Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 88.
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά SOS μόλις έκανα factory reset εσβησα Dalvik, cache, data, internal storage, system κ εβαλα απο otg με το φλασακι να κάνω install την rom κ μου έβγαλε error 7!!! Τι κάνω SOS.... ” Καλησπερα φιλε.Κανε reboot to recovery και ξαναφλασαρε.Αν εχεις παλι το ιδιο θεμα φλασαρε παλι το τελευταιο recovery. ” Συγνώμη φίλε μου αλλα σε έχασα... δεν έχω κρατήσει backup μέσω του twrp αν αυτό εννοείς!! ” μπες se recovery πηγαινε στο reb…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά SOS μόλις έκανα factory reset εσβησα Dalvik, cache, data, internal storage, system κ εβαλα απο otg με το φλασακι να κάνω install την rom κ μου έβγαλε error 7!!! Τι κάνω SOS.... ” Καλησπερα φιλε.Κανε reboot to recovery και ξαναφλασαρε.Αν εχεις παλι το ιδιο θεμα φλασαρε παλι το τελευταιο recovery.
-
Παράθεση από TOLIS38: “ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ κατι γιατι εχω μεινει λογω δουλειας λιγο πισω!!! το RN3 pro μου φοραει την 7,6,10 .. να υποθεσω οτι θα μου ερθει ΟΤΑ στην τελευταια ή θα πρπει να την περασω χειορικινητα????? ” καλησπερα.Θα την περασεις χειροκινητα μετα απο factory reset. ΟΤΑ νομιζω απ την υπαρχον και μετα θα περνεις.
-
κυριοι ειστε/ειμαστε μπροστα! Κλασικη Ελλαδα...μποει να λενε και να μας κρινουν "οι απ εξω" αλλα απο ενα φορουμ εκει εξω αποδεικνυουμε τι ειμαστε! ΜΠΡΑΒΟ σ ολο το τιμ και σε ολα τε μελη. Πολυ συντομα μετα απο τεχνικες οικογενιακες βλαβες γνψριζει ο ART θα εχουμε (ελπιζω κα ιειμαι σηγουρος) αρκετο κοσμο κι απο αλλα μερη της γης. Ολα ταλεια!Σας ευχαριστουμε!
-
Μπραβο!!!Πολυ καλη δουλεια!!
-
Διαβασα ερχονται νεα fixes στην εκδοση .31 οσον αφορα το editing στη home screen οσο και στα gps (προβληματα σε πολλους με μι5) ακομα στμ ηνυματα και Third-party application. Προσεχως!!
-
Παράθεση από chris1723: “VAG VAG δηλαδή ενώ είμαι σε twrp και μετά από τα wies,αφού το κινητό είναι συνδεδεμένο με το pc περνάει η ρομ στο κινητό ????? δεν θα πρέπει για να στείλω αρχεία το κινητό να είναι σε λειτουργία??? ” οχι μαν μου δε χρειαζεται...και σε twrp mode να ειναι παλι το διαβαζει κανονηκα για να κανεις μεταφορα αρχιων. Υπαρχει ενα ενδεχομενο να μη το διαβασει τον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης μετα απο format data,απλα κανεις ενα reboot to recovery και τη διαβαζει κανονηκα. Ειναι …
-
Παράθεση από stefanos123: “VAG VAG me με wipe internal storage δεν θα σβηστει και η ρομ????? ” να θα σβηστει.Μετα το φουλ wipe συνδεσαι το κινητο σου με το PC σου και περνα τη ρομ στην internal σου.Μετα απλα φλασαρε.. Ολα αυτα για καθαρο φλασ παντα.Με ολα τα παραπανω ΔΕΝ κλειδωνει κανενς bootloader ουτε σβηνεται/χανεται το recovery σου (TWRP) Aν απλα θες να κανεις upadate να περασεις τη ρομ πανω απ την αλλη κανε flash μετα wipe cache και dalvik cache μετα ρεσταρτ και τελος. Η δευτερη μεθοδος που…
-
Παράθεση από chris1723: “αν κάνουμε wipe fr + system + internal storage και φλασαρουμε τη ρομ με adb sideload δεν θεωρείται καθαρή εγκατάσταση????? έχει κάποια διαφορά από το fr και φλασαρουμε τη ρομ ????? ” απ τη στιγμη που θα κανεις τα ιδια wipe καθαρη ειναι.Αλλα γιατι με adb?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@VagVag να προσθέσεις στο προφίλ σου τις συσκευές που έχεις ώστε να ξέρουμε για ποια από όλες μιλάς ... ” Το ειχα ξεχασει εντελως!!!Ντονε μποςς!!
-
Αχει απο χθες το απογευμα που περασα την .24,ειναι νομιζω πιο γρηγορη απ την 17 δεν ξερω αν εχει πειραχτει κατι αλλα ετισ μου φαινεται. Η μπαταρια δειχνει κομπλε και κανενα μπαγκ ως τωρα... Εκανα καθαρη εγκατασταση (δεν ειχα αρχεια να χασω/μεταφερω) redmi note 4x
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά μπορείτε να μου θυμησετε πως γίνεται το φλας σε αυτήν την ρομ? Με το κλασικό την πετάμε χύμα και μετά πάμε από αναβάθμιση? Η την βάζω χύμα και μπαίνω από TWRP? ” αφου τελειωσεις την εγκατασταση κανε κι ενα wipe cache jai dalvik και μετα restart..
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Εχει ανέβει η 7.8.24 σε xtrv εδώ? ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-Note-4X/#files
-
Ετοιμες για κατεβασμα οι καινουργιες ρομ για Μido!!
-
?Παιδακια μου καλα θα βγει σημερα 7.8.24 ?
-
Παράθεση από akisjes: “σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε κανα δίωρο που θα γυρίσω σπίτι ” δεν χρειαζεσια καλωδιο οτγ,SD κλπ...κανε φουλ wipe,format και οτι αλλο θες... κανε restart σε απο το twrp σε recovery mode συνδεσε το κινητο ,με το PC σου περνα τη ρομ στο κινητο σου (internal storage) φλασαρε και τελος.
-
Παράθεση από NasDriver: “ ” sorry boss εφταιξα!!
-
Παράθεση από Gkontos10: “Προς το παρών πέρασα την 7.8.17 Απο ότι φαίνεται όλα καλά Ενα θέμα είχα οταν μπήκα στο twrp μετά την εγκατάσταση για να περάσω το sipersu, δεν ανταποκρίνοταν το touch Sent from my MI 6 using Tapatalk ” αφου φλασαρεις το SU πηγαινε στο wipe -> advanced -> και κανε wipe to cache και το dalvik λογικα θα στρωσει. εχω την SuperSU-v2.82 version. (λειτουργει κομπλε)
-
Βγηκε η mi global 2.7.18 για νοτε 4χ και μι6 στο miui forum δεν ξερω απο bugs κλπ τα φιξ εινια τα ιδια με την global eu Εδω θα βγουνε αυτη τη βδομαδα βαση αυτης της εκδοσης? Ευχαριστω.
-
Μην κανετε το upadate.Θα κρασαρει στο περασμα η και ν ανοιξει παλι θα χει bugs. Δουλευει μονο αν τη φλασαρετε απο TWRP. Μερικα bugs διορθωθηκαν οπως fix music application stop working after 15-20 minutes camera focus issue on some apps ακομα μπηκαν και καποιες εξτρα εφαρμογες οσον αφορα τα notifications, πρεπει να δουλευει και με dirty flash . Αλλα ξαναλεω μη την περασετε μεσω upadater. Oλα αυτα αφορουν τους χρηστες με τα ΜΙ6 αυριο θα παρουν OTA και τα RN4 -X ακομα δεν ξερω για bugs εκει. ======…