Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Παράθεση από gkalen: “@spoulk Δε δουλεύει το long screenshot και δεν έχω ιδέα αν δουλεύει με τη GTV ή είναι κάποιο bug απ την based rom .. @klag Από την 6.5.26 και μετά υπάρχει αυτό το bug σε RN2, RN3 και RN3Pro .. Δεν ξέρω πότε θα φτιαχτεί, θα δούμε το σημερινό update .. EDIT Γενικά , θέλει δουλιτσα ακόμα ή Miui8 , υπάρχουν μερικά μικροθεματακια ακόμα , σιγα-σιγα θα φτιαχτούν.. EDIT 2 Έχω έτοιμες τις Ρομς για Redmi2 , Redmi2TD και Mi4c .. Δεν μπόρεσα να τις ανεβασω σήμερα , οπότε θα πάμε για αύ…

• thanks!

• δεν νοιζω οτι ηταν κλειδωμενο..εν τελη τα καταφερα κατεβασα την τελυταια εκδοση twrp και δουλεψε..ολα καλα λοιπον...μια ερωτηση τις αναβαθμισεις την περναω μεσω custom recovery οποτε καθε φορα θα πρεπει να σεταρω το κιν απο την αρχη ε?

• παδια εχω ενα προβλημα.Προσπαθησα να περασω την ελληνικη ρομ και με τις 2 μεθοδους αλλα προσεξτε τι γινεται..Με την κλασσικη μεθοδο μεσω adb εντολων καταφερνω να τρεξω την twrp αλλα δεν δουλευουν με τιποτα οι touch εντολες..αλλα παταω αλλα κανει.Οταν φλασαρω την twrp παλι με την ιδια μεθοδο δεν κανει καν boot σε recovery..δοκιμασα την "express" μεθοδο παλι τπτ.περασα κανονικα τη developer rom την φλασαρα εκανα flash μεσω flashify την twrp αλλα παλι τπτ.οταν το κλεινω και παταω power + button μπα…