Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Note pro 3 help
Μήνυμαλοιπων τα εκανα και τα update τον driver , το mi pc suite μου βγαζει αυτο και το Miflash συνεχιζει τα δικα του εκανα και reboot τo pc! Οσο για την Miflash εχει κανεις το Link τελευταιας εκδοσης? kenzo_7.jpgkenzo_8.jpg
-
Note pro 3 help
Μήνυματωρα κατεβαζω ενα που λεγεται Miflashsetup-beta το ποιο καινουριο
-
Note pro 3 help
Μήνυμαkenzo_6.jpg
-
Note pro 3 help
Μήνυματα ιδια κατσε σε λιγο τελειωνει το δευτερο κατεβαζμα , αα το προηγουμενο το εκανα με το 7zip unrar
-
Note pro 3 help
Μήνυμαxmmm kenzo_4.jpg
-
Note pro 3 help
Μήνυμαkenzo_3.jpg για τσεκαρε !
-
Note pro 3 help
Μήνυμαπαντως μακη ειναι 1,5 γιγα το αρχειο ειμαστε σιγουροι οτι εχει και αλλα μεσα?
-
Note pro 3 help
Μήνυμαοχι μονο αυτο ειχε Οκ θα ξανακατεβασω
-
Note pro 3 help
Μήνυμα@makis1024 ερωτηση κατεβηκε ο κενζο μακη ειμαι στον οδηγο , 3) Αφού κατέβει η ρομ την κάνουμε extract με τη χρήση του winrar (κατά προτίμηση) σε ένα φάκελο χύμα στο C:\ όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. Για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κατεβάσει την σωστή ρομ (εννοώ fastboot και όχι recovery) θα πρέπει τα αρχεία που περιέχει ο φάκελος να είναι παρόμοια με την παρακάτω εικόνα: το εκανα σε ενα φακελο unrar μεσα στον c:/ στο Mi flash βλεπω τον φακελο μονο ειναι νορμαλ που δεν βλεπω το u…
-
Note pro 3 help
ΜήνυμαΟκοκ @derveni ακομα μαθαινω εδω
-
Note pro 3 help
Μήνυμαοκ παιδια αρα κατεβαζω τον κενζο και μολις ειναι ξαναγραφω derveni ναι 100% το εχω
-
Note pro 3 help
Μήνυμαεχω στειλει και μου εχουν εγκρινει εχω sms . απλα το βρηκα ξεκλειδωτω.
-
Note pro 3 help
Μήνυμαωραια την κατεβαζω και συνεχιζω με Mi flash σωστα ? παρεπιπτωντος το παρελαβα με ανοιχτο bootloader πρεπει να κανω τιποτα αλλο ?
-
Note pro 3 help
Μήνυμα2015112 γραφει
-
Note pro 3 help
Μήνυμαναι ανοιχτο ειναι αλλα ποια rom κατεβαζω developer για redmi note 3 pro 1? Redmi Pro Latest China Developer Version Fastboot File Download 2? Redmi Note 3 MTK Latest China Developer Version Fastboot File Download ποια ειναι η σωστη ?
-
Note pro 3 help
Μήνυμαbootloader.jpg
-
Note pro 3 help
Μήνυμαπαιδια θα ηθελα την βοηθεια σας με ποια rom να εγκαταστησω, ειμαι καινουριος και μολις παρελαβα το κινητο θα ακολουθησω τους οδηγους απλα θα ηθελα την βοηθεια σας για ποια rom να βαλω, πχ developer , ελληνικη μετα. Screenshot_2017_01_12_13_20_53_539_com_android_s.png 21013110
-
ετσι δυνατά πάμε +++++ απο μένα
-
++++ απο μένα