Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “στο xda...........αλλά υπόψιν δεν θα έχεις ούτε micloud ούτε τον εσωτερικό σου χώρο με τα αρχεία που είχες.” Κάνε λινκ από εκεί;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Εγώ τώρα δοκιμάζω την ressurection remix android 7.1.2 και έως τώρα όλα καλά.” Που την βρήκες αυτή;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Στο android 7 το split screen υποστηρίζεται natively!!” Δηλαδή με την miui 9 και Android 6 δεν θα έχουμε split screen;
-
Πρόβλημα κατά το boot [SOLVED]
xakou - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔώσε μου 20 minutes, βγήκα για λίγο εκτός =============== Σεπ 6th 2017, 7:45pm =============== Τελικά την λύση την βρήκα και ακολούθησα τα παρακάτω βήματα: 1) έβαλα την τελευταία κινέζικη developer (libra_images_7.8.31_20170831.0000.00_7.0_cn_6b621ae7da από εδώ ) με το MIUI ROM Flashing Tool 2) ξεκλείδωσα επίσημα το κινητό (δεν το είχα κάνει ποτέ είχα ακολουθήσει την "άλλη" μέθοδο) 3) έβαλα με fastboot το twrp-3.1.1-1-libra που επιτέλους το δέχθηκε χωρίς πρόβλημα 4) πέταξα μέσα το ελληνικό firmw…
-
RE:
xakou - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει ?” Δες τη φωτογραφία που ανέβασα σε προηγούμενο μήνυμα. Μου βγάζει failed Remote dtb not found
-
xakou - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα@NasDriver το έκανα, αλλά δεν δουλεύει... Και αυτό γιατί δεν αναγνωρίζει το twrp-3.1.1-1-libra.img Οι εντολές που γράφεις παραπάνω δεν είναι ίδιες με τα: fastboot flash recovery twrp-3.1.1-1-libra.img και fastboot boot twrp-3.1.1-1-libra.img ;;; Αν ναι, τότε δεν αναγνωρίζει το twrp-3.1.1-1-libra.img
-
xakou - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα@NasDriver (δεν δουλεύει) αφού μου βγάζει FAILED κατά το reboot, πως είναι δυνατόν να μπει; Δες το παραπανω screenshot
-
xakou - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΜε το twrp του @NasDriver μου βγάζει FAILED forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42614/
-
xakou - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣτο βήμα 6 (Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c) με την εντολή fastboot oem device-info μου γράφει Device Unlocked: true
-
xakou - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα, στο Mi 4c της γυναίκας μου δοκίμασα να βάλω την τελευταία aroma. Σίγουρα έκανα κάποιο λάθος και κατέληξα στο: Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Ακολούθησα ευλαβικά τα βήματα 1-7 με επιτυχία. Σαν twrp χρησιμοποιήσα την έκδοση twrp_libra-5_3.1.0-0_miui-hellas.img γιατί με την twrp_libra-7_3.1.0-0_miui-hellas.img αλλά και με αυτή που είχε μέσα το image (στο directory recovery) μου βγάζει error: FAILED (remote: dtb not found) όταν έδινα εντολή fastboot boot twrp.img Έπειτα μπήκα σε recov…
-
@gkalen για να την την πατήσουμε και επειδή δεν αναβαθμίζουμε λειτουργικό αρκετά συχνά από 6 σε 7, αν μπορείς γράψε έναν αναλυτικό οδικό και ας γίνει sticky. Παράθεση από gkalen: “@jgougos Μακάρι να ήσουν ο μοναδικός , εσύ τουλάχιστον το κάνεις εν γνώση σου , για σκέψου τι έχει να γίνει από αύριο που θα τη βάλουν κι άλλοι .. ” Παράθεση από gkalen: “ ”
-
Ξαναφέρνω το θέμα λίγο πιο μπροστά μήπως και κάποιος το έχει αντιμετωπίσει... Είχα το Mi Band 2 σε ένα sony z3c και δούλευε άψογα με το official Mi Fit. Άλλαξα την συσκευή, το έβαλα σε redmi 4 pro, έβαλα τα ίδια στοιχεία (email + αριθμό τηλ) αλλά όταν το έτρεξα μου λέει ότι ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την συσκευή και πως πρέπει να γίνει unpair από τον άλλον για να την χρησιμοποιήσω εγώ! Δυστυχώς δεν έκανα unpair το Mi Band 2 από την παλιά συσκευή, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις (στο sony) και …
-
Πρόβλημα με το Mi Band 2
ΜήνυμαΕίχα το Mi Band 2 σε μια συσκευή και δούλευε άψογα με το official Mi Fit. Άλλαξα την συσκευή, έβαλα τα ίδια στοιχεία (email + αριθμό τηλ) αλλά όταν ξανατρέχω το Mi Fix μου λέει ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την συσκευή και πως πρέπει να γίνει unpair από τον άλλον για να την χρησιμοποιήσω εγώ! Δυστυχώς δεν έκανα unpair το Mi Band 2 από την παλιά συσκευή, έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη νέα... Μήπως κανείς έχει το ίδιο πρόβλημα και έχει βρει κάποια λύση; Ε…