Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.

• Παράθεση από andreasp: “Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει, Πως ελυσες το προβλημα στην 8.1.1.0 που δεν εχει στις ρυθμίσεις την επιλογή κλειδωμα της αρχικης οθονης? Συνεχεια μου μετακινουνται τα εικονιδια. Φοβαμε μη διαγραφει καμία εφαρμογή κατα λαθος.

• Ευχαριστώ παιδιά. . Κατέβηκαν αυτόματα και μερικές εφαρμογές. Ενδιαφέρουσες φαίνονται. Θα τις τσεκάρω.

• Παιδιά πως αλλάζουμε region? Πήγα στο Ρυθμίσεις - Λογαριασμό ΜΙ αλλά δε με αφήνω να αλλάξω Region.

• Παιδιά τι χρειάζεται για να εγκαταστήσω την camera x? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο api2? Ρωτάω γιατί ενώ την κατεβάζω και την εγκαθιστώ και ανοίγοντας με ρωτάει για 4 δικαιώματα και ενώ της τα δίνω μετά έχω μπλε οθόνη και δε φαίνεται να έχει πρόσβαση στην κάμερα η συγκεκριμένη εφαρμογή. Τι πρέπει να κάνω? Είμαι root με την 8.1.1.0 stable.

• Καλά σου λέει το κινητό. Υπολογίζει ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες που βλέπει από Facebook, Instagram, viber κλπ.

• @UserXP Σε ευχαριστώ πολύ. Υποθέτω θα φανούν χρήσιμα και σε άλλους ψαγμένους. Αλλο ένα προσόν που έχει αυτή η stable είναι ότι επιτέλους μπορώ να έχω το Youtube να παίζει στο background με κλειστή οθόνη. Μου είχε λείψει το τελευταίο χρόνο αυτό. Όπως και τόσα άλλα που όπως είπα τα κόβει σιγα-σιγά το android.

• @UserXP Οι Stable εκδόσεις του ΚΑΤΕ είναι εδω: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Redmi-Note-3-SE/#files Εγώ έβαλα την 8.1.1.0 (λένε όλοι ότι είναι σταθερότερη της 8.2.4.0. Οι development εκδόσεις με έχουν απογοητεύσει. Από την 7.5.25 έως και την 7.12.21 έχουν τα προβληματα που ανάφερα. 1. Όλες οι Stable (8.1.1.0 και 8.2.4.0) καθώς και οι dev έως την 7.5.25 έχουν τους διακόπτες που ανάφερα. Στις άλλες πρέπει να ψάξεις από τις ρυθμίσεις για να τα εκτελέσεις. 5. Ναι τα δικά σου patches δίνουν 3_4 σ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις δοκιμάσει αυτήν την εφαρμογή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&feature=search_result Εμένα μου έπαιζε με όλες τις ROM, είτε stable είτε dev (Σε xtrv αναφέρομαι πάντα). ” Όχι george δεν την έχω δοκιμάσει. Θα τη δοκιμάσω. Τι εννοείς όταν λές σου έπαιζε. Σου έπαιζε με την εφαρμογή που προτείνεις ή με τη miui? Το θέμα όμως είναι ότι ήμουν με έκδοση xtrv dev και τα patches του userxp απο τον Δεκεμβριο του 2016 και π…

• Παιδιά, το έγγραψα σε κάποιο άλλο thread και θεωρω ότι πρέπει να το αναφέρω και εδώ που κυκλοφορούν περισσότεροι ειδικοί. Φαίνεται να είμαι ο μόνος που το αναφέρει. Δε κάνω όμως λάθος. Streaming μέσω κάποιου explorer ταινίας απο τοπικό δίκτυο DLΝΑ δε κατάφερα να κάνω και δοκίμασα πολλές dev rom από την XTRV dev 6.12.21 έως και την XTRV dev 7.12.21 και πολλούς explorer. Έχω κάνει πολλά FR στο κινητό για να περάσω κάθε νέα dev έκδοση και εγκαθιστώντας πληθώρα file explorers παρατήρησα ότι όταν ήθε…

• Βαρέθηκα τα προβλήματα όλων των νέων dev που είναι τα εξής: 1.) Λείπουν οι διακόπτες στο συρτάρι α)Μετάδοση Οθόνης και β)Mi Drop. Μου είναι πολύ χρήσιμοι. Γιατί δεν υπάρχουν? 2.) Λείπει η διαφορετική ένταση στις κλήσεις και στις ειδοποιήσεις. 3.) Η αυτόματη φωτεινότητα είναι πολύ μα πολύ χαμηλή 4.) Χειρονομίες ανακίνησεις gestures για κλείσιμο οθόνης και καθαρισμό RAM δε βρήκα 5.) H ρύθμιση για 4 ή 5 στήλες στους φακέλους που είναι? 6.) Η ρύθμιση για επιλογή φωτογραφίας σε πλήρη οθόνη κατα τις κ…

• Παιδιά είμαι με την 7.6.8 dev. Δοκίμασα την 7.12.22 dev αλλά δε μου άρεσε. Δε θέλω να πάω σε ποιο καινούργιες γιατί έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης και πρόβλημα με το mi cast. Πως μπορώ να γυρίσω σε 8.1.1.0 stable ή την αντίστοιχη της dev? (ποια είναι άραγε η αντίστοιχη). Κάπου διάβασα ότι υπάρχει διαφορά σε partition ή στον bootloader. Δε θυμάμαι ακριβώς

• Συμφωνώ mαζί σας. Η miui θέλει ψάξιμο, αλλά 2 χρόνια τωρα σκαλίζω τα κρυφά μενού στη miui. Πιστεύω ότι αν υπήρχαν αυτά τα 4 πράματα που ζητάω θα τα είχα βρεί. Υπάρχουν καμιά δεκαριά κοντινοί φίλοι με miui που πάντα ρωτάνε εμένα για ότι ψάχνουν. Δεν είμαι τόσο άσχετος. Απλά με παραξενεύει γιατί οπισθοδρομούμε στο κομμάτι του λειτουργικού που αποσκοπεί στο "user friendly". Ενώ σε όλα τα άλλα δεν είδα κάποια διαφορά με την 6.12.22. (εκτός απο τη μπαταρία). Και να σκεφτεί κανείς ότι κατέκρινα τους ά…

• Παράθεση από Bodai: “@nutrialex εγω πιστεύω ότι πρέπει να της δώσεις λίγο χρόνο. Είναι λογικό πολλά πράγματα να σου φαίνονται "ξένα". Οι rom αλλάζουν, και πολλές φορές αλλάζουν και οι δυνατότητες τους, πολλές φορές όμως απλά αλλάζει η διάταξη των μενου. ” OK, αλλά : H μετάδοση οθόνης , το MiDrop, το sms160, η ρύθμιση για 4 στήλες στους φακέλους είναι MUST για μένα. Σίγουρα δεν υπάρχουν κάπου ? και δε τα βλέπω?

• Παιδία καλησπέρα και απο μένα. Αποφάσισα και εγώ να βάλω την AROMA 7.12.21 στο RN3 Kate. Για ένα χρόνο είχα την ελληνική dev 6.12.22 με TWRP 3.1.0.3. Είχα βάλει μαλιστα και τα patch του UserXP και τα οποία έδιναν πολύ αέρα στην παλιά ROM που φορούσα Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής.: 1.) Δε μπορώ να μπώ στο Recovery μέσω του μενού τερματισμού. Δοκίμασα και με το TWRP της aroma αλλά και χωρίς να κάνω εγκατάσταση το TWRP της Aroma αλλά κάθε φορά που πατώ επιστροφή στο Recovery με γυρίζει στο syst…

• Εχω παρει την οθόνη. Εχει κανεις να προτείνει ενα μαγαζί να μου κάνει την αντικατασταση? Ειδα το βίντεο με τις οδηγίες και λεω να το παω σε μάστορα κατα προτιμηση βόρεια προάστια Αθηνα.

• Mi Box 3 international.

nutrialex - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παιδιά χθες το παρέλαβα και δε με ικανοποίησε. Όποιος το θελει ας στείλει pm. Το δινω οσο ακριβώς το πήρα απο το BANGGOOD. (61 ευρώ). Υ. Γ. Μπορείτε να τσεκαρετε την ημερομηνία παραλαβής : RS984475780NL

• Πράγματι, θα πουλήσει αρκετά λόγω ότι είναι το πρώτο μετα απο πολύ καιρό με ξεχωριστή υποδοχή sdcard .

• ΟΚ Nas, Το κινητό είναι απο το gearbest 4 μηνών. Ο κινέζος θεός βοηθός. Απλά στεναχωριέμαι γιατι είχα πει στο παλικάρι οτι τα Χiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν και τώρα βλέπει το "Πολύ σκληρός για να πεθάνει Νο1" στον Αλφα. (Hidden Content)

• Ναί το αναγνωρίζει σαν Android phone > Android bootloader interface.

• Παιδιά σηκωνω τα χέρια ψηλά. Δε μπορώ. Το mi5 είναι του κολλητού μου. Ειχε πανω την επισημη global stable rom. Δε θυμάμαι ακριβως ποια. Νομιζω την 8.1.1.0. Έσβησε ξαφνικά μια μερα με μπαταρία 70% ενω ηταν πανω στο τραπέζι. Δε μπαινει σε recovery. Δε μπαινει σε fastboot. Δεν ανάβει φως κατά τη φόρτιση. Δε φορτίζει (αφου ο φορτιστής και η πλατη του κινητού παραμενουν κρύα). Δοκίμασα να ξεσυνδεσω τη μπαταρία μηπως και ειχε κομπλαρει, αλλά τίποτα. Δοκιμασα να το βαλω σε edl fastboot με την τεχνική τ…