Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
paolo21r - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜολις πέρασες το twrp έδωσες την εντολή fastboot boot recovery.img; Μπορεί για αυτό να κολλαει
-
Οδηγος για Root για Global Stable rom ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ)
Μήνυμαγια οσους θελουν να ξερουν οτι το mod youtube δουλευει αψογα απο το magisk
-
ΜήνυμαΕτσι ακριβώς το έκανα όπως τα γράφεις στο πρώτο ποστ
-
Παράθεση από gregory_gr: “Προσπαθησα τωρα να βαλω twrp3.2.3-0806 κανω ολα τα βηματα σωστα μιυ ανοιγει σε mi recovery 3 στο τελος παντα και οχι σε twrp. ” μολις φλασαρεις το twrp πρεπει οπωσδηποτε να τρεξεις αυτη την εντολη αλλιως δεν bootarei στο twrp <<fastboot boot recovery.img>> eννοειται οτι το twrp το εχεις μετονομασει σε recovery
-
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Παράθεση από paolo21r: “το δοκιμασα 3 μερες τωρα δουλευει μια χαρα απλα εγω φλασαρα και την 9.6.3.0 ” φίλε μου καλησπέρα. Οπότε μπορείς πες μας ακριβώς τι έκανες τα βήματα ακριβώς για να ξέρει ο κόσμος. ” καταρχην μου ηρθε το κινητο με global και ξεκλειδωτο bl.πηγα στην ενημερωση,πατησα τις 3 τελειες και πατησα ληψη ενημερωσης για να παρω ολο το αρχειο της εγκαταστασης που ειναι 1,7g,αλλιως θα κατεβασει μονο το upadate που ειναι 650 mb αλλα δεν μας κανει,μετα φλασαρα το twr…
-
Μήνυματο δοκιμασα 3 μερες τωρα δουλευει μια χαρα απλα εγω φλασαρα και την 9.6.3.0
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Μήνυμαδεν ξερω αν βοηθαει καποιον,εχω global rom με ξεκλειδωτο bl απο την κινα,περασα την νεα αναβαθμιση 9.6.3.0 και το magisk και ολα δουλευουν μια χαρα απλα θελει στησιμο απο την αρχη
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από paolo21r: “μπορεις να γινεις πιο κατατοπιστικος? ” δες και εδώ.Ψάξε και στα διεθνή φόρα, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi ” το εκανα ετσι ακριβως οπως λεει ο οδηγος με iphone περασα την καρτα σε mi 8 αλλα τζιφος
-
δεν γινεται το εχω κανει ηδη αυτο,με καποιο τροπο αναγνωριζει την συσκευη
-
μπορεις να γινεις πιο κατατοπιστικος?
-
το εκανα,πραγματι εμφανιζει τους διακοπτες αλλα εστειλα μυνημα στην cosmote για ενεργοποιηση και μου απαντησε οτι δεν υποστηριζεται η συσκευη,σε iphonε 8 plus,s7 edge και s9 plus δουλευει κανονικα.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Όπως και μίλησα με τον @MIUI_ART η καλύτερη λύση και η σωστή είναι να κλειδώσετε την συσκευή...διοτι δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο έχουν ξεκλειδώσει οι πωλητές από όπου αγοράσατε την συσκευή.... Μπορεί να είναι άριστο σαν μεταπωλητή από εκεί που το πήρατε αλλά να ξεκλειδώσε με τον λάθος τρόπο...και να γίνει μπρίκι το τηλέφωνο και είναι κρίμα για τα χρήματα όπου δώσατε...γιατί το όρος πίσω Ελλάδα Κίνα και Κίνα Ελλάδα τουλάχιστον ένα δίμηνο χωρίς κινητό.... ” να γινει bri…