Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά απο 3 χρόνια πήρα την απόφαση ν'αλλάξω το κινητο θρύλος (Lg G2) μιας και τα έχει φτύσει μετά από τόσα ρουταρίσματα ρομς κ κερνελς. . Πέρυσι πήρα στην κοπέλα μου το Redmi note 3 pro απο Κίνακ το βρήκα πολύ καλό. Τώρα κοιτώ για redmi note 4x με snapdragon. Μ' ενδιαφέρει κυρίως να είναι γρήγορο, όχι πολλά bugs. Δεν μ ενδιαφέρει η κάμερα. Πρότεινετε αυτό ή κάτι άλλο? Budget 140-180 €. Αγοράζω κ απο Κίνα αν είναι ν' νέβει λίγο το budget για κάτι καλύτερο. Σας ευχαριστώ!
-
Σας ευχαριστούμε για τα δώρα. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Παράθεση από varitimos84: “ασε το note 4 pro... εφυγες σε note 4x απο το G2 ειναι επιπεδα ανωτερο..... θα εχεις απιστευτη αυτονομια.. κ καλυτερη υποστηριξη (σε σχεση κ με το G2, αλλα κ με το note 4 pro) ” Ευχαριστω για την απαντηση. Οι διαφορες παντως αναμεσα σε 4χ κ 4αρι απλο δν βλεπω να ειναι μεγαλες με εξαιρεση την ram. Compare Xiaomi Redmi Note 4X vs Xiaomi Redmi Note 4 Size, Specs, Camera
-
Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να πουλήσω το lg g2 που έχω και να πάω σε xiaomi. Είμαι ανάμεσα σε remdmi note 3 pro και 4 pro. Επίσης η διαφορά του pro με το απλό ποια είναι? Το θέμα μου με το g2 ε΄ναι οτι τελευταία σέρνεται. ¨οποτε θέλω να πάω σε κάτι γρήγορο και είναι να μην τρώει κολλήματα.. Σας ευχαριστώ!