Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 29.

• Mi Band 2 Colorful Straps!

giabritsos - - Mi Band

Μήνυμα

Γνωρίζει κανεις αν μπορώ να βρω τέτοια από Ελλάδα ; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Υπάρχει κάποιος που να το έκανε τελευταία να με βοηθήσει κάποια στιγμή αύριο μέσω viber? Sent from my iPhone using Tapatalk

• Παράθεση από newsformobiles: “Το τελευταίο...” Και ποιοι είναι ;user pass του xiaomi ? Sent from my iPhone using Tapatalk

• Username και pass από τι ;το έκανα reset .κωδικους ΟΤΕ;κωδικούς ρουτερ ΟΤΕ ;κωδικούς ρουτερ xiaomi ? Sent from my iPhone using Tapatalk

• Για ποια από τις 2 φωτό λες; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ρε παιδιά δεν βγάζω άκρη..aa4c25d24da34aa7cbd1cd95c635891e.jpg7d6076df2bc5b01c85627efb0b659ea4.jpg Τι βάζω εδώ; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Δεν βρίσκω τον οδηγό ..που είναι ακριβώς ; Sent from my iPhone using Tapatalk

• ;; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Μπαίνω στο 192.168.31.1 αλλά τα βγάζει κινεζικά δεν ξέρω τι να περάσω που.επισης ποιους κωδικούς κάτω από το ρουτερ πρέπει να περάσω;15fd52391d0a5eb4d0b5d90b238c420c.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk

• Λοιπόν..έκανα reset και άναψε κανονικά μπλε πάλι .αλλα Ίντερνετ δεν έχω Sent from my iPhone using Tapatalk

• Κάποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί δεν τα καταφέρνω Sent from my iPhone using Tapatalk

• Κανεις ; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ξαφνικά χωρίς να υπάρχει διακοπή ρεύματος η κάτι άλλο μπήκε σε safe mode .ετσι γράφει τουλάχιστον στην εφαρμογή του κινητού .αναβοσβηνει κόκκινο λαμπάκι .τι να κάνω;γράφει στην εφαρμογή για recovery αλλά λογικό να μην γίνεται κάτι αφού το κινητό δεν είναι συνδεδεμένο πλέον με τη συσκευή . Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

giabritsos - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Κατέβασα τη ρομ από το κινητό και όλα οκ...είμαι με ελληνική stable ..σας ευχαριστώ όλους . Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά μια βοήθεια ακόμη..έκανα unlock με επιτυχία..τώρα το πρόβλημα μου είναι το εξής...δεν μπορώ να αντιγράψω τη ρομ στο κινητό γιατί δεν το βλέπει....κάνω τη διαδικασία με επαναφορά του driver αλλά όταν το βγάζω το κινητό από fastboot για να περάσω τη ρομ στο εσωτερικό της συσκευής πάλι δε το βλέπει Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Μέσω του κινητού γιατί ακόμα δεν εβγαλα άκρη με τους drivers δεν μου βλέπει το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Ακόμα τίποτα..παίζει να είναι άλλου το πρόβλημα ; Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Φόρτωσα την developer rom στο κινητό και πήγα με τον update manager να την περάσω και βγάζει αυτό aaac8a25cf2dfbcbedd82a79d3eae98b.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Dual boot ,Linux και win 10 Sent from my iPhone using Tapatalk

• help

Μήνυμα

Έκανα σήμερα αίτημα για ξεκλείδωμα και περιμένω... Sent from my iPhone using Tapatalk