Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Golden [URL][/URL]
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα προσωπικά αλλά από τις πληροφορίες που έχω πρέπει να είναι σωστός. Αναμένω τα σχόλια όσων την έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο για να τον βελτιώσω/τελειοποιήσω αν δεν είναι τέλειος! Θα δοκιμαστεί και προσωπικά στο επόμενο 10ημερο οπότε ότι λαθάκι μπορεί να υπάρχει θα διορθωθεί!! :D” Θα την δοκιμάσω σε Redmi note 2 της ανηψιάς μου, η οποία δεν το έχει αναβαθμίσει ποτέ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά το χθεσινοβραδινό "στραπάτσο" της λάθος ρομ,και πάλι ο mr. @lallasgr με τα φώτα του,μου έδειξε το δρόμο,και η Ελληνική version μπήκε και πάλι στο κινητό μου! Ευχαριστώ
-
Η μπαταρία βρισκόταν στο 64%,δεν πιστεύω να ήταν πρόβλημα αυτό. Λάθος αρχείο. Τώρα χάνω όλα τα δεδομένα και περνάω ξανά όλες τις εφαρμογές που είχα;;;
-
@Bodai τώρα που τσεκάρω το αρχείο....Δυστυχώς πέρασα λάθος ρομ,αυτή για το απλό redmi ido αντί kenzo!!
-
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις κατέβασα και πέρασα την καινούρια ρομ στο redmi note3 pro μου,αλλά....ΝΕΚΡΟ! Δεν κάνει τίποτα,έσβησε και δεν κάνει reboot! Φορούσα την προηγούμενη 6.5.12 και παρόλο που έκανα τα γνωστά βήματα calvi+cash κτλ. νέκρωσε Κάποια λύση;; ΥΓ. Το σύνδεσα στον υπολογιστή μου να δώ αν έχει κάποια αντίδραση,αλλά απλά αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι του. Power + Volume κουμπιά δεν λειτουργούν
-
Καλησπέρα κι απο μένα. Ηθελα να σχολιάσω για κάποια "θεματάκια" που εντόπισα με την 6.5.5 στο Redmi Note 3pro. Αδύναμο (σχεδόν ανύπαρκτο) σήμα wifi με προσθήκη κωδικού.Τσέκαρα στο ίδιο σημείο το κινητό του φίλου μου (ένα παλιό LG) και ήταν στο τέρμα,ενώ το δικό μου μισή γραμμή και μετά δεδομένα κινητής... Επίσεις ,σε καφετέρια που έβαλα το password,προσπαθούσε να μπεί για αρκετή ώρα,αλλά μπήκε μετά απο κανα 15' (κινητά της παρέας μου είχαν μπεί με την πρώτη !!) Ένα ακόμα (κομματάκι εκνευριστικό)…
-
Ευχαριστώ. Ενδέχεται να φτιαχτεί σε κάποια αναβάθμιση ή έτσι θα είναι μόνιμα;
-
Καλησπέρα παιδιά Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τι διαδικασία για να κάνω το τηλέφωνο να στέλνει sms πολλών χαρακτήρων,όπως έστελνα παλιότερα μ'αυτή τη sim,γιατί τα στέλνει πολλαπλά και με λίγους χαρακτήρες περιθώριο.
-
Δεν έχω σήμα δικτύου ,wifi Μόνο με χρήση δεδομένων της κάρτας μου έχω ίντερνετ Μου είχε σταματήσει η αναβάθμιση και δεν ξέρω αν οφείλεται σ'αυτό. Θέλω να κατεβάσω εφαρμογές και να περάσω τις επαφές στο τηλέφωνο...αλλά χωρίς δίκτυο μάταια.
-
ΙΜΕΙ γράφει κανονικά ένα 15ψήφιο αριθμό. Στο ΙΜΕΙ SV 00
-
Για να πώ την αλήθεια....δεν το βρίσκω. Πού βρίσκεται,στις ρυθμίσεις (about phone)?
-
Μετά απο την καθοδήγηση και την βοήθεια του lallasgr (respect) ,εγκατέστησα την 6.3.17dev. Μόλις σύνδεσα και εκκίνησα το κινητό παράλληλα με τον υπολογιστή, ξεκίνησε αναβάθμιση για την 6.4.14.590Μ. Κάπου στο 86% κόλλησε. Παράλληλα ξεκινήσε και με την ΜΙ suite φτάνοντας μέχρι το 54% όπου και σταμάτησε κι απο εκεί. Οπότε μάλλον κάτι πρέπει να μπλέχτηκε. Μετά απο αυτό μάλλον,το κινητό δεν εχει σύνδεση wifi,ενώ μου δείχνει συνδεδεμένο,δεν λειτουργεί. Πήγα μέσο της ΜΙ suite να ξαναρχίσω την αναβάθμισ…
-
llalasgr σ'ευχαριστώ,το θέμα είναι οτι προσπαθώ με αυτόν τον οδηγό και δεν μου κάνει το βήμα με το adb device (νομίζω οτι δεν βλέπει τη συσκευή σαν ADB όπως ζητάει ο οδηγός) .Σαν Xiaomi MDB και στην Mi suite τη βλέπει κανονικά....Δεν βγάζω άκρη...Τί κάνω λάθος;
-
Καλησπέρα ,επειδή έχω καταμπερδευτεί με τα όσα έχω διαβάσει,μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να περάσω στην Global Stable 7.1.9 με ελληνικά (αυτή που μου έχουν περάσει απο το Vickmall απ'όπου αγόρασα το κινητό),χωρίς ακόμα να έχω παραλάβει τον κωδικό ξεκλειδώματος,κάποια επίσημη που να λειτουργέι σωστά; Κι ας μήν έχει Ελληνικά,απλά με ενδιαφέρει να μπορεί να έχει google apps ,store κλπ.
-
Γειά σας κι απο μένα. Επειδή είμαι καινούριος κι έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που έχω διαβάσει,παρακαλώ πολύ να μου πεί κάποιος το εξής: Έχω την Global Stable 7.1.9.0.0.(LHOCNNCL) σε αγορασμένο απο Vickmall Redmi note3 pro. Για να περάσω μία απο τις 7.2.2.0.LHOCNDA (MIUI7) ή Dev.6.4.9 πρέπει ήδη να έχω παραλάβει τον κωδικό ξεκλειδώματος για τον οποίο έχω στείλει αίτημα κανα δυό μέρες πρίν ή μπορώ κατευθείαν;; Κι αν ναί,ποιά προτείνετε να περάσω; Ευχαριστώ