Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.

• Παιδια καλησπερα. Για να περασουμε την 9αρα πρεπει να εχουμε ξεκλειδωτο bootloader? Ειμαι με globale stable.

• Παράθεση από pavkarip: “Καλησπέρα, παρήγγειλα το Note 4X Snapdragon 3GB/32GB απο vickmall με Official Global Stable ROM. Το πήρα με direct post με +2,5 ευρω 10-15 μέρες έλεγε. Λέτε να έκανα βλακεία, καλύτερα να το επέρνα με το free, σε περίπτωση που πιαστεί στο τελωνείο, μηπως ξέρει κανείς? ” Με 157 το έπαιρνες απο Ελλάδα και με εγγύηση και χωρίς αναμονή.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Tziminhio: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα περισσότερα τα εία κάνει. Τώρα πλά άλλαξε οτι στο messenger μου πετάει το παράθυρο ομιλίας. Το Fb δυστυχώς παραμένει το ίδιο. Δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις..Πρέπει ν' ανοίξω την εφαρμογή για να τις δώ. ” Δες και αυτά: 1. Ρυθμίσεις λογαριασμού facebook - Εφαρμογές - Πλατφόρμα - Απενεργοποίηση εφαρμογών, πρόσθετων και ιστότοπων. 2. Στις ιδιότητες της εφαρμογής facebook επιλέγουμε 'Καθαρισμό δεδομένων' και διαγρά…

• Παράθεση από NasDriver: “@Tziminhio , οι εφαρμογές facebook & messenger έχουν πολλά bugs... Για τις ειδοποιήσεις δες εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τα περισσότερα τα εία κάνει. Τώρα πλά άλλαξε οτι στο messenger μου πετάει το παράθυρο ομιλίας. Το Fb δυστυχώς παραμένει το ίδιο. Δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις..Πρέπει ν' ανοίξω την εφαρμογή για να τις δώ.

• Παιδιά είμαι με το global. Έχω παρατηρήσει ότι τα emails ή κάποιες ειδοποιήσεις (insta κλπ) έρχονται εφόσον ξεκλειδώσω το κινητό. Με το που το ανοίγω έρχονται emails κ ειδοποιήσεις. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο γιατί μου έρχονται τα emails στο pc και μετά απο κανα 10λεπτο που ανοίγω το κιν για να πάρω ένα τηλ μου έρχονται και τα emails. Είναι σαν να μπαίνει σε sleep mode.Vber k messebger έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις όμως. Επίσης δεν μου αναγράφονται οι ειδοποιήσεις στο Fb καθώς επίσης δεν μου εμφα…

• Παράθεση από qsd330: “επειδη ειχα και εγω διαφορα θεματακια οταν το πηρα... συνησταται ενα factory reset και ασ ειναι καινουριο.... καντο οσο ειναι νωρις και δεν εχεις φωρτωσει πραγματα ” Πρόλαβα κ το παραφόρτωσα.. Θα δώ πως θα πάει και θα ενημερώσω..Είσης, πόση ώρα κάνει να φορτίσει περ'ιπου? Eμένα γύρω στις 2,5 ώρες.

• Παιδιά έχω το κινητό 5 ημέρες. Μπορείτε να δείτε λίγο αν είναι φυσιολογικό να είναι στο 74% με 1 ώρα ανοιχτή οθόνη? Χρησιμοποιώ 4g όλη την ώρα εκτός απ' τα σημεία που έχω wifi. Εχθές μου έβγαλε 4.30 ώρες ανοιχτή οθόνη. Στο φόρουμ έβλεπα κάτι για 9ωρα κ 10ωρα.. Σας στέλνω κ 2 φώτος να δείτε.

• Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Tziminhio: “Παιδιά γίνεται όταν ξεκλειδώνω το κινητό να με βάζει κατευθείαν στην αρχική σελίδα και να μην εμφανίζει το θέμα? ” Θα πας Settings, Additional Settings, Developer Options και κάπου θα βρεις μία επιλογή σαν "Skip lock screen" ή κάπως έτσι. (Αν δε σου εμφανίζεται τσ Developer Options θα πας Settings, about phone, και θα πατήσεις 4-5 φορές πάνω στην έκδοση MIUI).Ισως να γίνεται και με το δακτυλικό αποτύπωμα κάτι. ” Σωστοοοος! Ευχαριστώ! Επίσης ρε παιδιά…

• Παιδιά γίνεται όταν ξεκλειδώνω το κινητό να με βάζει κατευθείαν στην αρχική σελίδα και να μην εμφανίζει το θέμα?

• Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

• Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν κάνω λάθος κοιτάς θήκες και glass που να γράφουν Redmi Note 4X. Καλό θα είναι να τα κοιτάς καλά όμως (όσο μπορείς από τις φώτο) για να βλέπεις εάν ταιριάζουν οι εγκοπές σε κάμερες, βύσματα κτλ ” Ξέρω οτι κοιτάω για 4X. Το θέμα είναι οτι κάποιοι που έχουν πάρει για 4Χ ή Global λένε οτι δεν εφαρμόζουν. Αυτο που ρωτάω είναι αν έχει πάρει κάποιος για 4Χ ή Global κάποιο συγκεκριμένο γυαλί που να εφαρμόζει, να το ποστάρει να παραγγείλω το ίδιο.

• Παράθεση από NasDriver: “Γιατί υπάρχουν Redmi Note 4/ 4X Nikel & Mido...ανάλογα το μοντέλο πάνε και οι θήκες, τζαμάκια κτλ Από την ρομ φαίνεται και το μοντέλο που έχει (επεξεργαστή βασικά) ” Οκ γι αυτο γράφω οτι ειναι για redmi note 4 global version.

• Παράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” Με global stable είμαι, αλλα γιατι παίζει ρόλο αυτό?

• Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το Note 4 global edition και ψάνω ν αγοράσω silicon case και tempered glass απο σκρουτζομάγαζο ebay ή τα κλασσικά esgops απο Κίνα. έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο? Ευχαριστώ! =============== Ιουλ 6th 2017, 9:47am =============== Κανένας ρε παιδιά? Ενα tempered glass που να ταιριάζει στην οθόνη του global???

• Παράθεση από vaskef69: “Παράθεση από Tziminhio: “Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα κ εγώ αλλά θ ασχοληθώ περισσότερο το σκ με ξεκλειδωματα, φλασαρίσματα κλπ που θα έχω χρόνο. Αρχικά έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι απο Lg G2 κ γενικά έχω κάποια εμπειρία σε φλασαρίσματα κλπ.. Έχω stable global όπως θα δείτε στο επισυναπτώμενο. 1) Στο G2 οι roms που περνάγαμε ήταν απο ιάφοορους developers. Εδώ διάβασα ότι είναι όλες απο xiaomi με την διαφορά οτι οι dev περιλαμβάνουν μελλοντικά updates και δεν είναι σταθερ…

• Παιδιά καλησπέρα.. Παρέλαβα κ εγώ αλλά θ ασχοληθώ περισσότερο το σκ με ξεκλειδωματα, φλασαρίσματα κλπ που θα έχω χρόνο. Αρχικά έχω κάποιες ερωτήσεις. Έρχομαι απο Lg G2 κ γενικά έχω κάποια εμπειρία σε φλασαρίσματα κλπ.. Έχω stable global όπως θα δείτε στο επισυναπτώμενο. 1) Στο G2 οι roms που περνάγαμε ήταν απο ιάφοορους developers. Εδώ διάβασα ότι είναι όλες απο xiaomi με την διαφορά οτι οι dev περιλαμβάνουν μελλοντικά updates και δεν είναι σταθερές. 2) Υπάρχει λόγος να πάω σε κάποια dev αν δεν …

• Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το global. Έχετε να προτείνεται κάποια silicon case k tempered glass για το κινητό; Είτε Κίνα είτε σκρουτζομαγαζο.. Σας ευχαριστώ!

• Τελικά παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί μεταξύ RMN4X (Snapdragon 625) και RMN$ Global edition (Snapdragon 625) αγόραζουμε το 2ο λόγω της 800αρας μπάντας που χρειάζεται η Ευρώπη. Σωστα? Κατα τ άλλα είναι τα ίδια.. Ρωτάω γτ θα ήθελα να παργγείλω μέχρι αύριο.

• Κατάλαβα.. Ρε τι έχουν κάνει οι κινέζοι.. Άρα είμαι μεταξύ των 2 τελευταίων (Redmi Note 4 global version ωσ Redmi Note 4X με snapdragon). Η διαφορά που εντόπισα είναι μόνο στην 800αρα μπάντα σωστα? Ενδιαφέρομαι μόνο για 32αρι 3gb. Έχει κάποια άλλη διαφορά? Όσον αφορά bugs κλπ? Επίσης το καλύτερο απ' αυτά τα 2 σε σύγκριση με το mi 5 έχχει σημαντικη διαφορά για τα 80-90 € παραπάνω? Ευχαριστώ κ πάλι.

• Ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί με τις εκδόσεις της xiaomi. Το nikel είναι διαφορετικό απ το X?