Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.
-
Παράθεση από tasos17: “σε ποια έκδοση ανδροιδ βασιζεται η ρομ;; nougat 7.1.1? ” 7.0
-
Παράθεση από gkalen: “@VagVag Αναλόγως για ποια ρομ μιλάμε , αν μιλάμε για xtrv φαίνεται πολύ καλά σαν πρώτη ρομ .. Εξαρτάται βέβαια και από τη συσκευή αυτό , όταν βγει η 9 και στις άλλες συσκευές θα ξέρουμε περισσότερα.. ” για το νοτε 4χ λεω.. νομιζω πως ειναι ενα κλικ (+10%) καλυτερη απο την τελευταια stable (ΜΜ) Ελληνικη.
-
τι λεει παιδια?πως σας φαινεται η μπαταρια σε σχεση με την miui 8?
-
ουτε σε μενα βγαζει γραμματα απο κατω ουτε στην παλια ουτε στην fixed ουτε στις .eu (χωρις να παιξω με κανενα θεμα). Nα πω την αληθεια εινια πολυ καλυτερα που δεν εχει γραμματα.
-
Παράθεση από mv_best: “Καλημέρα. Από μπαταρία πως πάει η rom? Είδατε βελτιώσει Δοκιμασα πολλες CM14 rom και τελικα σε θεμα μπαταριας κατεληξα στη δικια μας gobal.Προχθες περασα την 7.8.10 απο miui eu και η μπαταρια ειναι εσθητα καλυτερα ιδικα οτνα ιεναι σε αδρανεια. (ειμαι ροοτ με greenifty) σε οτι ρομ εχω. bugs δεν εχω σε μικροφωνα που λενε κλπ το μονο που εγινε μονο μια φορα ηταν που κρασαρε το πληκτρολογιο,αλλα δε το ξανακανε.... Δοκιμασε την αξιζει. ”
-
για το κενζο ειπαν για τις 222 αυγουστου (αν δεν αλλαξει κατι)
-
οποτε ειναι η ιδια ρομ.Εκτος των tweaks του galen. Ευχαριστω.
-
Καλησπερα παιδια.Κατεβασα και περασα χθες τη ρομ απο Miui eu. μεχρι τωρα ολα καλα το τηλεφωνο εγινε πιο γρηγφορο και πιο ομορφο. Μια ερωτηση μονο.Τι διαφορα εχει αυτη που περασα μτ την Ελληνικη? (αρωμα η οχι)? Ευχαριστω.