Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mr_element: “Καλησπέρα και πάλι παιδιά! Τελικά όντας μη ικανοποιημένος από την Beta την οποία μου είχε περάσει το Vickmall εμπιστεύτηκα την ελληνική προσπάθεια κι έβαλα την δική "μας" σε Stable variant! Ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Στο battery usage στην καρτέλα hardware η Οθόνη (Screen) έχει το 75% της κατανάλωσης μπαταρίας ... ΜΟΝΙΜΑ. Αυτό όλο πρόσφατα (όταν πρωτοπέρασα την ΡΟΜ δεν το είχα αυτό το ζήτημα) και συνάμα παρατήρησα…
-
Καλησπέρα και πάλι παιδιά! Τελικά όντας μη ικανοποιημένος από την Beta την οποία μου είχε περάσει το Vickmall εμπιστεύτηκα την ελληνική προσπάθεια κι έβαλα την δική "μας" σε Stable variant! Ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Στο battery usage στην καρτέλα hardware η Οθόνη (Screen) έχει το 75% της κατανάλωσης μπαταρίας ... ΜΟΝΙΜΑ. Αυτό όλο πρόσφατα (όταν πρωτοπέρασα την ΡΟΜ δεν το είχα αυτό το ζήτημα) και συνάμα παρατήρησα η αλήθεια είναι μια κάποια πιο γρήγορη πτώση του …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mr_element: “Μια εύκολη και προφανής λύση θα ήταν να κάνω flash την ελληνική ROM που προτείνετε και που τόσο γεναιόδωρα έχετε φτιάξει και παρέχετε - με τη διαφορά ότι πάντα εγώ το κινητό μου το λειτουργούσα στα Αγγλικά - είναι ένα προσωπικό κόλλημα. Επομένως την απέρριψα και έψαξα λίγο τριγύρω στο φόρουμ. ” Γιώργο καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το κινητό σου! Όσο αφορά το σχόλιο περί μη ύπαρξης αγγλικών στην ελληνική, που είναι και ο λόγος που λες ότι τη…
-
Καλησπέρα παιδιά, νέος χρήστης εδώ, καλώς σας βρήκα! Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι περήφανος κάτοχος ενός Xiaomi Redmi Note 2 Prime (FDD). Το έχω εδώ και 1 μήνα περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν το έχω πειράξει καθόλου και του κάνω μόνο τις αναβαθμίσεις OTA που μου εμφανίζονται ως notifications στην statusbar... Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο βρίσκεται υπό το ακόλουθο setup: - Android Version: 5.0.2 LRX22G - MIUI Version: MIUI 7 by xiaomi.eu 5.11.1 | Beta - Baseband version: MOLY.LR9.W1423.M…