Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Meizu m2

voidioan - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Υπάρχει κάτι για να το δούμε. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• meizu mx4 pro miui

voidioan - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Miezu m2 note μπορούμε να δούμε αν υπάρχει κάτι και για αυτό Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστω . Πιθανών θα πάρω το xiaomi mi 5 . Για την συγκεκριμένη σελίδα έχει ακούσει ότι καθυστερεί πολύ . Αυτά που ρώταγα τι μπορώ να κάνω με Mac πήρα κάποιες απαντήσεις διαβάζοντας οδηγούς για rooting του κινητού . Ευχαριστω πολύ και περιμένω νομίζω την ναυαρχίδα της εταιρίας που θα ειναι έτοιμη 8 Φεβρουαρίου Sent from my iPhone using Tapatalk

• Καλησπέρα από μένα . Είναι το πρώτο μου θέμα και όπως γράφω και παραπάνω έχω ένα μινι mac. Θα μπορέσω να κάνω με αυτό τις αναλογες λειτουργίες . Δεν σας κρύβω ότι είμουν χρήστης προϊοντων apple αλλα το 2016 είναι ο χρόνος των Κινέζων για μένα . Αλλα αυτό που θέλω ειναι να μπορώ να κανω ότι θέλω με την συσκευήμου ΄οπως έκανα σε iphone. θα μπορέσω να κάνω δουλεία ???? Το τηλέφωνο δεν το έχω πάρει ακόμη ..... από gearbest θα το πάρω. Έχουμε άποψη για την συγκεκριμένη σελίδα ????