Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
οχι πηγα κατευθειαν στο unlock you device, δεν έχω δώσει πουθενα στοιχεία μου κατα τη διαρκεια του unlock. Το κινητό και το email υπάρχουν στο λογαριασμό ΜΙ. Τελικά ξαναέκανα την αίτηση μέσω της εφαρμογής unlock, και τώρα μου ζητήθηκαν τα στοιχεία κλπ. και έγινε η αίτηση. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Αναμένω και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ τους @George Kaggelaris @Bodai @MIUI_ART για το χρόνο τους.
-
Το έβαλα και προχώρησε σε μια άλλη κινέζικη σελίδα με ένα τικ και υποθέτω ότι ε΄γινε δεκτό το αίτημα. Τώρα περιμένω να μου στείλουν email; Δεν μου ζητηθηκε ουτε λόγος ούτε κατι άλλο, είναι οκ αυτό;
-
Προσπαθώ να κάνω την αίτηση στο Apply for unlocking Mi devices και μόλις πατήσω το Unlock Device Now με πηγαίνει σε σελίδα με κινέζικα και το μ΄νο που καταλαβαίνω είναι ότι έχει τον κωδικο του λογαριασμού στη ΜΙ ένα τεχτ βοχ και ένα μπλε κουμπι. Από τον οδηγό που ακολουθω δεν είδα κατι τετοιο. Κάνω κάτι λάθος; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39710/
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@alexiosl συμπληρωματικά θα πρότεινα να μείνεις λίγο με αυτη την rom ώστε να έχεις μέτρο σύγκρισης όταν αποφασίσεις να δοκιμάσεις κάποια άλλη.” Αυτό είχα σκοπό να κάνω αρχικά αλλά έχω την εντύπωση ότι άρχισαν τα κολλήματα, αφού κάνα δυο φορές δεν ανταποκρινόταν σε πατήματα στην οθόνη και άρχισα να ανησυχώ. Μια εβδομάδα το έχω μόνο. Θα δω πως πάει και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλό είναι πριν κάνεις οτιδήποτε, επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μετά από κάποιο Flash να κλειδώσει ο Bootloader, να κάνεις αίτηση για να πάρεις άδεια για Unlock του Booloader. Μόλις λοιπόν πάρεις την άδεια και είναι ενεργοποιημένη, μπορείς να περάσεις άφοβα πλέον όποια ROM θέλεις. :D” Για την άδεια χρειάζεται να είναι κλειδωμένο το bootloader η γίνεται και με ξεκλειδωτο; Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Νέος στη XIAOMI Σε Mi MIx από Banggood με Official GLobal (This Xiaomi Mix comes with Official Global ROM + OTA Upgrade. -- 2017.03.24) 1. Έχει Ελληνικά 2. Έγινε update στην 8.5.2.0 Global 3. Επιχείρησα να δω τι παίζει με τον bootloader Δεν γνωρίζω αν έχω κάνει όλα τα βήματα σωστά. Εγκατέστησα drivers & adb και έκανα ότι λέει στο video. Απ'οτι φαίνεται το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο (μάλλον κακό είναι αυτό) Επισυνάπτω εικόνες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39686/Αρχ…