Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από geoanto555: “Μόλις το δοκιμασα σε ενα note 4 και εβγαλε 72 ωρες. #δεν εκανα την διαδικασια με τους 2 λογαριασμους ομως.. ” Με τι το δοκίμασες με αυτο που ανεφερα; Πως και μονο 72 ωρες????
-
Διάβασα στο forum.xda-developers.com προσπαθήσεις με αυτο το unlock Zippyshare.com - miflash_unlock-en-2.2.624.14.zip tool ξεκλειδωνει αμεσως. (αλλα να μην εχεις παρει counter απο το καινουργιο) δηλαδη στην δικη μου περιπτωση ΔΕΝ παιζει! Bypassing 360h wait to unlock bootloader | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
-
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια και για τον οδηγο. Ολα καλα!
-
720 ωρες! Ολα καλα λοιπον περιμενουμε!
-
Καλα δεν πανε καλα! 720 ωρες μου λεει! 1 μηνα! πλακα μας κανουν! Υπαρχει περιπτωση να γινει πιο γρήγορα; ή ειναι counter αυτο;
-
Το οδηγο τον εχω διαβασει. Αλλο ρωταω... Πρέπει να έχω την chinaDEV για να τσεκαρω ποσο χρονο θελει να ξεκλειδωθεί ή μπορω να δω τον χρονο που θα απαιτηθεί για ξεκλειδωμα με την ROM που εχει τωρα που είναι ξεκλειδωμένη?
-
Τωρα να το δοκιμάσω; Οπως ειναι ξεκλειδωτο; ή μετα με την Ch DEV ?
-
Μπορει να ειμαι τυχερος και να ξεκλειδωθει αμέσως; Αλλιώς απο 10 - 30 μέρες; Επισης εαν δεν κανω την αλλαγή και το αφησω οπως ειναι και παιρνω τις αναβαθμισεις που θα στελνει... Τι πρόβλημα θα έχω;
-
Καλησπέρα, εχω ξεκλειδωσει με το account μου και ενα xiaomi redmi note 3 pro. Με το mi 8 θα πρεπει να περιμενω 10+ μέρες; ή Θα ξεκλειδώσει αμέσως; ή δεν εχει σχεση εαν το account μου εχει ξεκλειδωσει το xiaomi redmi note 3 pro. Ευχαριστώ.
-
Καλη μας επιτυχια! Ως mixanobios εγινε το Vote.
-
Επειδη εχω xiaomi redmi note 3 pro (ΚΕΝΖΟ) ποτε δεν σκεφτηκα το b20. Με cosmote δουλευει ΡΟΛΟΙ.
-
Fake Xiaomi
ΜήνυμαΒγάζει αυτό e6ba8c3b401646e280bc2e7f53d15b94.png Ελληνική ROM έχω. Το ίδιο εμφανιζε και με την κινεζο-αγγλικη rom.
-
Fake Xiaomi
ΜήνυμαΚανείς; Σε κανέναν δεν έχει τύχη κάτι παρόμοιο; Το IMEI δεν το αναγνωρίζει. Εσας παίζει; mi.com/verify/#imei_en
-
Fake Xiaomi
ΜήνυμαΣτο κουτι εχει το ιδιο IMEI με το κινητο αλλα διαφορετικο S/N απο αυτο που γραφει μεσα στο κινητο. Η xiaomi δεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο IMEI εκανα validation me cpu-z kai me to antudu το εμφανιζει οτι ολα ειναι οκ Κατέβασα αυτο το προγραμμα MiPhone Anti-Fake Identifier Released for Public(Stable Version) 10/22/2014 - App - Xiaomi MIUI Official Forum και εβγαλε αυτο σαν αποτελεσμα 60f6285f75444a9999a51a7e29d04e10.png
-
Fake Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Πως μπορώ να κάνω έλεγχο οτι το κινητο μου είναι αυθεντικό; Δοκίμασα απο το site jd.mi.com/ ενω πρωτα κατεβασα το αρχείο και το ετρεξα |Μου εβγαλε οτι το IMEI δεν υπαρχει και να παω στο φορουμ Εκανα τεστ με antutu και το εβγαλε 76.050 και το στο officer ok. Xiaomi note 3 pro 32gb εκανα screen shot και ηταν αναλυση 1080χ1920 Τι παίζει;
-
Αγορά Note 3 pro 32gb
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγορασω απο vickmall το note 3 pro 32gb και είμαι με cosmote. Πρέπει να προσέξω κάτι; Στο vickmall έχει κάποιες επιλογές ποιες απο όλες να επιλέξω; (developer ή official) 1e790ccb0b5f4935946b21d18728addd.png Υπάρχει κάπου αλλού να το αγοράσω σε καλύτερη τιμή; Απο vickmall δεν εχω αγοράσει ποτέ αλλά διάβασα πολλους στο φορουμ που έχουν κάνει αγορά απο εκει. Μηπως υπάρχει κανενα coupon? PromoCode? Ευχαριστώ και συγνώμη εαν σας ζάλισα.