Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.
-
Σε redmi note 3 henessey εχω αυτο το προβλημα. Δεν ειναι ομως μονο τα apo της google. Ειναι και αλλα οπως Opapp ή Pockee. Προσπαθω να βρω πως σχετιζονται αυτα αλλα δεν. Εφτασα σε σημειο να κανω update σε Αroma 8.4.19 (ημουν σε 7) μπας κ εφταιγε αυτο αλλα τιποτα. Στο ιντερνετ παντως δεν βρισκω παρομοια προβληματα να τα εχουν αλλοι..
-
Δηλαδη ρε φιλε τι τους πειραζε να μου το αφησουν το grant για το unlock? Στον ωμο τους το κουβαλουσανε και τους ηταν βαρος? =============== Νοε 28th 2017, 8:45pm =============== Γρηγοροι παντως οι Κινεζοι. Αφου τους εγραψα (στα αγγλικα, επιτελους) οτι ειμαι στα προθυρα καταθλιψης και υποσιτισμου, επειδη το κινητο μου εχει μπρικαρει (δεν ισχυει προφανως), μου ξαναεκαναν grant το request σε λιγοτερο απο 12 ωρες. Νομιζω ειναι χρονος-ρεκορ
-
Καλησπερα στην ομαδα. Ειμαι κατοχος Redmi Note 3 Hennesey και εδω και περιπου ενα χρονο ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader, την οποια ειχα λαβει, αλλα δεν ειχα μπει ποτε στην διαδικασια να βαλω την DevRom για να το κανω. Σημερα λοιπον (μετα απο 1 χρονο που εχω παρει αδεια ξεκλειδωματος), περναω την Official Dev Rom, μπαινω σε bootloader mode. ανοιγω το Mi Unlock tool και μολις κανω συνδεση στον λογαριασμο μου, μου βγαζει μηνυμα "Your device isn't supported by Mi Unlock". Και εχω τις…
-
Παιδια καλησπερα, κατοχος Henessey κι εγω, εχω την Official Miui 8.1 | Stable (8.1.3.0 LHNCNDI) και χτες μου εβγαλε να κανω update σε 8.2.1 . Μπήκα έψαξα λιγο τι παιζει, ειδα οτι αρκετοι με συσκευες Mi5s ειχαν θεμα με το Pin τους και τους ζηταγε να κανουν restore το κινητο, και ετσι φοβηθηκα να την βάλω. Σημερα λοιπον μπηκα εδώ να δω σχόλια σχετικά με το update, και μπαινω στον updater Και μου λεει "No updates available" ενώ μεχρι χτες τα ξημερώματα ειχε! Τι παίζει με την Xiaomi ? Τα εχουν κανει…
-
Καλησπερα στην ομάδα, Ειμαι κάτοχος ενος Redmi Note 3 Hennessy mtk, και απο χτες που εκανα update το app του viber, καθε φορα που ανοιγω την εφαρμογή ή συνδέεται σε δικτυο η συσκευή, μου εμφανίζει στο Notification Bar ενα κενό Notification του viber. Εχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα, και πως να το αντιμετωπίσουμε? Ευχαριστω
-
Παμε για το ονειρο
-
Γενικά καλές είναι οι αναβαθμίσεις. Χρειάζονται, και αν δεν τις βλέπεις απευθείας, κάπου θα υπάρχει μια διαφορά. Δεν τις βγάζουν έτσι. Απλά αυτό που είπε και ενας φίλος πιο πάνω, δεν γίνεται να έχει μεινει τοσο καιρό πισω το Android στα mediatek. Το έχω αγορασμένο 1 χρονο το κινητο, και ο πιο σημαντικός λόγος που αυτή τη στιγμή χρειάζομαι την αναβάθμιση, είναι γιατι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου!! (Αndroid Developer). Δεν γίνεται να αλλάζω καθε 1 χρόνο κινητό, γι αυτό τον λόγο. Κοντεύουμε να…
-
Παράθεση από geoanto555: “Βγες και ξανα μπες σε fastboot mode και άλλαξε θύρα usb... Αν δεν βρεις άκρη βάλε ένα teamviewer και στείλε μου στο τσατ ” Θα το δοκιμασω και θα σου πω, θενξ παντως. Κατι τελευταιο. Και να μπει σωστα ο ντραιβερ, παλι ισχύει το θεμα με την ρομ που πρεπει να ειναι η ντεβ, αρα οτι κι αν κανω δεν βγαζω ακρη χωρις να αλλαξω ρομ σωστα?
-
Παράθεση από geoanto555: “ΟΚ... πας εδώ και κάνεις το πρώτο.. Αν δεις ότι δεν το παίρνει με την πρώτη κάνε επανακκίνηση. Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Ωραία έκανα την πρώτη λύση, άλλαξε το Kedacom σε Android Phone αλλα απο κάτω μου το βγαζει πάλι με θαυμαστικό, το οποίο σημαινει οτι κατι δεν αναγνωριζει σωστα παλι.. image.jpg
-
Ξέρω, πολλοι θα πειτε "παλι τα ίδια" ή "τοσα θεματα με αυτο το ονομα εχουν ανοίξει", αλλά πραγματικά εδώ και 2 μήνες προσπαθω να ξεκλειδώσω τον Bl αλλα ΤΙΠΟΤΑ! Έχω διαβάσει όλα τα θέματα στο φορουμ εδώ, όπως και στο αγγλικό, έχω προσπαθήσει όλες τις πιθανές λύσεις και παραλλαγές, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάθε, μα κάθε, φορά, παίρνω το μήνυμα "Couldn't verify device. Not connected to Mi Phone". Για να σας προλάβω, έχω βάλει τους τελευταίους drivers (νομίζω) που βρήκα εδω, έχω ενημερωμένο το Pc…
-
Παιδια καλησπερα, σαν πιστος φιλος του γλυκουλη, ειχα κανει την παραγγελια μου απο εκει, και ημουν αρκετα ικανοποιημενος. Πηγα λοιπον να ξανακανω σημερα για εναν φιλο μου 2 κινητα που τα βιαζεται, και ειδα οτι το eshop του ειναι down γιατι λεει κανουν αλλαγη site. Και ρωτώ εγω τωρα, υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα, το οποίο να έχει μικρό χρόνο (σχετικα) παράδοσης, και να εχει την Official Rom? Θα μου πειτε κοιτα τις απαντήσεις πιο πάνω, το έκανα, αλλά ολοι σχεδον μιλανε για minideal η vickmall... …
-
Καλησπερα παιδια, εχω πλεον στην κατοχη μου εδω και 3 μηνες το Κινητο (Redmi Note 3) και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, αν εξαιρεσεις 1-2 θεματακια με την καμερα (πολυ κακη εστιαση και anti-shake sensor ειδικα σε νυχτερινη ληψη) αλλα κατα τα αλλα αψογο. Εχω καποια προβληματα και θελω να μου πειτε αποψεις. 1) Σημερα μου ηρθε μηνυμα για ξεκλειδωμα του μπουτλοουντερ, αλλα εχω τι θεμα με το "cannot verify device information". Εχω την μαμισια την στειμπλ και αν αλλαξω σε dev θα λυθει το …