Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
εσας που σας δίνει δεξιά τα ελληνικά τη ρομ έχετε? Redmi Note 3 pro SE
-
απο την στιγμή που έχεις ελληνικό μενού, δεξιά θα έπρεπε να δίνει ελληνική αλφάβητο οχι την αγγλική και τις επαφές δε παιζει ρόλο σε ποια γλώσσα τις έχεις αποθηκεύσει Redmi Note 3 pro SE
-
έλα ντε και γω τώρα το πρόσεξα ότι δεξιά μεριά η αναζήτηση είναι σε αγγλικούς χαρακτήρες ενώ όπου μπεις στο κινητό είναι στην ελληνική γλώσσα τι παίζει? Redmi Note 3 pro SE
-
πρώτη φορά έβαλα ακουστικά σήμερα καλώδιο όχι Bluetooth... αλλά ο απέναντι δεν με ακουγε (ενώ δύο ώρες έπαιζε μια χαρά μουσική στην κλήση με ξενέρωσε) έχουμε θέμα σαν συσκευή σε αυτό το κομμάτι? υπάρχει λύση?
-
Πολύ τραγικοί σήμερα η αναβάθμιση στη dev έκδοση #bugs fixed κατά τα άλλα Σταμάτησε να διαβάζει την SIM Ξανά χάνει τις ρυθμίσεις APN για τα δεδομένα που να μην ήταν bugs fixed!!! Redmi Note 3 pro SE
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από c.zormpas: “μέχρι τα 50 ευρώ και όριο ένα +10% του πενηντάρικου δεν είναι φορολογητεο κανένα εισαχθέν προϊόν εντός της ΕU βάση νόμου Redmi Note 3 pro SE” Δεν με κατάλαβες φίλε μου, εγώ δεν είπα καλώς το κράτησαν στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, στην τσέπη μου δεν μπαίνει τίποτα, σου ανέφερα απλώς γιατί καθυστερεί και που έχει κολλήσει. Το νομικό πλαίσιο το οποίο διακατέχει τις εισαγωγές από τρίτες χώρες, μπορεί να αμφισβήτηθεί από τον καθένα μας καθώς και του τρόπου κα…
-
Αν με μήνυμα στο 1333 γράψεις 4G ,σου έρθει απάντηση οτι είναι ενεργοποιημένο και δεν σου εμφανίζει στη μπάρα το 4G, ναι τότε χρειάζεται αλλαγή η SIM. Redmi Note 3 pro SE
-
@maddoctor respect(μόλις χρειάστηκα κ εγώ τις οδηγίες) είδα στο επίσημο φόρουμ, κάποιος ανέβασε νέα έκδοση της αγγλικής εφαρμογής... θα έχουμε και εδώ αναβάθμιση? Redmi Note 3 pro SE
-
@RockHead κ γω ξεκλείδωσα φίλε. αλλά δε μπήκα στη διαδικασία για twrp, root, και κοκοψοψαρα... και η official μια χαρά είναι , οπως κ η developed έκδοση. αν δεν εμπιστεύεσαι μη σκαλισεις, πιθανότερο να τύχει στραβή με τα τόσα σκαλισματα με όλα αυτά, απ ότι αν το αφήσεις έτσι (θέλει να είσαι και λίγο , αν δε...) Redmi Note 3 pro SE
-
συγχαρητήρια στα παιδιά πού με τις λύσεις τους λύνουν κ τα δικά μας χέρια Redmi Note 3 pro SE
-
@geoanto555 σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ έστρωσε!!! ο τρόπος ειναι η δεύτερη λύση απο τις δύο Redmi Note 3 pro SE