Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.

• @NasDriver μόνο που από infoquest θα μου βγει ο κούκος αηδώνι, 70-80 πάνω είναι.... @gkalen έχω κάνει account και έχω προσπαθήσει να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά δεν πέτυχε μου βγάζει αυτό 您所在的IP申请次数超标 (eng: The number of IP requests you have exceeded), πρέπει να κάνω πρώτα log in στο κινητό ;; Όταν λες να κάνω registration με το email τι εννοείς ;; Το account το έκανα με gmail. Για το 3) το βλέπουμε αυτό όταν έρθει, αν είναι global ή global dev official όμως κάθομαι στα αυτά μου, δεν με πειρ…

• Μα δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά θα γίνει η αγορά οσονούπω... Πραγματικά έχω διαβάσει άπειρους οδηγούς και έχω ψιλό απελπιστεί αλλά προσπαθώ να τα βάλω σε μία άκρη όλα αυτά (κάτι γίνεται πάντως.... :p ) Δυο τρία πραγματάκια ακόμα ήθελα, που μπορεί να έχουν ειπωθεί αλλά άντε βρες τα. 1) Με unofficial rom και ξεκλείδωτο bootloader με mi flash tool μπορώ να περάσω όποια rom θέλω gloabal global dev κλπ σωστα ή όχι ;; 2) Με unofficial και κλειδωμένο bootloader, αν κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα θα πετύχε…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από John C. Kotsaridis: “Από unofficial σε official γίνεται ;; ” Για τέτοια περίπτωση ο καλύτερος τρόπος είναι η fastboot rom...αφού βάλεις την fastboot rom, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον τρόπο του βίντεο για αλλαγή της ρομ. ” Άμα είναι unofficial με ανεπίσημα ξεκλειδωμένο bootloader γίνεται flashάρισμα με mi flash tool και fastboot ;; Σημ: Μιλάω για τον SnapDragon (Mido) άρα μόνο mi flash και όχι sp flash που είπε ο @BanditGR έτσι δεν είναι ;;

• Παράθεση από John C. Kotsaridis: “Καλησπέρα, είπα προκαταβολικά να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα για να το έχω έτοιμο για όταν με καλό έρθει η ώρα και ας είναι αχρείαστο, αλλά όταν έβαζα τον κωδικό που μου ήρθε (με Chrome) μου έβγαζε αυτό το error 您所在的IP申请次数超标 (μετάφραση: The number of IP requests you have exceeded ) έκανα επανάληψη αποστολής κωδικού και το ίδιο πάλι, προσπάθησα και Mozilla και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει πρώτα συνδεθώ με το Xiaomi όταν έρθει να για γίνει ;; Μήπως έκανα βλακεία και δ…

• Καλησπέρα, είπα προκαταβολικά να κάνω αίτημα για ξεκλείδωμα για να το έχω έτοιμο για όταν με καλό έρθει η ώρα και ας είναι αχρείαστο, αλλά όταν έβαζα τον κωδικό που μου ήρθε (με Chrome) μου έβγαζε αυτό το error 您所在的IP申请次数超标 (μετάφραση: The number of IP requests you have exceeded ) έκανα επανάληψη αποστολής κωδικού και το ίδιο πάλι, προσπάθησα και Mozilla και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει πρώτα συνδεθώ με το Xiaomi όταν έρθει να για γίνει ;; Μήπως έκανα βλακεία και δεν μπορέσω με το ίδιο account να σ…

• Καλησπέρα !! Μια ακόμα ερωτησούλα, η οθόνη αντέχει καθόλου στις γρατσουνιές ή μπα, το λέω γιατί δεν έχει προστασία π.χ. Gorilla Glass η DragonTail η ότι άλλο. Φυσικά και θα ήθελα να βάλω Tempered Glas, αλλά δεν θέλω να γίνει σαν αυτό: youtu.be/UX-kkn6gZZY , υπάρχει και αυτού του τύπου που φαίνεται πολύ ωραία: youtu.be/nJ4GN2hBkRs και άντε να βγάλω άκρη από το skroutz για ποιο γυαλί είναι ποιο, γιαυτό σκέφτομαι ότι αν αντέχει να το αφήσω ως έχει....

• Εγώ ναι από εδώ θα πάρω, από skroutz, απλός για την αδερφή μου ρωτάω πιο πολύ που θέλει το mi max 2, 310-320 έχει εδώ, μεγάλη διαφορά με έξω, 205 στο geekbuying και 235 αν δεν κάνω λάθος στο eglobalcentral που μου προτεινε ο φίλος από πάνω.

• Το eglobalcentral μου φαίνεται έχει πιο καλές τιμές, όλα ανεξαρτήτως αποστέλλονται από Ισπανία ;; Ξέρεις κανά ακόμα αξιόπιστο σαιτ που στέλνει από Ευρώπη ;;

• Καλησπέρα, στο Geekbuying που λέει IT Stock, ES Stock, να φανταστώ ότι ξεκινάνε απευθείας από Ιταλία και Ισπανία αντίστοιχα, άρα δεν υπάρχει πιθανότητα να περάσουν τελωνείο ή όχι ;; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε από Κίνα και απλός να σου λέει ότι θα περάσει μέσω Ιταλίας ας πούμε για Ελλάδα ;; Ευχαριστώ !!

• Magic WormHole

John C. Kotsaridis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Χα χα χα χα ναι ναι Μάκη, τίποτα δε σου ξεφεύγει μαρή κουτσομπόλα.. Τον παρακολουθώ τον τρελοκατσαριδη κ την τρελοκοτσιδού την καγγελαριστή την δικια μας, πολλή φάση!!!! Έχει αναλάβει μερίδιο εκτόνωσης κ η άλλη τρελοκοτσιδού μας ο @BanditGR..ας είναι καλά το παλικάρι.. @John C. Kotsaridis γερά, πάρτους τα μυαλά!! ” Οτι θα γινόμουν και θέμα συζήτησης δεν το περίμενα..... Πάντως αν θέλετε έχω και άλλες ερωτήσεις να σας κάνω !!!

• Η αλήθεια είναι ότι κάρτα βάζω όποτε θυμάμαι μια φορά στους 9-10 μήνες μπορεί και στο χρόνο δηλαδή, που σημαίνει ότι mobile data χρησιμοποιώ σπάνια, για την 800 μπάντα που λες, όχι οτι είναι άχρηστη αλλά καταλαβαίνεις... Όπως είπα και πιο πάνω κλείνω πιο πολύ σε αυτό και στο Redmi 4X αναλόγως τα οικονομικά

• Άρα η Infoquest έχει το τρίτο από το πινακάκι, μιας και έχει τον Helio από ότι είδα στο σιτε, και άρα πιθανότατα και αυτό που έχουν τα σκρουτζομάγαζα να έχουν την official global (καλά μη το δένουμε και κόμπο.... :p ) Το ότι προτρέχω το ξέρω, γενικά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, σε οτιδήποτε (σχεδόν), απλός δεν θέλω όταν το πάρω στο χέρι μου να τα ψάχνω τελευταία στιγμή, θέλω να τα έχω στο μυαλό μου όλα ξεκάθαρα, ή τουλάχιστον όσο γίνεται αυτό, ζητώ συγνώμη αν έχω γίνει κουραστικός... Στο α) που …

• Να κάνω μία ερώτηση λίγο off-topic, το Redmi Note 4x με ποια rom βγαίνει από τη μάνα του ;; Από ότι ξέρω δεν υπάρχει Global Version όπως το Note 4 ή το απλό το Redmi 4x. Μήπως βγαίνει με την κινέζικη μόνο ;; H Infoquest και τα μαγαζιά στο σκρουτζ λένε ότι έχει ελληνικό μενού, που σημαίνει ;; Καλά η Infoquest δεν νομίζω έχει unofficial rom αλλά τα σκρουτζομάγαζα ;;

• Καλούτσικο φαίνεται σαν το one drive ένα πράγμα, περίπου βασικά, δεν μπορείς να κάνεις φακέλους και να βάλεις ότι θέλεις μέσα. Μόνο το notes και contacts βλέπω χρήσιμα.... Άμα περάσω τις επαφές στο mi account μου και κάνω hard reset θα περαστούν αυτόματα ;; Τουλάχιστον στο Lumia έτσι γίνεται.

• Αν έρθει κλειδωμένο με unofficial rom μπορώ και κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader θα γίνει αποδεκτή ή γίνεται αποδεκτή μόνο αν ήδη φοράει official rom ;;

• Από κινητό δεν φαίνεται η υπογραφή σου, εκτός και έχει επιλογή και δεν τη βλέπω.

• Σε edl θα πάω σαν τελευταία επιλογή (έχει ο κολλητός μου 64μπιτα 7αρια) Η αλήθεια είναι ότι παίρνει το λαπτοπ μου x64 αλλά ποιος κάνει φορμάτ... Σε fastboot με mi flash και fastboot rom πρέπει να κατεβάσω κάτι έξτρα πχ driver η όχι ;; Στο official site πάντως που κατεβάζεις το mi flash που έχει και οδηγίες δεν λέει κάτι τέτοιο.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από John C. Kotsaridis: “ ” 99% θα γίνει brick στην συσκευή και θα καταλήξεις με παιχνιδάκι στα χέρια σου αντί για κινητό.Φυσικά, δική σου είναι η συσκευή, μπορείς να της κάνεις ότι θες, εμείς ως οφείλουμε σε ενημερώσαμε για τους κινδύνους. Σε 32άρια μπορείς να κάνεις unlock, να περάσεις TWRP κτλ ” Ο φίλος πιο πάνω είπε ότι είναι καλό να μην γίνεται flash σε 32μπιτα με edl mode, αλλά με όλα τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα, με mi flash και fastboot rom μπορώ να φλασ…

• Ολα ωραία όλα καλά μέχρι εδώ ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω... Εκτός από ένα, λες ότι με 32μπιτα δεν μπορώ ή για την ακρίβεια δεν συνιστάτε , για ποιο από όλα ;; για να απενεργοποιήσω την ψηφιακή υπογραφή (όπως είπα και πιο πάνω ότι θα το δοκιμάσω έτσι και έκανα και απενεργοποιείται μια χαρά) για να φλασάρω μέσω edl mode ή δεν μπορώ να φλασάρω γενικά ;; Δηλαδή με 32μπιτα ποια μέθοδο φλασαρίσματος μπορώ να ακολουθήσω ;; Αυτά τα υπόλοιπα όταν πάρω τη συσκευή !!

• Ναι το διάβασα αυτό και αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι μόνο στα 64μπιτα υπάρχει το driver signing enforcement, υπάρχει και στα 32μπιτα ;; θα το δοκιμάσω πάντως τώρα σε λίγο να δω... Αν χρησιμοποιήσω edl mode αλλά απλός fastboot και mi flash tool πάλι χρειάζεται να το απενεργοποιήσω ;;