Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Ωραία, έτοιμος με τα credits, πάμε γερά.

• Καλησπέρα, χρησιμοποιώ την stable 7.0.8 και δε μου δουλεύει το wifi tethering. Δε ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει και αν δουλεύει σε εσάς. Διαβάζοντας είδα πως έχει βγει η stable 7.0.12, η οποία προσφέρει 25% καλύτερη διάρκεια μπαταρίας (όπως αναφέρει τουλάχιστον). Θα μου έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση OTA ή κάποια στιγμή θα ετοιμάσει η κοινότητα το αντίστοιχο update; Και τέλος, θα πρέπει να φλασάρω όλη τη rom ενώ αν γίνω premium θα μπορέσω να περάσω μόνο το αντίστοιχο update με τις αλλαγές; Ευχαρισ…

• Δοκίμασα σήμερα το wifi tethering και δεν παίζει, δε μπορεί να συνδεθεί ο υπολογιστής με το κινητό. Προσπάθησα με διάφορα ssid, κωδικούς, ακόμα και με χωρίς κωδικό πρόσβασης. Το έχετε δοκιμάσει με επιτυχία;

• Redmi note 3 κόλλημα σε boot logo

geo_k - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλημέρα, εδώ ένας χρήστης αναφέρει πως έχει fm ραδιόφωνο.

• Παράθεση από parsifal: “Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από parsifal: “Παράθεση από geo_k: “Δε παίζουν τα links των εικόνων. ” Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post.Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα; ” Είμαι με google chrome και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: (Hidden Content) ” Μόλις τώ…

• Παράθεση από parsifal: “Παράθεση από geo_k: “Δε παίζουν τα links των εικόνων. ” Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post. Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα; ” Είμαι με google chrome και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: L7RidSY.jpg

• Παράθεση από parsifal: “Καλησπέρα! Παιδιά, οι τελευταίες dev ROMs έχουν κάποια βελτίωση στην αυτονομία; Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το RN2 Prime μου με την sMIUI 7.0.6.0 και άλλαξα πριν μερικές μέρες σε 5.10.29 από xiaomi.eu που βελτίωσε αρκετά την αυτονομία. Παραθέτω screenshots από το Gsam Battery Monitor, μετά από χρήση 5-7 ημερών της κάθε ROM (για να πάρω αξιόπιστες average μετρήσεις στις 2 τελευταίες γραμμές του Gsam): forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8318/ forums.xiaomi-miui.gr/index…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από geo_k: “Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής; ” Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη βιώσιμη υλοποίηση του D2TW ” Βρήκα μία εφαρμογή που δουλεύει σωστά για το κλείσιμο της οθόνης με το home button της συσκευής. Με απλό άγγιγμά του πηγαίνει στη home screen με παρατεταμένο θέτει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, σαν να πατάς το powet button της συσκευής. Η εφαρμογή λέγεται all in one gestures, και διατίθεται δωρεάν στο…

• Καλησπέρα και πάλι, οι πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση της συσκευής είναι παραπάνω των προσδοκιών μου. Θα ήθελα να ρωτήσω, διότι ακόμα δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στο μενού της συσκευής. Υπάρχει δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να σβήνει και να ανάβει από κατάσταση αναμονής; Χρησιμοποιώ τη τελευταία stable 7.0.8. Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα σε όλους/όλες, καλώς σας βρήκα! Πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη η κοινότητα, ελπίζω σε ευχάριστες στιγμές και ώρες επιμορφωτικές. Πρώτο μήνυμά μου και είναι απορία! Σε note 2 και note 2 prime περνάμε την ίδια έκδοση; Ευχαριστώ.