Μην φλασάρει κανείς rom με flashtool στο κινητό , θα το πάρει στα χέρια , τουλάχιστον το 32άρι . Απορώ πώς γίνεται να επιτρέπονται οδηγοί σε επίσημο forum , οι οποίοι μπρικάρουν τα κινητά . 10 λεπτά που έπαιξα μαζί του , καλό ήταν . Τα υπόλοιπα μην τα γράψω , είναι και γιορτές .
Έχω αρχίσει και μετανιώνω την αγορά του λίγο . Φοβάμαι μην φάω φόλα. Από AOSP 6 σε nexus 5 χωρίς ίχνος lag ποτέ , στην "φορτωμένη" miui που είναι βασισμένη στο 5.0.1 με τα γνωστά του προβλήματα και μηδενική υποστήριξη από την κοινόνητα σε kernels και roms.
Για κλειδωμένο bootloader διαβάζω κι έχω αρχίσει να ξενερώνω. Στο αγγλικό forum της miui ,έχει έναν οδηγό αλλά πρέπει να είσαι στην beta team για να ανοίξεις το thread. Αν είναι κάποιος, θα ήθελα ένα screenshot αν μπορεί ,για να δω τι γίνεται.
Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω , αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου φορά σε miui έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Στις ελληνικές rom εκτός από το ότι έχουν προστεθέι ελληνικά strings , στα xml των apks , υπάρχει κάποια άλλη διαφορά με τις επίσημες rom ; 2)Διάβσα , ότι αποφασίσατε να μην είναι pre-rooted πλέον οι ελληνικές rom . Για να rootάρω , αρκεί να φλασάρω τα su binaries μέσω twrp ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Επίσης , το root παίζει κανονικά με enforcing SELinux ή πρέπει να είναι permissive ; 3) Οι r…