Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΞαναδοκιμάσα πριν λίγο τίποτα δε ξέρω τι να κάνω μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάνα driver καμία αναβάθμιση
-
ΜήνυμαΔεν φίλε το ίδιο μνμ δεν το ξεκλειδώνει =============== Αυγ 16th 2017, 10:58am =============== Αυτό το οεm μόλις το ενεργοποίησης και μπεις σε άλλο πεδίο το ξανά αλλάζει και το κάνει ανενεργό
-
ΜήνυμαΑυτό το κανα
-
ΜήνυμαΤα κάνα αυτά και δεν πάλι με fast boot μπαίνω
-
ΜήνυμαΦοράω αυτή φόραγα μέχρι χθες την προηγούμενη έχω κάνει αίτηση εδώ και μέρες έχω λάβει έγκριση προσπαθώ εδώ και 45 μέρες αλλά μου βγάζει την εικόνα που λέει να συνδέσω το λογαριασμό στο κινητό παρεμπιπτόντως δεν μου χε γράψει για 72 ΩΡΕΣ
-
ΜήνυμαΡε παιδιά δοκιμάζω πόσες μέρες να ξεκιδωσω και ακόμη τίποτα
-
ΜήνυμαΈχω την 8.2.10.0 redminote 4snap 800για να βαλωττηνυτελευταια αρομα πρέπει να ξεκλειδώσω boot, εχω κάνει τη διαδικασία αλλά στο mi unlock κολλάει κι λέει συνδέστε λογαριασμό ενώ τα χω κάνει Όλα μνμ για 72 ΩΡΕΣ δε μου βγάλε αλλά δεν εχουν περάσει μου στέλνε κ πιο Έξτρα μνμ για ενημέρωση, όταν έκανα apply για το ξεκλείδωμα μου ρθε το μνμ αλλά δε δοκίμαζα την Ίδια μέρα το unlock πείραζει
-
μαλλον τη γλιοτσα ε ? αλλα μετα παο 2 μηνεσ θα τρελενομουν αν επερνα τελονειο λογικα αυριο παρλααμβανω redmi note 4? * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 7/8/2017, 20:54:19 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ) * 7/8/2017, 18:54:19 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 29/7/2017, 06:05:26 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 14/6/2017, 20:31:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
-
καλημερες παιδια γελαει ο κοσμος τελικα με τελτα μη φοβαστε καθολου ολα θα γινουν χχαχαχα το πακετο εμφανιστηκε πλεον το τελωνειο δε μα ανυσηχει χαχαχαχαχαχ παραγγελια απο 6/6 geek Κωδικός Αντικειμένου: RF459694008SG * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 29/7/2017, 06:05:26 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 14/6/2017, 20:31:00 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ =============== Ιουλ 30th 2017, 9:43am =============== ρε παιδια ξερετε αν περνα τελ η μετα υα φανει…
-
Please wait for a site agent to respond... Agent Service02 has joined the chat. Service02 Hi Sir or Madam, TV Box Brand SALE .Buy &Save $20 promotion.geekbuying.com/promotion/tv_box_brand_sale Welcome to GeekBuying, What may I do for you:) ? Thodoris Skourtas can you help for an order i made or i have to send an email Service02 Can you please provide your order number? Thodoris Skourtas yes Service02 plz Thodoris Skourtas 4029848 Service02 Let me see Thodoris Skourtas i havent received yet and f…
-
καλισπερα επανερχομαι σημερα καλεσα ελτα οπωσ ειχα ανφερει το κινητο εχει αγοραστει απο geekbyuing 6/6 και εφυγε απ οκεει 14/6 στο σαιτ ελτα φαινεται απλα οτι εχει φυγει στο track17 φαινεται οτι εχει φτασει ελλαδα 4/7 ο υπαλληλ μου πε οτι το κανουν αυτο οι κινεζοι τωρα ποσ γινεται αυτο δε χσερο , αλλα δεν εχει φτασει ελλαδα και αν ηταν τελωνειο θα φιανοταν τωρα εστειλα και στο κινεζο να δο τι φιανεται σαυτουσ μαλλον παμε για dispute τι ναπω απτον αννα στο καιφα μαλλον και στο geek πρπει να ναοι …