Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή και εγώ βλέπω καλά τα πράγματα σχετικά με το Honorbuy, χωρίς βέβαια να έχω εμπειρία από το site, λέω να αγοράσω το Redmi Note 4 με Snapdragon 625 από εκεί που το έχει κοντά στα 190€ αυτό τον καιρό. Μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω θέμα αν θα είναι το μενού στα ελληνικά ή στα αγγλικά, υπάρχει κάποια διαφορά στο αν θα μου το στείλουν με ευρωπαϊκή ή ελληνική ROM; Μήπως με την ευρωπαϊκή θα έχω λιγότερο "μπλέξιμο";
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν είναι να το ρισκάρεις για αγορά από κατάστημα του εξωτερικού, τότε καλύτερα από Κίνα, ίσως γλιτώσεις το τελωνείο και σου βγει πιο φθηνά, διαφορετικά θα σου βγει με το τελωνείο τιμή Ευρωπαϊκής αποθήκης ή τιμή καταστήματος Ελλάδας. ” Αν δεν το πάρω από Ελλάδα, τότε σίγουρα από Κίνα και, απ' ό,τι έχω μάθει χωρίς express courier γιατί μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να "κολλήσει" το δέμα στο τελωνείο. Επίσης, κάτι που βρήκα στο Minideal και σε κανένα άλλο κινέζικο μαγαζί πο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Zombie: “Καλημέρα! Θέλω και εγώ να αγοράσω από το Honorbuy το Redmi Note 4 με το Snapdragon. Είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά ακόμη έχω έναν ενδοιασμό σχετικά με τους φόρους. Εσύ να φανταστώ δεν πλήρωσες κάτι παραπάνω στο τελωνείο; ” Έγινε μεταφορά σε αυτό το θέμα, ας κρατήσουμε όσο μπορούμε την αξιολόγηση καθαρή για να βρίσκουμε εύκολα αυτό που ψάχνουμε Συνήθως από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν περνάνε από τελωνείο. ” Ευχαριστώ πολύ και για τη διευκρίνιση και για τ…
-
Παράθεση από manolis_max: “ - Την επωνυμία της επιχείρησης: honorbuy - Την Διεύθυνσή της (URL): Buy Xiaomi, LeEco, OnePlus, Elephone, Meizu phones and accessories - HonorBuy Mobile Shop - Tι ακριβώς αγοράσατε: Mi5 3/64 - Την ημερομηνία αγοράς: 24/04 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 4 ημέρες (2 εργάσιμες) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): πολύ καλή ε…