Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 82.

• RE:

yakamuki - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από tomg: “Τελικά το άφησα στην πρίζα και άνοιξε μετά απο ένα 20λεπτο όπως και στο φίλο. Το μόνο περίεργο που βλε΄πω τώρα είναι οτι μου έχει αλλάξει θέση σε διάφορες εφαρμογές. Το θέμα επίσης είναι οτι εμένα δε μου έκλεισε απο μπαταρία, εκλεισε μόνο του στα κα΄λα καθούμενα..” ααα ναι και τα restart στην ψυχρα επισης παιζουν, ειτε με αυτη ειτε με την dev που ειχα πριν. Μαλλον αργοπεθαινει η συσκευη φιλε.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• σε ρωταω γιατι εχω το ιδιο θεμα. 9/10 φορες οταν κλεισεις, ανοιγει, βγαζει το logo της mi , μετα το xtrv για 10-20" και μετα ξανα της mi. Απλα εμενα συνηθως ανοιγει σε 10-12'. Οταν γινεται αυτο το βαζω στη φορτιση για να μην κλεισει οπως λες, και περιμενω. Απλα φροντιζω να μην κλεισει ποτε Παντως ακριβως το ιδιο θεμα ειχα και με την 8.4.19 που ειχα πριν , και νομιζα οτι ειναι θεμα rom. Αλλα εδω και 2 βδομαδες που εχω την stable ιδια με σενα, εχω το ιδιο θεμα.. Sent from my Redmi Note 3 using Tap…

• τι εννοεις δεν σου ανοιγει? σου ενφανιζει τιποτα στην οθονη ή ειναι σαν νεκρο? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν κανω manual Update το Playstore χρησιμοποιοντας το apk απο αυτο το site θα υπαρχει προβλημα?

• Παράθεση από NasDriver: “Δες αυτό ---> XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone ” Το διαβασα. Το προβλημα μου ομως ειναι το εξης. Εμενα με το playstore v5.9.12 μου τα κανει ολα update κανονικα. Δεν εχω θεμα με τα gapps. Εχω θεμα με το app του Playstore. Αν πατησω πανω στο Build Version μου βγαζει το μηνυμα "A new version of Google Play Store will be downloaded and installed". Διαβασα καπου οτι για να το κανω force update πρεπει να διαγραψω τα δεδομενα της εφαρμογης, το οποιο εκανα, μ…

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, καλό μήνα, το άνοιξες τελικά ? Όλα καλά ? ” Καλημερα. Ναι ειχε κολλησει στο 64 αρκετη ωρα. Οταν πατησα reboot απο το κινητο μου εβγαλε ενα failed το cmd, και το κινητο μετα απο περιπου 20-25 λεπτα με συνδεδεμενο το usb που εμεινε κολλημενο στην splash screen του Xtvr, ανοιξε (ευτυχως). To μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης, ειναι οτι ανα τακτα χρονικα διαστηματα, το playstore μου λεει "Δεν ειναι εγκατεστημενο". Απο οτι ειδα, εχει μια παλια εκδοση, και…

• Παιδες μια σημαντικη ερωτηση. Εκανα factory reset στο κινητο για να περασω την 9.5.4 stable. Ακολουθησα τον οδηγο αυτον διοτι μετα τα wipe δεν υπηρχε στην συσκευη η Ρομ. Μετα λοιπον την εντολη adb sideload update.zip καιοταν το cmd ηταν γυρω στο 20%, μου ανοιξε στο κινητο ο ινσταλερ της stable, και πατησα να γινει η εγκατασταση. Τωρα λοιπον στο κινητο, η εγκατασταση εχει τελειωσει, αλλα στο cmd εχω κολλησει στο c:\adb>adb sideload update.zip serving: 'update.zip' (~64%) η ερώτηση μου ειναι η εξη…

• @bzanios ωραια. αρα εγω που εχω την 8.4.19 (την dev αν τα καταλαβαινω καλα) για να παω στην αρωμα 9.5.4 που εχεις κι εσυ (που ειναι stable) θα πρεπει να παρω backup και οταν μπω σε twrp να κανω μαζι με το wipe cache kai wipe data ή τελοσπαντων οτι λεει ο οδηγος για το factory reset. Οταν θα την περασω μετα την stable θα ειναι rooted το κινητο? Διοτι στο τελευταιο update εκτος των αλλων ενω το ειχα ροοταρει, μετα εγινε unrooted. Αρα θα χρειαστει να το ρουταρω κ ολας αφου το περασω σωστα?

• Παιδες καλησπερα. Κατοχος Hennesey και εχω την ARΩMA 8.4.19 αλλα δυστυχως μου εχουν παρουσιαστει πολλα προβληματα. Μετα το update απο προηγουμενη arωma δεν λειτουργει ο cleaner, το κινητο κανει ρισταρτ μονο του 3-4 φορες τη μερα, η συσκευη κολλαει αισθητα, οταν κλεινει απο μπαταρια, μενει στο 0% κανενα 20λεπτο και μετα παιρνει μπρος, αν κλεισει κ παω να το ανοιξω μετα το λογκο το XTRV εμφανιζεται το logo mi εκ νεου, και αλλες φορες δειχνει σαν να κανει update (με την μπαρα απο κατω) ενω αλλες απ…

• RE:

yakamuki - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas978: “καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες πήρα το mi band 3 και είναι στα αγγλικά με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα ούτε σε επαφές ούτε σε ειδοποιήσεις υπάρχει τρόπος να περάσω τα ελληνικά στο band μου μέσω iphone?” οχι φιλε. Πρεπει να βρεις ενα android κινητο το οποιο να εχει την ιδια εκδοση Mifit με το iphone, να κανεις την διαδικασια που περιγραφεται στο πρωτο ποστ του thread και μετα να το κανεις sync με το iphone. Υποψιν οτι θα πρεπει να απενεργοποιησε…

• εγω να πω τωρα και κατι χαζο μαλλον. Υπαρχει το ελληνικο Mifit για ios? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα. Αν αγοράσω το mi Band 3 international για κάποιον που έχει iPhone και δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά, λογικά θα είναι οκ με το Mi Fit του appstore? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [procontra][/procontra] Εγω και με.την κινεζικη εκδοση του miband που εχω τωρα, αν το συνδεσεις με.το iphone και εχει σαν γλωσσα αγγλικα , δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Εισερχομενα τηλεφωνα, μηνυματα, ειδοποιησεις ειναι κομπλε. Ακομα και τις επαφες με…

• Αυτο ακριβως παθαινω ομως. 3.5.7 και στις 2 συσκευες, εχει την 2.2.0.42. Κανω την διαδικασια, περναω τα ελληνικα, και στην συζευξη με το iphone, το πρωτο πραγμα που κανει ειναι update και μολις τελειωνει μου λεει οτι εχει την 2.2.0.42. ...

• Ωραια επειδη μπερδευτηκα. Εγω την κανω καλα την διαδικασια, απλα οταν συνδεω το band στο Iphone, κανει Update το firmware οχι το Mi Fit app. Οποτε το να απενεργοποιησω το update απο το appstore, δεν θα οφελησει καπου. Μονο αν το κανω να παιξει σε iphone θα εχει νοημα να απενεργοποιησω το auto update απο το appstore. Το firmware Και τα resources τα χρησιμοποιησα απο την πρωτη σελιδα, εκανε κανονικα το Update (ειδα τα ελληνικα στην οθονη του band) αλλα με το που κανει ζευξη με το app κανει και αυτ…

• @amavroudis αρα αφου εχω το mifit 3.5.7 πρεπει να βρω το firmware Που ειναι γ αυτη την εκδοση του mifit και να το περασω ουτως ωστε να μην μου κανει update κατα το sync στο iphone. σωστα?

• Παιδες καλησπερα. Εχω στην κατοχη μου το Mi band 3 το οποιο το αγορασα για τη μανα μου. Το προβλημα ειναι το εξης. Η μανα μου εχει iphone. Κατεβαζω το Mifit απο το Appstore, και μου κατεβαζει την εκδοση 3.5.7 με firmware update σε 2.2.0.42. Κανω λοιπον την διαδικασια για αλλαγη σε Ελληνικα μεσω android, τα περναει μια χαρα, αλλα οταν το ξανακανω pair με το iphone κανει update εκ νεου και χανονται τα Ελληνικα. Καπου διαβασα οτι πρεπει να απενεργοποιησω το auto update απο το mifit αλλα στο iphone …

• ιδιο θεμα κ εγω με hennessey , τελευταιο twrp και την 8.4.19. Μαλιστα ο λογος που εκανα κ απντειτ την ρομ ηταν αυτος, γτ νομιζα οτι ειχε πιει πορτοκαλαδα η προηγουμενη αλλα τελικα δεν εφταιγε η Ρομ. Εμενα παντως μου το κανει και με αλλες εφαρμογες περαν της google, οπως Pockee, Linkedin, Opapp. Δεν ξερω πως διορθωνεται αυτο . Μηπως φταιει οτι εχουμε ακομα την 5.0.2?

• Ωπαααα κατσε τωρα γιατι αυτο δεν ειναι καλο. Γιατι να ξαναφλασαρω το κινητο απο την αρχη? Το αν εινα κλειδωμενος ή οχι ο bootloader μπορω να το δω. Αλλα ποια απο τα προβληματα που εχω θα διορθωσει το φλασαρισμα? Καταλαβαινεις οτι αν γινει κατι τετοιο, ειναι κορωνα-γραμματα. Ειπαμε θελω καινουριο κινητο, αλλα ν παρουμε κανενα φραγκο πρωτα ε Αν του κανω τετοια διαδικασια ειναι δυσκολα τα πραγματα. Σαν να πας να κανεις σε 90χρονο επεμβαση ανοιχτης καρδιας.. Ασε που το πιο βασικο. Αν η μπαταρια δεν …

• ναι ειμαι με 5.0.2 κι εκει θα μεινω. Το θεμα ειναι οτι μετα την αναβαθμιση που εκανα παρατηρησα πολλα περιεργα. πχ. -μου κρασαρει η εφαρμογη Cleaner ακομα και αν δεν την εχω πατησει να τρεξει. Μου εμφανιζει για κλασματα το μηνυμα στο κατω μερος κ εξαφανιζεται μονο του. Και οταν την τρεχω την ωρα που μου κανει analyze κρασαρει. -την μπαταρια μου την δειχνει πλεον 3060mah -Η μπαταρια δεν φορτιζει πανω απο το 43% -εξακολουθουν να μην κανουν update τα apps της google με error 504. και δοκιμασα να κα…

• Και μιας και το ειδα μολις. Εκανα update απο Aroma miui9 7.11.23 σε 8.4.19 και παρατηρησα οτι εχουν χαθει οι su εφαρμογες οπως κ το root. Διαβασα καπου οτι σε updates πρεπει να ξανακανεις το root, αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι οι aroma ειναι rooted απο μονες τους. Τι ισχυει? Πρεπει ν ξαβακανω καποια διαδικασια για να το ξαναρουταρω??