Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Καλησπέρα σας, απο χθές το τηλεφωνό μου έχει αρχίσει να μην ενεργοποιεί τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και δουλεύει κανονικά το wifi. Ημουν στην εκδοση stable v8.1.3. οταν ξεκινησε να εμφανίζει το προβλημα ξαφνικά. Κανοντας μεσω recovery διαγραφη davlik cache,cache and data,διοτι καθως δεν δουλευαν τα δεδομενα viber,whatsapp,messenger κτλ δεν εμφάνιζαν καθόλου μηνύματα, περασα εκνεου την fastboot rom stable v 7.2.8.0 και μετα την V8.2.1.zip stable αλλα το προβλημα εξακολουθει και παραμενει. Εχει…

• προβλημα με sms & mms

maiden2788 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

καταρχην ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,να σται καλά. Δεύτερον τα έκανα όλα τα παραπάνω καθώς και την δοκιμή της υπάρχουσας sim σε δύο συσκευές φίλων και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται και στις δύο συσκευές που δοκιμασα. Τζάμπα κόπος δεν ήταν ή καθαρή εγκατάσταση,αλλωστε ευκαιρία να μάθουμε και εμείς οι λιγότερο σχετικοί τι παίζει με τα xiaomi. Ή sim είναι ενεργοποιημένη και στον mi account κανονικα. Μη μπορώντας να κάνω κάτι άλλο πήγα σε ένα καταστημα Γερμανός και ενεργοποίησα …

• προβλημα με sms & mms

Μήνυμα

καλημερα και ευχαριστω παρα πολυ για τις παραπανω οδηγιες.Ωστοσο απο λαθος μου εκανα μια μεγιστοτατη βλακεια!εκ παραδρομης πατηθηκε στο twrp η διαγραφη του συστηματος και τωρα το κινητο ειναι με μαυρη οθονη και το λογοτυπο.πως μπορω να το επαναφερω,υπαρχει καποιος οδηγος;

• προβλημα με sms & mms

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα αλλά δεν είχα και την δυνατοτητα καθώς ότι και αν πατούσα έβγαζε μήνυμα για αναφορά σφάλματος.Μου προτάθηκε από ένα παιδί στο myphone να περάσω μέσω miflash(δηλαδή της αναβάθμισης του κινητού;;)την αγγλοκινεζικη ρομ(κοιτώντας εδώ βλέπω ότι είναι ή 6.1.28 en.miui.com),να την δοκίμασα και μετά να περάσω οποία άλλη θέλω από επάνω.Σε αυτήν την περίπτωση δεν πρέπει να κάνω πάλι καθαρή εγκατάσταση; ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;γιατί φοβάμαι ότι αν περάσω την …

• προβλημα με sms & mms

Μήνυμα

Καλημέρα και προβλημάτων συνεχεια!!!Λοιπόν μη μπορώντας να κάνω κάτι άλλο έκανα τα εξής κατά σειρά: ξανά δόκιμα να περάσω την gtv 6.9.29 με καθαρή εγκατάσταση αλλα ενώ έδειχνε ότι ήταν εντάξει κατά το ανοιγμα της συσκευής έβγαζε σφάλματα και αναφορά προβλήματος συνέχεια.Με δυσκολία έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων,ευτυχως επιτυχής,και κατόπιν πέρασα πάλι με καθαρή εγκατάσταση την 6.10.13.Και εκεί που είχα στήσει όλο το κινητό από την αρχή χωρίς καμία επαναφορά από παλαιότερο buck up,εκτος…

• προβλημα με sms & mms

Μήνυμα

καλησπερα σας,με google messenger δεν μπορω να στειλω καθολου mms.Εμφανίζει μήνυμα οτι ειναι αδυνατη η αποστολη ενω εχω ηδη τσεκαρει τις ρυθμισεις με τον παροχο(cosmote) και ειναι ενταξει.Δοκιμασα τοσο με δεδομενα οσο και με wifi αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;θα δοκιμασω και αλλες εφαρμογες μηνυματων (βλ.textra,hangouts κτλ)να δω αν κανει το ιδιο.Επισης με την 6.9.29 gtv παρατηρω μεγαλη διαφορα στο σημα του 4g σε εσωτερικους χωρους,δυσκολευεται ακομα και να ανοιξει …