονικά κ καταγράφεται η διαδρομή. ” Το έχω και το εχω εξελληνισει αλλα πως τα βλεπω αυτά που λες? Εχω τρεξει περπατησει κλπ αλλα πως βλεπω τις διαδρομές μου, δε ξερω.
-
Παράθεση από bilis1234: “Ας ρωτήσω κ κάτι άλλο γίνεται με το εργαλείο που έχουμε να ακούμε μουσική μέσω YouTube κ το τηλεφωνο να είναι κλειστό?? Εννοώ η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ανοίγεις τον φυλλομετρητη στο youtube και ΟΧΙ την εφαρμογή. Πας στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητη και επιλεγεις να ανοίξει την σελίδα ως υπολογιστής. Εισαι ετοιμος.
-
Παράθεση από makis1024: “Τα εξηγεί λεπτομερέστατα ο @George Kaggelaris , ξεκλειδώνει ο bootloader και με την 9.5.13 που είσαι τώρα, εσύ απλά μετά το ξεκλείδωμα φλασάρεις twrp και μέσα από αυτό φλασάρεις magisk για να τροποποιηθεί το boot.img και δεύτερον για να αποκτήσεις root πρόσβαση για το adAway , σε κάθε αναβάθμιση χάνεις και root και twrp. Θα ήταν προτιμότερο να περάσεις xtrv ανάλογα με το τι θα αποφασίσεις anti3 ή anti4 που μετά πλέον δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής. Flash την ελληνι…
-
Παράθεση από amavroudis: “Όπως θα είσαι μια σε fastboot για νά τσεκάρεις τον bootloader κάνε και ένα τεστ για το antirollback μια δώσε την εντολή: fastboot getvar anti και ανέβασε την απάντηση που θα πάρεις. ” <bootlader> Verity mode: true <bootlader> Device ulocked: false <bootlader> Device critical unlocked: false <bootlader> Charger screen enabled: false κα η fastboot getvar anti μου δίνει : anti: 3
-
Παιδιά εχω λίγο μπερδευτεί. Έχω διαβάσει αρκετά αλλά τα έχω κάνει μαντάρα. Μόλις παρέλαβα το RN5 Whyred με την Stable 9.5.13 και TO MONO που θέλω είναι: Α. να root- άρω για να βάλω adaway. Tο έχω κάνει σε RN4, Mi5, RN3 αλλά εδώ μπερδεύτηκα. Β. να βάλω τα patch του UserXP Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω είναι τα ακόλουθα? 1. Ξεκλειδω bootloader περνώντας την κινεζικη dev 8.8.16 απο εδώ? Version: 8.8.16 (MIUI10) 2. Εγκαθιστώ το twrp του geoanto? twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas 3. Ανάλογα με το …
-
Καλη επιτυχία σε ολους τους Mi Travellers.
-
Mi5 ξαφνικά τελείως νεκρό
ΜήνυμαΠαράθεση από Tziastas: “Ευχαριστώ πολύ ! Θα έρθω σε επαφή με τα παιδιά και θα δω τι θα κάνω .... ” @Tziastas Έχουμε κανένα νεο? Έχω το ιδιο πρόβλημα και εγώ. Το άνοιξα, δοκίμασε και το test point αλλά τίποτα. ΔΕΝ ανοίγει με την καμία.
-
Παράθεση από andreasp: “Τα παντα εχω διαλεξει. 12,5gb ειναι ολο το backup Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρεα καλημέρα. Έχεις πληρωσει για να παρεις τα 25 Gb αποθηκευτικό χωρο? Εμενα με εχει ξεκινησει με 5Gb και σκεφτομαι αν βρω καμιά προσφορά να αναβαθμισω.
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από aeriko7475: “Γνωρίζει καποιος να μου πει που βρισκουμε την ενεργοποιηση του "Mi Message" γιατι δεν το βρισκω στις ρυθμισεις των μηνυματων? (Φοράων την τελευταια αρωμα 8.4.19) ” Το έκοψαν το Mi Message μαζί με τα θέματα λόγω απαίτησης της Ε.Ε. για "λόγους ασφαλείας". Με αυτές τις τρίχες ασχολείται η Ε.Ε. βλέπεις (και τις πλαστικές σακούλες και καλαμάκια βεβαίως). Μπορείς να αλλάξεις region σε κάποια χώρα εκτός Ε.Ε. όπως σου προτάθηκε αλλά δεν βλέπω κανένα νόημα…
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από nutrialex: “Παράθεση από andreasp: “Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει, Πως ελυσες το προβλημα στην 8.1.1.0 που δεν εχει στις ρυθμίσεις την επιλογή κλειδωμα της αρχικης οθονης? Συνεχεια μου μετακινουνται τα εικονιδια. Φοβαμε μη διαγραφει καμία εφαρμογή κατα λαθος. ” Για ποια επιλογη μου μιλας; Εμενα δεν μου μετακινειται κανενα εικονιδιο. Sent from my Redmi Note 3 usin…