Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-107 από 107.
-
Παράθεση από lallasgr: “Φαντάζομαι αυτό το έχεις ήδη κάνει ε? Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi ” Τον ειδα τον οδηγό αλλα δε τον ακολούθησα διοτι το tethering μου λειτουργει "σχεδόν" κανονικά στην Ελληνική 7.5.1 οπως λεω και στο μυνημα μου. Πιστευεις οτι πρεπει να το κανω?
-
Η καλυτερη και με διαφορα θηκη που εχω αγορασει ever για ολα τα κινητα της υπογραφης μου. Best value for money και λαβετε υποψη σας οτι αγοραζα παντα 3-4 απο τις καλυτερες επωνυμες απο amazon, και e-click. gr. Το rose gold που διαλεξα ειναι απιστευτα ομορφο και διακριτικο και δεν ειναι καθόλου ροζ. Ααα ξεχασα να πω οτι δε μου εστειλαν την οριτζιναλ. .!!! Που να μου την εστελναν κιολας. Θα παρω μαλιστα αλλη μια στο ίδιο χρωμα για καβαντζα. Ερωτηση. : Επειδη μολις πριν 1 εβδομαδα παραγγειλα το τζα…
-
Να ρωτήσω κάτι παιδιά που μόλις σήμερα πρόσεξα για πρώτη φορά. Κατα αρχήν να πω ότι είμαι με Έλληνικη 7.5.1 Πρόσεξα λοιπόν ότι όταν μιλάω στο κινητό οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες με tethering στο RN3Pro δεν μπορούν να μπουν στο Ίντερνετ. Μόλις τερματίσω την κλήση συνδέονται ξανά κανονικά. Για να το εκφράσω καλύτερα: η σύνδεση με τη συςκευη δεν χανεται απλά δεν πάνε δεδομένα στις συσκευές. Είναι κάποια ρύθμιση? Είναι κάποιο bug? ή είναι φυσιολογικό?
-
Περιμένοντας το άνοιγμα των permissions για ξεκλειδωμα του bootloader, είπα να ξεκινήσω τις προκαταρκτικές ενέργειες. Έτσι προσπαθώντας να συνδέσω το κινητο με το PC(Windows7x64) παρατήρησα ότι το ΜiSuite δεν έβλεπε το κινητό. Αφού έβαλα και ξαναέβγαλα το ΜiSuite και το Miphone, το ΜiSuite συνέχιζε να μη το βλέπει. Αναγκάστηκα να κάνω update στο κινητό απο 7.6.3.26 dev σε 8.6.6.23 dev. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15810/ Τώρα το βλέπει και συνδέεται. Όμως στη διαχείρηση εγώ βλέπω :…
-
Ουτε εμένα το έβλεπε. Αναγκάστηκα να κάνω update το κινητό απο 7.6.3.28 dev σε 8.6.6.23 dev και μετά το είδε.
-
Έψαχνα καιρό για ενα τηλέφωνο με τόσο χαμηλό SAR : Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB Black