Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-15 από 15.
-
Μακάρι! Θα με βολέψει πολύ τουλάχιστον στην αρχή. Αρκεί φυσικά να δουλεύει κανονικά το backup! Πιστεύω σε λίγες μέρες να το έχω στα χέρια μου. Αν την παλέψω με το μέγεθος της οθόνης, τότε θα βάλω μπρος για το mix ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Καλή συνέχεια! =============== Ιαν 24th 2017, 3:26pm =============== Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε το max, εντυπωσιάστηκα (το περίμενα πραγματικά χειρότερο). Τσέκαρα και είδα ότι έχει κλειδωμένο bootloader. Σας στέλνω το about του τηλεφώνου. Πρέπει ν…
-
Η ηλικία φταίει!
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από αυτά που γράφετε, δεν μου φαίνεται το mix να υστερεί ουσιαστικά στις κλήσεις.... άρα δεν υστερεί πουθενά για μπαταρία δεν ρωτάω, φαντάζομαι πως απλά τα σπάει!
-
Καλημέρα παιδιά. Ηθελα να ρωτήσω, στο mix το ηχειο κλήσεων δουλεύει καλα; σε διαφορά review γράφουν πως ακούγεται σαν ανοιχτή ακρόαση. Ισχύει πως ο ήχος που φτάνει ειναι διαφορετικός/χειρότερος από τα κλασσικά ηχεία; ευχαριστώ!
-
On Topic ερώτηση και απο μένα. Έχω παραγγείλει απο vickmall, στο οποίο επέλεξα Ολλανδικά ταχυδρομεία για την αποστολή. Τελικά θα υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο το δέμα αφού θεωρητικά έρχεται μέσω Ολλανδίας; Σίγουρα κάποιοι θα έχουν παραγγείλει με τέτοιο τρόπο, οπότε θα ήθελα να μάθω, μιας και έπονται και άλλες παραγγελίες Ευχαριστώ!
-
Το iphone κατα τη γνώμη μου έχει 2 χαρακτηριστικά που το κάνουν best seller. Το πρώτο είναι πως είναι αρκετά κλειδωμένο, οπότε δεν έχεις να κάνεις και πολλά πολλά. Το ανοίγεις και 'it just works'. Έστω και αν επιτρέπονται οι μισές δυνατότητες σε σχέση με android κινητά, είναι πολύ ευκολότερο σε απλούς χρήστες. Το δεύτερο είναι φυσικά το marketing. Τα iphone θεωρούνται trendy, οπότε πολλοί το αγοράζουν επειδή πρέπει να συνάδουν με την τάση και τη μόδα.....
-
Καλησπέρα. Νομίζω πως είναι θέμα του τί ακριβώς ζητάει ο κάθε χρήστης απο το κινητό του. Εγώ π.χ. έχω iphone 6 plus. Μια χαρά το ios δε λέω, απλά θεωρώ πως έχει μείνει πλέον λίγο πίσω. Είδα το miui, μου άρεσε, φέρνει αρκετά στη φιλοσοφία της apple οσον αφορά το ui, και αποφάσισα να κάνω το switch. Ξέρω ανθρώπους που είναι κολλημένοι με iphone, ξέρω και φανατικούς με android, ξέρω και ανθρώπους που δεν αλλάζουν τα windows (όντως, ξέρω και τέτοιους!). Το ποιό είναι καλύτερο, πιο ισχυρό κτλ μικρή σ…
-
Καλησπέρα! Δεν έχω παραλάβει το τηλέφωνο ακόμα Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να αποφύγω τα πολλά πολλά customαρίσματα (μην ξεχνάς πως έρχομαι απο iphone το οποίο δεν το είχα καν jailbroken). Σύμφωνα με το vickmall απο το οποίο περιμένω το Mi Max, φοράει "Official Stable Global Rom(OTA update&Greek Language)". Δεν ξέρω αν μπορώ να το χρησιμοποιώ όπως είναι η αν θα πρέπει να μπώ στις διαδικασίες, αλλά αν θα πρέπει να το πειράξω, πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα άμεσα! Αν βέβαια η έκδοση αυτή είναι …
-
Γειά σε όλους! Σύντομα θα παραλάβω το νέο μου Mi Max 3/64. Με χαρά είδα πως η κοινότητα της Xiaomi στην Ελλάδα είναι τόσο δυνατή. Η επιλογή του Max έγινε κυρίως λόγο μεγέθους οθόνης. Αν το δουλέψω αρκετά και με βολέψει, το επόμενο θα είναι το Mi Mix Καλώς σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω πως η μετάβαση θα είναι ομαλή (τώρα έχω ενα iphone 6 plus). Καλή συνέχεια σε όλους και καλή χρονιά!