Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @gkalen για τις συμβουλές τους... Από σήμερα το Redmi 4 Pro μου, δουλεύει σε XTRV 6.11.24 ! Έχω και τρεις ερωτήσεις... 1) Όταν θα βγει η επόμενη XTRV, την βάζω στο κινητό και την κάνω αναβάθμιση με την εφαρμογή του κινητού. Τα δεδομένα που έχω μέσα δεν χάνονται, σωστά;;;; 2) Βλέπω ότι έχει μπει στο κινητό ένα SuperSU, αυτό επειδή έχω μπερδευτεί το σβήνω, δεν το χρησιμοποιώ ή το χρησιμοποιώ; 3) Στις επαφές βλέπω ότι έχει πάρει και τις επαφές που έχουν και μόνο email (χωρ…
-
@gkalen , δεν το έψαχνα σαν markw , το έψαχνα σαν redmi 4 pro και στο post το έχει σαν RedMi Note 4 PRO (νοτε) !!! Αν είναι λάθος παρακαλώ να διορθωθεί. Παράθεση από gkalen: “@xakou Χαχα , εμένα κάνουνε πουλάκια .. Εδώ είναι .. xiaomi-miui-hellas-6.0_markw_V8_XTRVbeta1_6.11.24.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other ”
-
Φίλε @gkalen μάλλον δεν βλέπουμε τα ίδια πράγματα... Για επιβεβαίωση, ότι δεν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια - αν γίνετε, στείλε μου απ' ευθείας το link. Παράθεση από gkalen: “@xakou Εδώ είναι τελευταία κατω-κατω στο πρώτο ποστ ... [XTRV/GTV-6.11.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 26/11 18:50) Μέσα στο ζιπ της ρομ είναι το TWRP , άνοιξε το ζιπ , πάρε το twrp.img μέσα από το φάκελο twrp .. ”
-
Φίλε gkalen είσαι Θεός! Με το που μίλησε μου ήρθε το μήνυμα στο κινητό από την xiaomi!!! Ξεκλείδωσα! Δεν βλέπω 6.11.24 XTRV για το Redmi 4 PRO, γιατί; Βλέπω μόνο για το prada και το role. Παράθεση από gkalen: “@xakou Άνοιξε το Miunlock και ξεκλειδωσε , σιγά που περιμένεις ακόμα μήνυμα .. Σε 48ωρες από τη στιγμή που έκανες την αίτηση βουρ για ξεκλειδωμα.. Κατέβασε την 6.11.24 και μέσα στο ζιπ θα βρεις το TWRP , στο φάκελο recovery .. EDIT Εγώ είχα κάνει αίτηση μία φορά για το Redmi3Pro , πριν κάτ…
-
Παράθεση από gkalen: “@alexlio91 Σε σχέση με τις δύο συσκευές που ανεφερες υστερεί λίγο αλλά για τα λεφτά του , το μέγεθος ( 5αρι ) και αυτά που έχει πάνω του είναι απλά εκπληκτικός συνδυασμός.. Αν θες 5,5 τότε μπορείς να πας για κάποιο από τα δύο που είπες , εγώ δεν κοιταω ποτέ τα benchmarks .. Πάω να βάλω την 6.11.24 τώρα .. ” Έβαλες κανένα βύσμα και στο ξεκλείδωσε η xiaomi γρήγορα;;;; Εγώ το έχω στα χέρια μου εδώ και 4 μέρες (τότε έκανα και την αίτηση για ξεκλείδωμα) και ακόμα περιμένω... Έχω…
-
Ερώτηση για όποιον ξέρει... Επικοινώνησα με έναν seller για το τηλέφωνο και μου λέει: The phone now only have english and chiense language does this of ro you please? or will you wait the multi language firmware? Ελληνικό Language Pack δεν θα έχει δηλαδή μέσα; Αν το πάρω με english and chiense language μετά μπαίνει multi language firmware ?
-
Το είδα στο gsmarena και στο Kimovil