Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.
-
τιποτα... τα εκανα ολα unistall... ξαναπερασα το μι flash tool... φακελος google δεν υπαρχει μεσα.αν ανοιξω το mi flash μονο και πατησω πανω αριστερα που λεει drivers μου βγαζει μια επιλογη για reinstall... Aπο χθες το βραδυ μα αυτο παιδευομαι... υπαρχει καμια περιπτωση να με βοηθησει καποιος μεσω teamviewer?
-
Kαλησπερα παιδια.Εχω το mi note 3 απο χθες και προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader. Δοκιμασα διαφορους οδηγους αλλα στις συσκευες μου βγασει θαυμαστικο και error code 10. δοκιμασα και σε ασφαλη λειτουργεια με no drivers verification κλπ αλλα τιποτα.Ειμαι με windows 10 x64. To mi pc suite δε το βρισκει το κινητο ουτε το mi unlocker δεν το διαβαζει. στο cmd adb devices το βρισκει κανονηκα. τι κανω?? εχει καποιος καποιους οδηγους που του δουλεψαν σε windows 10 κλπ?? Σας ευχαριστω πολυ!! Χρονια πο…
-
εχει λιγες ωρες που περαστηκε η αρωμα σε scorpio..ολα καλα μεχρι τωρα... πρωτη φορα παρατηρησα μετα την εγγατασταση κι αφου εκνα wipe cache μου εβγαλε σφαλμα οτι η ρομ θεν περαστηκε... φυσικα το προσπερασα και το κινητο ανοιξε κανονηκα και δουλευει ρολοι.. (εχω το τεευταιο twrp) δεν με πειραζει απλα αν δει και καποιος αλλος αυτο το ερρορ να το προσπερασει... Καλη δουλεια,σας ευχαριστω!
-
Kαλημερα παιδια!Ελπιζω 8.2.1 να ειναι η καλυτερη απ τις αλλες προηγουμενες...γιατι απ οτι ειδα η επομενη ρομ θα βγει μετα απο ενα μηνα λογο γιορτων στο τσαινα ταουν!!! Καλα φλασαρισματα!
-
Παράθεση από almichael: “Παράθεση από Giannisagal: “Οπως στην προηγούμενη έτσι και σε αυτήν παρατηρώ από κοντά αυτό και με στεναχωρεί....... ” Είχα το ίδιο θέμα σε scorpio και περνώντας πάλι τη ρομ και κάνοντας wipe cache στο τέλος της εγκατάστασης, πήρε τα ίσα του. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ειδες καμια διαφορα στη μπαταρια με την υπαρχουσα ρομ και τη stable (αν τη δοκιμασες φυσικα) για το scorpio μιλαω.
-
Εμενα παλι η .παταρια μου φαίνεται καλυτερη απ την .18... ειδικα σε υπνο.Ολα δουλευουν μια χαρα ως τωρα.Χεν βρηκα καποιο μπαγκ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από aggelos1m: “Ευχαριστώ πολύ και έψαχνα τι έκανα λάθος! ” Να ξέρεις πως γενικά στις Developer που ουσιαστικά είναι ΒΕΤΑ ROMs, πολλές φορές κάνουν μπρος - πίσω μέχρι να στρώσουν τις εφαρμογές.. ” Χωρις το μπρος πισω τι θα ειμαστραν αλλωστε!!!!
-
κατεβαινει και στο mi note 2 (αρωμα) ... θα γραψω εντυπωσεις μετα το φλασαρισμα!! Ευχαριστουμε!! edit περαστηκε με dirty flash πανω απ την .18 αρωμα....
-
Ολα τελεια πρως το παρον σε scorpio. Οι ηχοι κλειδωματος ολα τα λεφτα!Η μπαταρια ΜΠΟΥΡΙ (αν και πανω κατω βγαζει το ιδιο με τη stable δεν εχει καμια σχεση με την προηγουμενη) Μακαρι ναι συνεχισει ετσι το θεμα μπαταριας και στις επομενες ρομ! Σας ευχαριστουμε και σας αγαπαμε!!!
-
Σε μενα η stable δουλευει καλλυτερα απ τη dev πρως το παρον.(Μετα απο τεστ 4 ημερων).Θα περιμενω ως την επομενη dev να δω πως θα παει και θα ενημερωσω. Συγγελακης τσαγκανακης,απ τη Θεσσαλονικη για το mi note 2 !!
-
Kαλημερα στα αδερφια!!Μηπως ξερετε ποτε και αν θα παρει την επομενη stable για το scorpio? Ευχαριστω!!
-
@MIUI_ART και για το σκορπιο εγινε?Γιατι βλεπω την ημερομηνια του απλοαντ ειναι απ τις 12 του μηνα.
-
παιδια καλησπερα.Θα βγει καποιο φιξ για την τελευταια ρομ σε scorpio η δεν χρειαζεται?Ευχαριστω/
-
Καλησπερα στην σουπερ ομαδα!!!Καλη χρονια με υγεια!!Χαθηκαμε!!! Με τη σειρα μου θα πω κι εγω ολα κομπλε στο scorpio μετα παο καθαρη εγκατασταση.
-
Στο mi 5s plus ολα κομπλε.Στην .27 νομιζω πως η μπαταρια ιενια καλυτερα απο πριν.
-
Περαστηκε σε mi 5s plus η xtrv (με clean wipes) ... φλασαρα και su 2.8 κι ολα κομπλε ως τωρα... θεω να δω λιγο τη μπαταρια του πως θα παει σημερα σε σχεση με την προηγουμενη κα ιθα σας πω νεοτερα. PS και φυσικα σας ευχαριστουμε και σας αγαπαμε!