Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-56 από 56.
-
δε μπαίνει... δε μπαίνει στα δεδομένα δεν τα ανοίγει. κλεισε άνοιξε κλείσε άνοιξε, επανεκκίνηση στην επανεκκίνηση... ψιλιαζομαι η τελευταία αναβάθμιση της dev δε... Redmi Note 3 pro SE
-
done!!! ψήφισα ως zx11111978 Redmi Note 3 pro SE
-
Πληροφοριακά...αφορά την ερώτηση μου πιο πάνω) Για δίκτυα της cosmote...στέλνουμε δωρεάν μήνυμα γράφοντας 4G στο 1333.Σου έρχεται απάντηση για τον αν είσαι ή οχι ενεργοποιημενος και στο ενεργοποιεί. (χωρίς να τρώμε ώρες σε αναμονή στο 13838) καλή σας μέρα!!! Redmi Note 3 pro SE
-
Ερώτηση: Με δίκτυο cosmote, δε μου έχει εμφανίσει ποτέ την ένδειξη 4G.(ενώ καλύπτει η περιοχή). παίζει να θέλει κάποια ενεργοποίηση κάτι? Redmi Note 3 pro SE
-
χθες ήρθαν η back case και το tempered glass 2+1 δώρο το γυαλί απο το miui Taiwan... κάθισαν όλα κουτί!!! φυσικά ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ψαχτηκαν στις αρχές κ τα βρήκα έτοιμα για να δω πώς ... και έκανα την παραγγελία!!! όλα καλά
-
ο.κ Αλεκο θα μεινω ως εχει προς το παρων, μεχρι να βγει κατι 100%
-
Ερώτηση... την ελληνική xtrv beta1 6.11.10 για το kate μπορώ να την περάσω μέσα απο τον updater κατευθείαν τώρα που ξεκλείδωσα το bootloader?
-
τι recovery? δοκιμασμένη, σταθερή... αυτό εννοώ
-
Είμαστε σε αναμονή πλέον για περαιτέρω... για το ποια είναι τα επόμενα βήματα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις... μπήκα με dev έκδοση. έκανα εύρεση τη συσκευή μου, κανονικά στο unlock tool και VOYALA 50578ac46e2de26f2a19d01b3e5219c9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hi Redmi Note 3 Pro/Special Edition users! Using same way discovered by @magdag with 5.1.1 MIUI Roms, now we can unlock the bootloader in seconds without the Mi Unlocking Tool and even without the Approval in MARSHMALLOW ROMs too using a modified "emmc_appsboot.mbn" for MARSHMALLOW ROMs. I'll use same tutorial from @magdag. Thanks to him again for it and let's go! Prerequisites IMPORTANT: Install MARSHMALLOW Fastboot ROM without any modification Enabled USB Debugging ADB setup on your pc LATEST …