Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• RE:

Bill Bekiaris - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Παράθεση από mygadgr: “Παράθεση από Bill Bekiaris: “Εγώ έκανα τη παραγγελία 17 του μήνα και παρέλαβα χθες το πρωί. Καθόλου άσχημα αφού έπεσαν και οι αργίες στη μέση. Με ξένισε λίγο το ότι ήρθε να μη ευρωπαϊκό φορτιστη αλλά φροντισαν να υπάρχει αντάπτορας στο πακέτο. Δυστυχώς το πακέτο του κινητού μέσα δεν είχε ακουστικά (MiMax Prime) ενώ όσα reviews είδα τα είχαν μέσα. ” Δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής πακέτο να περιέχει ακουστικά από Xiaomi και μας έρχονται όλα σφραγισμένα.” Καλημέρα. Δεν ήθελα να…

• Εγώ έκανα τη παραγγελία 17 του μήνα και παρέλαβα χθες το πρωί. Καθόλου άσχημα αφού έπεσαν και οι αργίες στη μέση. Με ξένισε λίγο το ότι ήρθε να μη ευρωπαϊκό φορτιστη αλλά φροντισαν να υπάρχει αντάπτορας στο πακέτο. Δυστυχώς το πακέτο του κινητού μέσα δεν είχε ακουστικά (MiMax Prime) ενώ όσα reviews είδα τα είχαν μέσα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 164c3d9639603ed3fdd34f66ef63c47b.jpg Καλησπέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ μετά από κάποια ταλαιπωρία βέβαια και προσπαθώ να δω αν είναι η επίσημη rom πριν κάνω οτιδήποτε στο κινητό. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδια... Ψάχνομαι για να αγοράσω Android TV box αφού το Rooku stick πλέον έχει αρκετούς περιορισμούς. Ξέρει κανένας αν αγοράσω TV box το οποίο δέχεται Sim Card (άρα και δυνατότητα αποστολής μηνύματος) αν θα δουλεύει το OTE TV go? Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Φίλε τι έγινε το παρέλαβες το κινητό? Εμένα μια εβδομάδα τώρα είναι στο processing. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Παράθεση από sideris20250: “ζητουσε τα τριπλασια για αυτο τον εδιωξαν ” Το διαβασες καπου αυτο ή ειναι μια υποθεση που κανεις?

• Μακάρι ρε φίλε... εγώ στη βδομάδα θα τους πάρω τηλ να τους ρωτήσω σε τι φάση είναι η παραγγελία. Άμα είναι να πάρει 15 μέρες το έπαιρνα από κινα 100€ φτηνότερα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Πριν κάνεις την παραγγελία σου έλεγε 4 με 10 μέρες? Γιατί εγώ παράγγειλα το Mi Max Prime και 3 μέρες τώρα είναι η διαδικασία στο processing. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Thanks, γιατι ειχα μπερδευτει λιγο...

• Καλημερα σας, Πριν απο 2 μερες παραγγειλα το Mi Max Prime 128/4. Νομιζω οτι αυτο ειναι το σωστο νήμα γιατι εχω μπερδευτεί με τις ονομασίες του κινητού. Εγω το παράγγειλα ως Prime, εδω αναφέρετε ως Helium και το έχω διαβάσει και ως Pro. Τέλος πάντων στο θέμα μας. Καλώς σας βρήκα ( αν και δεν το έχω παραλάβει ακομα). Γενικα δε νομίζω να αλλάξω τη ROM άμεσα (τουλάχιστον μέχρι να βαρεθώ) αφού θα έχει και ελληνικά και playstore θέλω να μου μερικές προτάσεις για θήκες. Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτή Αντ…