Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
εγο εχο παραγγειλει κινητο 6/6 απο 14/6 εφυγε απο κινα το ιδιο διαστημα και λιγο νωριτερα εχω παραγειλει ρολοι 2 θηκεσ 2 τζαμακια ολα τα εχω παραλαβει εωσ σημερα αρα μετα κινητα κατι συμβαινει το δεμα με το κινητο φιανεταο οτι εχει φτασει ελλαδα 4/7 μεσω 17trackt στα ελτα δε φιανεται να εχει φτασει το ιδιο μου παν στο τλφ τωρα τι γινεται δε ξερω>
-
Εχω παραγειλει πο geek byuimn 6/6 πληρωμη την ιδια μερα ρολοι makibes και κινητο redmi note 4 to ρολοι shipped την επομενη παραλαβη με nl 27/6 το κιντ shipped 9/6 αποστολη απο εροδρομι 14/6 στα ελτα φιανεται στισ 4/7 να ναι αθηνα απο τοτε τιποτα σε επικοιν σημερα ελτα η κοπλεα ειπε εφυγε 15 απο εκει και δεν εχει φτασει ακομα εδω οτι ναναι τι γινεται ρε παιδια εχουν κολησει στα τελωνεια πρωτη φορα τοσοσ καθυστερηση καποια παιδια απο εδω εχω δει οτι εχουν παραγγειελει απο το ιδιο καταστημα και περ…
-
Αν βάλεις τη αρομα γίνεται πλήρες φορματ η είναι σα να βάζεις xtrv
-
το android me tis telitses ti kanoume
-
παιδες βοηθεια περασα στο redmi note2 την xtrv και κολησε στο μι finito help
-
Καλημέρα έβαλα την προηγούμενη ρομ χωρίς να κάνω factory reset μόνο wipe date θα έχω προβλήματα
-
σήμερα έφαγε κόλλημα και δεν λειτουργούν τα δεδομένα redminote 2 με τη τελευταία ρομ
-
αυτο με το wifi το κανει και σε μενα και νομιζα οτι ειχε αλλαχτει το κλειδι δοκιμασα αλλο κντ και δουλευει κατοχοσ redmi note 2
-
xposed framework
Μήνυμαen.miui.com/thread-182209-1-1.html εδω λεεει και πως κανουμε x[posed frame work
-
Έβαλα το update. zip στη μνήμη τλφ χύμα μέσω recovery file corrupted το ίδιο και στη sd τι παίζει φοράω την 5/9/18τη multilanguage
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
kompla - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμου εβγαλε στο recovery ενω εχω μετανομασει σε update σκετο updatezip zip file is crrupted τι παιζει
-
ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΙΣ ROMS ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΑ ΣΕ upadate σκετο μπηκα σε recovery kai μου βγαζει failed updatezip is coorupted
-
kompla - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααν βαλω το upadate στι μνημη τηλεφων θα δουλεψει εχω την 5/9/18 την ξενη μετα ελληνικα
-
kompla - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαωχ τωρα ειδα οτι το usb einai 3 αυτο φταιει