Ήδη πρέπει να εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα.. ή φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει από μόνη τηςαπο σελιδα σε σελίδα χωρίς εγώ να την πειραζω. Είναι φυσιολογικό? - ναι την ολοκλήρωσα έβαλα κ τον κωδικό. Έχω ανεβάσει κ screenshot πιο πανω
λογικα πρέπει να την έκανα σωστά την αίτηση δεν έκανα κάτι λάθος. Να ρωτησω κατι σημαντικό.. πόσες μέρες έχω να καταφέρω να φτιαξω τη ρομ πριν χαλασει το κινητό? Ποτέ αρχίζει να χαλάει περίπου? Επίσης αν έχει κάποια βλάβη από λάθος ρομ μόλις βάλεις την σωστή μετά διορθώνεται? Έχω αγχωθει
μπορειτε να μου ποσταρετε ποιο είναι το σωστό λινκ που πρέπει να ακολουθήσω? Διαβάζω από εδώ κ δεν έχω καταλάβει . Πρέπει να ζητησω έγκριση τελικά ή όχι?
πριν με τιμωρεισετε θα σας πω κάτι να με βρισετε . Πήγα στο ίντερνετ καφέ κ ρωτησα ένα παιδί που φτιάχνει εκεί τα πάντα κ εχει το προ από κοντά και μ είπε ότι αυτός δεν έχει κάνει τπτ. . κ εγω του είπα ότι μπορεί να χαλάσει κ το διάβασα στο φορουμ. Λέτε να μην ξέρει ? Κ ο ξάδερφος μ ειχε το μι3 απο προπερσυ κ δεν έχει πάθει τπτ κ δν του έκανε κάτι. Το λέω σε όλους να μου φτιάξουν τη ρομ κ δεν καταλαβαίνουν. Εγώ το μόνο που ξέρω από τεχνολογία είναι να βλέπω βιντεακι στο γιουτιουμπ. Σίγουρα δε θα…
δεν μου ειπατε τελικα όμως. Πρέπει να κάνω αίτηση για ελληνική ή δε χρειάζεται? Πρέπει οπωσδήποτε να έχει την ελληνική ? Δημιουργείται πρόβλημα αλλιώς?
οχι δεν ήταν δική μου επιλογή μου το πρότειναν κ καλά εκαναν γτ όντως αξίζει απλά εγώ αυτα δε μπορώ να τα κάνω κ μπορεί να το χαλασω κιολας. Ένα καλό κινητό ήθελα όχι να γίνω τεχνικός . Καταλαβαινω ότι για κάποιον μπορεί να είναι γελοίο κλπ απλά εγώ δεν ξέρω από αυτά . Τι να κάνουμε? Θα μου πεις να μην επαιρνες αυτό το κινητό. Ε τώρα το πηρα
μπορω να πάω κάπου να μου φτιάξουν απλά το κινητό όπως πρέπει? Δεν καταλαβαίνω καν απ τον οδηγό τι είναι καλύτερο. Να κάνω αίτηση για ελληνική ρομ ή να κάνω αυτό που λέει σαν εύκολο πρώτο βήμα? Δεν ξέρω καθολου απ αυτά. Κ δν έχω καν pc έχω macbook. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Όταν λες όπως πρέπει τι εννοείς? Άρα είχαν πρόβλημα τα mobile data οψι επειδή είχα unofficial ton αλλά επειδή εκοψα μόνος μου τη σιμ ? Πρέπει να πληρώνω για να βγάλω άλλη σιμ? Που να πάω?
τι πρόβλημα να μου κάνει?? Και γιατί δηλαδή άμα πήγαινα και μου την έκοβαν αυτοί θα το έκαναν καλύτερα? Είδα τουτοριαλ πρώτα. Αυτοί τι θα εκαναν διαφορετικό? Δε μας ειπες όμως το συμπέρασμα σου..τα φορτίσεις από αλλού κ πως βλέπεις να λειτουργούν? Έχει μειωθεί ή αποδοση της μπαταρίας καθόλου? Άσχετο , αλλά πολύ μεγάλη ξενερα να μην έχει ακουστικά στη συσκευασία.. γιατί έχασα κ αυτά που είχα που τα είχα πληρώσει κ ακριβά κ τώρα δεν έχω καθόλου. Κ χρειάζεται το handsfree εστω να μιλάς χωρίς να τρω…