Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.
-
Σήμερα το βγάζει διαθέσιμο παντού και με το παζάρι πάει στα 210Ε
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Να σας πω να γελάσετε! Παραγγελία για συγγενικο πρόσωπο εχθές από κωτσοβολο για redmi note 3 pro kate πήγα σήμερα να παραλάβω και αφού το έψαχναν μια ώρα στο τέλος μου είπαν ότι είναι το εκθεσιακό και ότι θα περιμένω κάνα δεκαήμερο για παραλαβή γιατί δεν υπάρχει πουθενά! Ελλάς το μεγαλείο σου! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δοκίμασες στο YOU? Έχει κομμάτια.
-
+1 και από μένα. Εμπρός γερά παιδιά να κρατήσουμε την πρωτιά. Ψήφισα ως : frappedouba
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Το έφτιαξα. Είχα κάνει μετά την εγκατάσταση "επαναφορά εργοστασιακων" για να βεβαιωθώ ότι θα κάτσει καλά η ρομ και δε μου το ξαναεγκατεστησε. Ειχες δίκιο. Χρόνια πολλά σε όλους.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλά Χριστούγεννα και από μένα παιδιά. Έκανα χθες τη διαδικασία στο Κate και έχω τις εμείς αποριες: 1. Υποτίθεται ότι η ΧΤVR 6.12.22 είναι root. Δε το βλέπω όμως. Κατέβασα και το root Checker και το supersu αλλά τίποτα από root δε βλέπω. 2. Επειδή δε βρήκα twrp για το Kate έβαλα του Kenzo για να ξεκινήσει η διαδικασία. Στη συνέχεια πρόσεξα ότι το 3.002 Mic twrp αντικαταστάθηκε με το 3.000 alka. Μπορώ να ξαναβάλω το 3.002 Mic?
-
Παιδιά για root-άρισμα έχουμε κάτι? Θέλω μόνο να βάλω το AdAway. Δεν υποφέρεται αλλιώς η κατάσταση.
-
3 stand 4 νερά 5 πίτσες Δε είναι ανακοίνωση διανομέα αυτη. Ποιο πολυ για την ονομαστική γιορτή του Λευτέρη στο γραφείο μοιάζει. Ποιο πρέπον θα ήταν να βλεπαμε μερικες φωτογραφίες με παλέτες note 3 & 3S. Οπως κάνουν και οι κινεζοι. Ελπιζω παντως να θυμήθηκαν να φέρουν και θηκες.
-
@kyrgeo1978 1 μπλε γκρι flip case - ΡΟΔΟΣ @nicktamias 1 μπλε γκρι flip case @dreamtheatre14 2 μπλε γκρι πλάτη @cris1004 2 μπλε γκρι πλάτη @Stav 1 χρυσή πλάτη @dimpyr 1 μπλε γκρι flip case + 1 γκρι πλάτης @okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover @klonos78 1 χρυσή πλάτη + 1 μπλε-γκρι @Fotispas 1 μπλε γκρι πλάτη +1 μπλε γκρι flip @Skoulikaros 2 μπλε γκρι flip @Tas1s 1 μπλε γκρι πλάτη @goku003 2 μπλε γκρι πλάτη @nutrialex 2 μπλε γκρι πλάτης + 1 μπλε γκρι flip - ΑΘΗΝΑ
-
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ οπότε έχουμε: kyrgeo1978-- 1 μπλε γκρι flip case nicktamias-- 1 μπλε γκρι flip case dreamtheatre14-- 2 μπλε γκρι πλάτης cris1004-- 2 μπλε γκρι πλάτης Stav -- 1 χρυση πλατης dimpyr-1 μπλέ γκρί flip case + 1 γκρί πλάτης okeanos82 1 μπλε γκρι flip cover klonos78 : Μια χρυση πλατης και μια μπλε-γκρι flip fotispas : Μία γκρι πλάτης και μία γκρι flip skoulikaros: 2 μπλε γκρι flip Tas1s: 1 γκρι πλατης goku003: 2 γκρι πλάτης nutrialex: 1 γκρι πλάτης + 1 γκρι flip
-
1 και 1/2 μήνα μετά και μάλιστα μετά από διακοπές και πολύ αντιηλιακό ΔΕ ξέβαψε (ακόμη) αν και πήρα μαϊμού.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εδώ και μερικά χρόνια έχω σταματήσει να προσπαθώ να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Ειδικά όταν αυτός είναι γνωστός και γνωρίζει τις ασχολίες μου. Για τηλέφωνα, οταν με ρωτούν, απλά προτείνω xiaomi, ως ένα από τα καλύτερα σε σχέση ποιότητας/τιμής και με την καλύτερη υποστήριξη στην Ελλαδα, ακόμα και από επίσημες αντιπροσωπείες. Ούτε πωλητές είμαστε, ούτε αντιπρόσωποι της xiaomi (τουλάχιστον μέχρι σήμερα ), δεν υπάρχει λόγος κάποιους να τους κάνουμε μάγκες με το ζόρι. Τους …
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από pavlidisc: “Τηλέφωνο - Ξ(παρατεταμένα) - Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων - Αναποδογυρίστε για σίγαση ” Υπάρχουν λοιπόν ένα σωρό "κρυμμένα" μενού που δεν γνώριζα... ” Απίστευτο αυτό το κρυμμένο menu. Δε θα το έβρισκα ποτέ μόνος μου. @pavlidsc Και αυτό το Plantronics είναι τέλειο: Μ55
-
Παράθεση από demakhs: “Την no 1 δε νομίζω.. Την no 2 την είχα κ μου είχε αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις, απλά του προσεθετ κάμποσο όγκο... Η no 3 μου είναι αδιάφορη... Η no 4 όμως μου φαίνεται εξαιρετική, αν όντως είναι Ultra Thin, όπως γράφει.. (Hidden Content) Και το Ν. 4 (MSVII) και η NILKIN FROSTED μου φαινεται οτι εχουν πολυ περιεργα χρωματα. Απο τις φωτογραφίες δε μου αρεσει κανενα. ”
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα βουνό και γράφω εδώ και 2 ώρες με ένα LAPTOP που έχει συνδεθεί στο tethering του κινητού μου, που φοράει την 6.6.30 χωρίς να έχω αλλάξει ποτέ την εντολή με βάση τον οδηγό που έδωσες @iAmLiakos ” Μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις αν κο βεται το tethering οταν μιλας στο κινητό? Εχεις δηλαδη data στο laptop οταν υπαρχει κληση σε εξελιξη?
-
Καλά θα ήταν αυτό το νήμα να μείνει και ως προτάσεις για θήκη για το RN3PRO. Οπότε και εγώ με τη σειρά μου προτείνω τις τελειότερες (κατ'εμένα) θηκές: 1. Simon Aluminium Armor 2. iPaky Original 3. 3D Dragon 4. MSVII Ultra thin Ακούω σχόλια για το Ν. 1 Προφανώς είναι η μοναδική θήκη στον κόσμο που δε "μπαίνει" σε τσέπη.