Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Παράθεση από 8@nos: “Ποια rom έχεις? Παλιότερα σου γινόταν κανονικά συγχρονισμός? Πήγαινε Ρυθμίσεις ==> Συγχρονισμός ==> IMAP/POP3 ==> περισσότερα ==> Συγχρονισμός τώρα και δες αν γίνεται... ” Μαλλον τα κατάφερα με την επιλογή add acount- exchange. Τώρα το πήρα το τηλέφωνο. Με την 8.2.10.0 είμαι Ευχαριστώ πάντως Edit τελικα κατάφερα να συγχρονισω στην εφαρμογή gmail (ενώ είναι msm το mail μου). Στην μαμά εφαρμογή mail δεν ξέρω πως γινεται
-
Για redmi note 4 global version με snapdragon κατεβάζουμε nikel ή mido;; sorry αν εχει ερωτηθεί παλι..
-
Πως καταλαβαίνουμε αν είναι κλειδωμένη η συσκευή ;;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από osakis21: “αν μπορει καποιος να μου στειλει πει για εγκατασταση απο stable του κινεζομαγαζου στην καινουρια 7.2 ” Μιλάς για αυτήν εδώ??? Την Ελληνική? Επίσης μιλάς για mi4c? ” Συγνωμη αν δεν ημουν σαφης. Θελω να βγαλω την stable του κινεζου και να περασω την ελληνικη 7.2.4.0 σε mi4c. Εναν οδηγο για να το κανω πρωτη φορα θελω.
-
παιδια σορυ...αν μπορει καποιος να μου στειλει πει για εγκατασταση απο stable του κινεζομαγαζου στην καινουρια 7.2. Το κινητο εχει αγοραστει τελος του 15 και δεν το εχω πειραξει καθολου αλλα εχει πολυ κακη διαχειρηση της ram. ευχαριστω
-
Συγνωμη αν ειμαι off topic. Για να περασω stable σε stable, αν εχω καταλαβει καλα, απλα περναω την καινουρια stable στο κινητο και στη συνεχεια την βρισκω στο choose update package και την περναω. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο; Τι δεδομενα θα χασω απο το κινητο μετα την αναβαθμιση (apps, τηλ καταλογος κλπ ); Υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω back up ωστε να στηθει γρηγορα το κινητο οπως ηταν;