Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Μεσα από build prop που δοκίμασα να δω όλα είναι κανονικά και το twrp δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση μέσω recovery.... =============== Ιαν 18th 2017, 10:22pm =============== Τελικα δεν κατάφερα τίποτα..Και δεν μπορώ να βρω άκρη..!!!!
-
Ευχαριστω παρά πολύ παιδιά...Θα ενημερώσω λίγο αργότερα....
-
Λαθος διατύπωση ,λόγο ότι εδώ και 5 χρόνια φλασαρω Ρομ στα samsung lg και έχω κάνει λάθος Ρομ και το φυσαγα για να κρυώσει είμαι πιο προσεκτικός στο τι φλασαρω..Απλά είναι η πρώτη xiaomi συσκευή και έχω πελαγωσει....!!!
-
- Μα έχω mi5s plus δεν είμαι τόσο ασχέτως...geoanto Αυτήν την στιγμή δεν είμαι σπίτι άμα μπορείς κατά της 10.30 που θα γυρίσω ευχαρίστως...
-
Μα φλασαρω Ρομ για natrium...!!!Μα και με fr πάλι το ίδιο έβλεπα...
-
Το mi5s plus 6/128...
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27913/ Αυτό μου βγάζει όταν πάω να φλασαρω Ρομ...
-
Αν προλαβω λίιιιγο αργότερα γιατί λοογο δουλειάς ψιλοτρεχω...
-
Το έχω δοκιμάσει και αυτο, η 2 η 3 φορες την κατέβασα...
-
Ρε παιδιά είμαι με Gtv 6.10.20 και πάω να περάσω μέσω twrp την xtrv και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα 7 και δεν μου κάνει εγκατάσταση...Έχω κανονικά ξεκλειδώμενο bootloader έχω κάνει format data και πάλι τίποτα...Τι να φταίει άραγε...;;;
-
παιιδα εχω προβλημα..Εχω βαλει ολους τους drivers τα παντα οπου εχω βρει τους εχω κανει εγκατασταση αλλα στο pc suite δεν φαινεται καν το κινητο...Φαινεται μονο σαν αποθηκευτικος χωρος...Ειμαι με miui global 8.1 stable 8.1.6.0.0...Να Πω πως το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και μου ειπε πως το ξεκλειδωσε το bootloader αλλα δεν προλαβε να ασχοληθει αλλο οποτε το αφησε ετσι...Διαβασα ολους τους οδηγους και προσπαθησα για ελληνικη ρομ αλλα τιιποτα...Βοηθεια...!!!